Geweldig weze heeft heel goed snel recatie mail opsturen en ook tip geven Ik ben zoooo blij mee maar blijf ik echt benieuwd over bankstel Geweldig zaak winkel. Ik blijf iedere dag bij klant volled... Ver mais
We kregen ruim gelegenheid om ons te oriënteren. Vervolgens kregen we uitstekend advies en werden alternatieven voorgelegd. We kregen de kleurenstaals mee naar huis. Daarna keuze gemaakt.
Heb rustig kunnen rondkijken voor er een verkoper kwam om te vragen of alles naar wens was en toe besloot om te kopen.
Erg prettige ontvangst. Uitgebreid de tijd genomen om goed advies te geven en ze denken in oplossingen. Koffie met wat lekkers aangeboden gekregen, altijd fijn. Vitrine/buffetkasten gekocht. Ze moeten... Ver mais
Poppeliers Meubelen is een sfeervolle winkel waar u goed kunt slagen voor uw interieur. Diverse meubelen zoals bankstellen, kasten en complete eethoeken kunt u op een ontspannen manier ontdekken in deze royale meubelwinkel. Personeel is vriendelijk en heet u graag welkom. Streven naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en klantwaardering zijn belangrijke pijlers van Poppeliers Meubelen. Bezoek Poppeliers.com voor de laatste woontrends en meubel aanbiedingen.
Wageningselaan 66, 3903LA, Veenendaal, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
We zijn geweldig geholpen en ze namen alle tijd voor ons ,was een zeer prettige ervaring vr gr Dirk

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Fijn gesprek gehad toen we onze tafel kwamen kopen, we hebben altijd dezelfde verkoper en altijd goed nu in afwachting van de tafel we zijn benieuwd

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Zeer vriendelijk geholpen en goed advies gekregen wat mijn keuze heeft vergemakkelijkt

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Wat we kochten waren in voorraad. Kwaliteit is perfect

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vlotte en correcte levering.
Vraag via klantenservice mag klantvriendelijker.

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
De manier van andere bankstel laten zien met de wensen die ik had

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Bankstel gekocht op maat met een levertijd van 12 weken. Netjes thuis een nette leenbank gekregen totdat de nieuwe bank geleverd is.

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Laten de klant rustig rond lopen
Tot je zelf hulp nodig hebtniet opdringerig
Fijn

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
prima geholpen goede service. over de prijs valt te praten

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Als je slechte service en en een bedrijf dat zijn afspraken niet nakomt zoekt, zoek dan niet verder dan heb je het juiste bedrijf gevonden. Zoek je een goede service en goede gang van zaken waar je van op aan kunt scroll dan nog even verder. Dit bedrijf is niet oplossing gericht en geeft het gevoel dat je als klant blij mag zijn dat je er iets mag kopen. Jammer zo werkt het niet.

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Verkoper was rustig en niet opdringerig. Had veel ervaring en droeg dat op een rustige manier uit.

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vriendelijk ontvangen,veel keuze !
En in rust samen rondkijken

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Lekker rustig kunnen kijken.
Werden goed en vriendelijk geholpen.

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Vriendelijke ontvangst met koffie aanbod, in alle rust rond laten kijken zonder 'verkoop opdringerigheid'. Wel direct een medewerk(st)er beschikbaar als we er om verzochten. Desgevraagd breed advies: met voor- en nadelen opsomming. Kortom: veel te zien, met de klant meedenken indien gewenst en zinnig kommentaar bij afwegingen van interieur verhoudingen, afwerkingsmogelijkheden e.d.
Heel tevreden!

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Verkoper was beleefd en de koffie goed en de (relax)stoel een 'direct hit'

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Het personeel doet er alles aan om je tevreden testellen.

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Eerlijke en gepaste reclame voor het bedrijf

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
De meubels in dit geval stoelen werden ruim voor de levertijd al geleverd. Goede bezorgers, die ze netjes op de plaats hebben gezet. Verpakking meegenomen.

Resposta da Poppeliers Meubelen Veenendaal
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.