Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin hjemmeside, let at navigere i og masser af fint udvalg. Jeg bestilte en gave, og jeg glæder mig til at give den videre i maj. Modtog pakken 2 dage efter bestilling. Super service.

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Netkøb. Købt ur /gave via hjemmesiden. Overskuelig, ikke forvirrende. Lyn hurtig ekspedition og uret kom 2 dage efter bestillingen flot gaveindbunden. God retur muligheder , hvis det er nødvend... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg besøgte Plaza i Rødovre Centeret, for første gang, og blev mødt af Emma som var super imødekommende, smilende og venlig. Jeg skulle bare bruge en pris på en halskæde (bestillingsvare) og... Ver mais

A empresa respondeu

4. Reparação de jóias
  5. Reparação de relógios de pulso
  6. Relojoaria

Escrito pela empresa

PLAZA ure & smykker er en landsdækkende ur- og smykkekæde, med velkendte brands, spændende upcomers, egne designs og det fineste udvalg indenfor ædelsten, guld og sølv. Brands smykker: Maanesten, byBiehl, Sif Jakobs, Enamel, Stine A, Izabel Camille, LUSH LUSH Jewerly, Sistie, Joanli Nor, Mads Z, Nordahl, Nuran, Scrouples, Kleopatra, Lund Copenhagen. Brands ure: Garmin, Tissot, Ole Mathiesen, Casio, Skagen, Fossil, Michael Kors, Nordgreen, Bering, About Vintage, Daniel Wellington, Seiko, Club.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 35% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Vidunderlige smykker😍

Det er så flotte smykker. Jeg har allerede fået en masse komplimenter på min halskæde og ringe, derfor synes jeg det var et fantastisk valg at købe hos plaza.dk:)

11 de abril de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Kommer aldrig til at handle i deres…

Kommer aldrig til at handle i deres butik i Kolding storcenter Jeg ville købe et par øreringe der var sat ned, og hente den på C&C, men da det var helligdag så kunne jeg ikke bestille dem. Da jeg ville bestille dem dagen efter, så var de til normal pris. Jeg forsøgte 6 gange at ringe til butikken. På 2 forskellige dage og sendte dem en mail uden svar.
Jeg tog op i butikken dagen efter så ventede jeg i 10 minutter og medarbejderen var flabet og usamarbejdsvillig og ville ikke hjælpe. Første og sidste gang jeg handler i den butik.

8 de abril de 2026

Stor ros til Emma, Plaza i Rødovre Centeret

Jeg skulle bare bruge en pris på en halskæde (bestillingsvare) og Emma lovede mig svar dagen efter, men tilbød samtidig at at rense den gudhalskæde jeg havde på.

Jeg havde samtidig lagt en tilsvarende forespørgsel i en anden kæde i Centeret.
Plaza tilbød den bedste pris, men hvis de havde været lidt dyrere, havde jeg stadig valgt Plaza, alene pga. førstehåndsindtrykket og service.

Jeg besøgte butikken igen forleden, for at få Emmas navn, og hun genkendte mig med det samme - hun har en speciel evne til at få én til at føle sig som butikkens vigtigste kunde - allerede før man overhovedet har købt noget.

Jeg købte naturligvis min halskæde her, og hele familien er helt klart kunder fremover :-)

9 de março de 2026

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er virkelig glade for, at Emma kunne give dig en så god oplevelse. Det betyder meget for os, at du valgte os både på grund af prisen og den service, du fik. Vi er stolte af at kunne skabe en sådan førstehåndsindtryk og at hele familien nu er kunder hos Plaza.

Vi ser frem til at byde jer velkommen igen!

Kan varmt anbefales

Hurtig afsendelse. Hurtigt svar fra kundeservice. Priser der matches. Kan varmt anbefales

25 de março de 2026

Hej Ulla,

Classificada 2 em 5 estrelas

Levering hurtig

Levering hurtig. Men et af produkterne - jeg købte - en sølvkæde var af så ringe kvalitet at den ring hvor låsen var indsat i ikke var sikret så kæden delte sig og faldt af første gang jeg havde den på. Heldigvis opdagede jeg det.

17 de março de 2026

Hej Pia,

Tusind tak for din anmeldelse.
Vi er glade for vi kunne yde en hurtig levering. Jeg er dog ked af at høre om din halskæde, det er absolut ikke sådan vores kvalitet på smykkerne er. Du er velkommen til at sende mig en mail på kundeservice@plaza.dk så lad os finde en løsning, så du får en kæde som ikke er gået i stykker.

Alt fungerede 👍

25 de março de 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at alt er som det skulle være :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god side og hurtig levering ❤️

En super dejlig oplevelse at handle hos Plaza
Super nem side at finde rundt i
Og mega hurtig levering 🚚
Pakken var smukt pakket ind så nu er det kun at håbe på at min dejlig sviger datter kan li den ❤️ellers har I jo lang retur ret❤️

23 de março de 2026

Hej,

hurtig levering

kvalitet hele vejen

15 de março de 2026

Hej Klaus,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at vores smykker er den kvalitet vi ønsker :)

super hurtig levering

super hurtig levering, fik mit armbånd allerede dagen efter bestilling. Armbåndet lever fuldstændig op til billedet og til forventningen.
Klar anbefaling herfra.

20 de março de 2026

Hej Sally,

Classificada 5 em 5 estrelas

Den bedste service man kan forestille…

Den bedste service man kan forestille sig. Medarbejderen var super sød og venlig.
Jeg spurgte ind til deres prismatch og der var ingen problemer med at få det med på mit køb

17 de março de 2026

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for vi kunne yde en god service og står altid klar til at hjælpe :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Akkuratesse og punktlighed er nøglen…

Akkuratesse og punktlighed er nøglen til ens lyst til at handle med Jer en anden gang

15 de março de 2026

Hej Bjarne,

Dejlig og nem hjemmeside

Dejlig og nem hjemmeside, det er ikke sidste gang jeg handler hos jer 😊

14 de março de 2026

Hej Gitte,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for at vores hjemmeside er nem og tilgå og vi glæder os til at se dig igen :)

Netkøb

Netkøb.
Købt ur /gave via hjemmesiden.
Overskuelig, ikke forvirrende.
God retur muligheder , hvis det er nødvendigt .
Ikke sidste gang jeg køber gennem der.

14 de março de 2026

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte den smukkeste lille…

Jeg bestilte den smukkeste lille saphire og det er så fint 😊
Glæder mig til at have det på til påske, og vil helt sikkert finde øreringe der matcher halssmykket som er helt mørkeblåt 🥰

10 de março de 2026

Hej Ninna,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!
Vi er glade for vi kunne yde en god service, hurtig levering og håber du bliver glad for dit smykke :)

PLAZA Kundeservice

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais