Ponyklubben er Aladdins hule med smukke, sjove, skøre, skønne ting til hjemmet. Uanset om man skal have en lille anderledes gave, en smuk skulptur eller et billede til væggen, er det ikke mainstream m... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk butik, som er mere end bare en butik, men mere et skattekammer af smukke og særlig udvalgte ting til hjemmet, som man bare MÅ eje! God personlig betjening, hvor det er tydeligt at indehave... Ver mais
A empresa respondeu
Ponyklubben er ingen klub - men den hyggeligste, lille cool og hypede butik, der har de skønneste ting til hjemmet - dekorative, sjove, skæve men hele vejen igennnem fantastiske items, man kun bli’r g... Ver mais
A empresa respondeu
Den fineste butik med de skønneste ting. Derudover bare god service og betjening 😍 kan kun anbefale at stikke hovedet ind når man er i Ebeltoft!
A empresa respondeu
Ponyklubben er en lille, kurateret designbutik i Ebeltoft med fokus på unikke fund til hjemmet. Butikken er kun 20 m², men rummer et nøje udvalgt sortiment af kunst, designobjekter og særlige ting, som man ikke møder overalt. Vi udvælger alt med stor omhu og lægger vægt på produkter med personlighed, håndværk og en historie bag. Hos Ponyklubben finder du både små kunstneriske objekter, skulpturer, plakater og design til boligen, der kan skabe karakter i indretningen. Vi elsker ting, der vækker nysgerrighed og glæde, og som kan blive en del af hjemmet i mange år. For os handler Ponyklubben ikke om store mængder, men om gode valg. Vi arbejder med brands og kunstnere, hvor æstetik, kvalitet og ofte også social bæredygtighed spiller en rolle. Mange af vores produkter er håndlavede eller produceret i mindre serier, hvilket gør dem ekstra særlige. Vi driver Ponyklubben med en personlig tilgang, både i butikken og online. Når du handler hos os, støtter du en lille, uafhængig butik, hvor der bliver lagt tid og omtanke i hvert eneste produkt, der finder vej til hylderne. Hvis du leder efter noget, der ikke ligner alt det andre har, så er Ponyklubben måske lige stedet
Adelgade 68, 8400, Ebeltoft, Dinamarca
Meget hurtige til at levere. Fik besked da de havde fået varen hjem, så jeg kunne bestille den.

Hurtig levering.
Fuglene svarer til min forventning.
De er så fine og naturtro.

Resposta da Ponyklubben
Havde bestilt en vase. Blev kort efter ringet op af inderhaver, at den sidste vase i butikken var gået i stykker. Da vasen skulle være en gave, fik jeg tilsendt et gavekort. Har lige fået at vide at vasen er på vej, til den forventningsfulde modtager. Tusind tak ❤️

Resposta da Ponyklubben
Mine varer ankom til tiden der var god og venlig service i forhold til nogle spørgsmål jeg havde
Jeg vil varm anbefale Ponyklubben.
Jeg har købt varer to gange ved dem.
Anden gang fik jeg også mine ting til tiden men en af varene var desværre gået i stykker, så jeg ringede og fortalte det, de var så søde at sende en ny vare samme dag så jeg kunne få min vare, super service

Resposta da Ponyklubben
Har købt flere gange og altid pæn og sikker indpakning og hurtig levering

Resposta da Ponyklubben
Hurtig levering og fuglen jeg købte er bare så smuk

Resposta da Ponyklubben
Super fin service med opringning for korrekt adresse og hurtig forsendelse af mine meget smukke vare

Resposta da Ponyklubben
Virkelig fin og pålidelig service. Bestilte varer ligne 1:1 dem fra hjemmesiden. Flotte og detaljeret fugle. Super fan af ponyklubben herfra

Resposta da Ponyklubben
God kommunikation og de skrev en sms til mig om at jeg fik varen billigere. Det er god stil.

Resposta da Ponyklubben
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.