Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Har köpt saker till figur flera gånger av playoteket. Min upplevelse är att det alltid är snabbt och smidigt hanterat (läs beställning). Emballaget är alltid bra och jag får det jag vill ha. Har det n... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Även om mitt köp denna gången var via nätbutiken har jag alltid blivit väl bemött i både Lund och Malmö av kunnig och hjälpsam personal. Rimliga priser trots industrins ofta galna prissättningar, bra... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de jogos
  2. Loja de hobbies
  3. Loja de cartas coleccionáveis
  4. Loja de jogos usados

Våra dörrar på Djäknegatan 2A, har varit öppna sedan 2004. Numera har vi två butiker och en stor eventyta på samma adress i Malmö, samt vår butik på Lilla fiskaregatan i centrala delen av Lund. Sedan en tid tillbaka har vi även gjort vårt stora sortiment av spel tillgängligt online. Väl här inne möts du av spel och tillbehör från hela världens alla hörn. Stora som små tillverkare presenteras i en modern miljö där våra produkter står i centrum. Det är helt enkelt vårt sätt att visa hur betydelsefullt vi tycker det är att spela spel och ha roligt tillsammans. Vår långa historia har gett oss erfarenhet kring såväl spel som arrangemang. Vi har ett stående veckoschema i våra butiker där vi arrangerar turneringar i kortspel som till exempel Magic the Gathering, Pokémon, Lorcana och Flesh & Blood. Vår nyrenoverade eventlokal i Malmö har plats för 80 kort- eller brädspelare, men den kan lätt förvandlas med lite magi till en spelarena för figurspel som till exempel Warhammer. Om du är en inbiten spelare eller en färsk nybörjare spelar ingen som helst roll då vi har spel och aktiviteter för alla åldrar.

Informações de contacto

4,8

Excelente

TrustScore: 5 em 5

111 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Utmärkt service

Både snabb respons och toppen hjälp av kundtjänst angående onlinelagret och beställning!

16 de abril de 2026

Resposta da Playoteket

Tack för att du delar med dig av din upplevelse och de fem stjärnorna. /Fredrik

Världens bästa butik

Världens bästa butik, både Lund och Malmö. Jag och min sambo är kära i butiken och så trevlig personal som alltid hjälper till vid behov. Bra sortiment, hjälpsamma vid förhandsbokning och skön stämning i butiken. Tar hellre en omväg för att handla här än o beställa från nån annan sida. Definitivt ett ställe värt att besöka!

29 de março de 2026

Resposta da Playoteket

Tack för att du tog tid att dela med dig. / Fredrik

Omtänksamma personal

Omtänksamma personal! Otroligt glad blev man när man kom in idag sent innan stängningen för köpa Ascended Heroes, som visade sig var slut på hyllorna.. Men såklart hade Personalen (M) lagt undan det sista åt mig för han visste om att jag gärna velat ha det. Alla mina kort kommer att köpas från er framöver :)

30 de janeiro de 2026

Resposta da Playoteket

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett så fint omdöme. Jag ska se till att "M" får veta att du är nöjd med hans service. /Fredrik

Mycket bra

Mycket bra företag

30 de dezembro de 2025

Resposta da Playoteket

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett så fint omdöme. /Fredrik

Very quick delivery

Very quick delivery. They had exactly what we were looking for.

29 de dezembro de 2025

Resposta da Playoteket

Thank you for taking the time to leave us a review. /Fredrik

Hjälpsam Personal

Bra lager på butik , hjälpsam och trevlig personal som alltid kontaktar en om något inte stämmer med ens order

28 de novembro de 2025

Resposta da Playoteket

Tack för att du handlar hos oss och att du tog dig tid att ge oss ett omdöme. /Fredrik

Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer in och ska köpa lite packs

Kommer in och ska köpa lite packs, frågar om UPC finns kvar och det gör det hon kollar så dem inte är bokade och det är dem inte.
Kommer in 3 timmar senare dem är kvar men en annan person i kassan hävdar att dem inte är till salu och blir nervös och ber om ursäkt.
Trots tidigare arbetare sagt dem är till salu och ej bokade.

18 de novembro de 2025

Resposta da Playoteket

Tack för att du delade din upplevelse. Vi beklagar verkligen den förvirring som uppstod när du fick olika besked vid olika tillfällen.

Efter en intern uppföljning ser vi att informationen kring produktens tillgänglighet inte nådde ut som den skulle till all personal. Vi har därför justerat våra rutiner för att undvika liknande missförstånd framöver.

Vi vill gärna göra rätt för oss och kan erbjuda dig ett exemplar. Hör gärna av dig till butiken inom en vecka, så säkerställer vi att vi kan hålla produkten åt dig.

Tack igen för din feedback.

Vänliga hälsningar
Fredrik

Trevligt folk

Var på ett launch event, funkade bra trots tekniska problem som inte va deras fel, dom höll sig lugna och löste problemen. Kommer att gå på fler event i denna butik.

1 de novembro de 2025

Resposta da Playoteket

Tack för ditt fina omdöme. Du är varmt välkommen att besöka oss igen. /Fredrik

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.