Vi blev betjent af en virkelig god ung sælger. Han hjalp os også med at skifte elselskab. Vi kom ud af forretningen med rabat på vores to ure og en kommende billigere elregning. Vi havde en god kommun... Ver mais
A empresa respondeu
Forfærdelig oplevelse. Kom ind for at handle en ledig, men skulle nærmest diskutere med sælgeren om jeg skulle have flyttet mit telefon abonnement eller ej. Da vi endelig blev enige om det er fint de... Ver mais
A empresa respondeu
Købte en vare online til en ok pris Levering til Power Herlev Jeg har nu 2 gange oplevet ekspedienterne ikke kan finde min bestilte varer, hvilket medfører ekstra lang ventetid denne gang 20 min.... Ver mais
Herlev Hovedgade 17, 2730, Herlev, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Super god oplevelse denrigtige pris og klar til afhentning inden for 2 timer

Resposta da POWER.dk - Herlev
Jeg er meget skuffet over jer , vi aftalte I skulle komme med min tørretumbler , tirsdage 25-8 , jeg sad hele dagen hjemme i kom ikke , jeg ri ge til jer fikse vide at jeg ikke var på jeres list til at komme , nu kommer I først i morgen torsdag 26-8-26 det er ikke god serbisk , havde jeg vist det havde jeg købt min tørretumbleren er andet sted , ham jeg snakke ned i går sagde i ville ringe give mig nået afslag , nu er kl 15,22 har ikke hørt fra jer endnu, så nej jeg vil ikke anbefale jer til nogle, var lidt skeptisk, have hørt lidt om jer, men ville se om det var rigtig , det er det så desværre, mvh Linda grethens

Resposta da POWER.dk - Herlev
Købte et LG tv 55 . Købsproceduren forløb uden problemer.
Ønskede levering på min hjemmeadresse i Frederikssund. Det kunne IKKE lade sig gøre. Kun afhentning i butikken. Det blev afhentet med lidt besvær.
Derfor kun 3 stjerner

Resposta da POWER.dk - Herlev
Blev anbefalet et TV (Cepter) som skulle være af samme kvalitet som Samsung, men som på INGEN måde er det. Og så blev jeg også anbefalet at betale for en kalibrering for at få det bedste billede, hvilket jeg gjorde og betalte for. På trods af denne kalibrering er personer på TV’et røde i hovedet som om de er blevet solskoldede. Jeg returnerer Tv’et. Virkelig dårlig og misvisende rådgivning.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Vi har altid købt alt hos power. Alle telefoner, iPad, støvsuger, robotstøvsuger, køkkenmaskiner... Vi har altid fået rigtig god hjælp. De har gode produkter, og meget kompetent personale! De har også hjulpet med at spare og jeg kan anbefale at være medlem da man samler bonus point. Stor anbefaling herfra!

Resposta da POWER.dk - Herlev
Feedback is mixed. Buying a new PC and chose Chromebook. Was correctly advised that this was not suitable and this changed to a better Windows based PC. Great.
The not so good feedback is that there is no charger included in the box. No information was given about this and no advice given about buying a charger that would work with the PC. I had to go back and spend more on getting a charger.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Bestiller varer - til afhentning i Ishøj ....
I skriver varen er klar ....
Kører fra Valby mod jer ... parkerer i Ishøj ....
Ny sms - fra jer - dine varer kan IKKE leves ....
....
Hvis I så dagen efter beder om stjerner 🌟 - så skal I da gå dem ...
Redigeret
Mvh Power AI assistent!??? Syyyygt så upersonligt det er ..... Hold nu op jeg har lyst til at give jeres shop en sviner - hele vejen rundt !!!
Dobbelt op på ligegyldighed fra jeres side !!

Resposta da POWER.dk - Herlev
Oplevede fin dialog men det går bare for hurtigt og en del af tilbuddet kom ikke med i første omgang - specielt når man skal købe alt til et nyt køkken og bryggers - ville det være fint med mere tid til ekspeditionen, det er trods alt en stor investerung

Resposta da POWER.dk - Herlev
Vi fik simpelthen direkte forkerte oplysninger om vilkårene for købet af sælgeren i butikken.
“Kundeservice” i form af en uduelig AI robot, var ikke til megen hjælp.
Opdatering: 27-08-2026
Efterfølgende er vi blevet kontaktet af varehuschefen, som er kommet med en fin løsning. Derfor er anmeldelsen blevet rettet fra én stjerne til fire stjerner.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Bestilte en telefon på click og Collect fik besked på at jeg kunne hente den efter 45min.
Da jeg kom for at hente den skulle jeg stå i kø i over 30 min for at få den udleveret-hvor er fordelen ved click og collect

Resposta da POWER.dk - Herlev
Jeg havde bestilt en iPhone til afhentning hos Power i Herlev. Jeg blev mødt af en sælger, som fandt min ordre frem. Og så skal jeg ellers lige love for, at han blev kreativ bag tasterne. Den ene efter den anden varelinie blev tilføjet og omdøbt, lommeregneren kom frem på skærmen og procenter udregnet. "Jeg har ikke bedt om andet end telefonen" sagde jeg. Men så spurgte han om jeg ikke ville bruge mine power point? Det ville jeg gerne. Og så blev der regnet igen. Han spurgte om jeg ville købe forsikring. Jeg sagde udtrykkeligt nej. Jeg bliver sendt til kassen, betaler. Da jeg kommer hjem og ser kvitteringen på mail kan jeg se, at han alligevel har sat både forsikring og en netsikkerhedsaftale på som jeg aldrig har bedt om. Jeg føler mig godt og grundigt snydt. Jeg har selv været nødt til at gå ind på min profil og annullere disse ekstra ydelser og skrive til kundeservice, som forsikrede mig om at de nu var annulleret og at butikken ville kontakte mig med en undskyldning, Det skete så bare ikke. Det er tydeligt svindel fra deres medarbejders side for at opnå nogle interne goder. Og ikke noget jeg vil finde mig I. Jeg bad kundeservice kreditere samtlige punkter på fakturaen og kun fakturere det, som jeg rent faktisk havde købt.
Jeg havde endda highlighted alle de ting jeg ikke har bedt om. Inkl “brudt emballage” hvad er dog det? Og nej jeg kommer ikke ned i en af butikkerne og ordner det. Dette var mit sidste besøg. Tænkte egentlig ikke, at jeg ville bruge mere energi på det, men da jeg så idag blev ringet op af OK (OK Benzin), som takkede mig for at ville være ny elkunde hos dem efter mit sidste køb hos power, slog det klik. Nu er det nok. Kvinden hos OK kunne overfor mig bekræfte (uden at nævne navn), at hun havde ringet ud til mange, som havde handlet med den samme sælger og efterfølgende havde fået en masse prakket på ligesom mig, og som heller ikke havde bedt om en ny el-aftale. Så kære power, er I søde at rette sagen for mig og de mange andre kunder, som denne sælger har snydt, for selv at få provenue og så tror jeg I skal bede ham om at betale goderne tilbage inden han går bortvist ud ad døren. Det er en skam jeg ikke kan uploade kvitteringen, dens varelinier er for vild.

Resposta da POWER.dk - Herlev
Ved udlevering af produkt der havde været til reparation fik jeg tilbud om ombytning til helt nyt produkt. Meget overraskende og fin service

Resposta da POWER.dk - Herlev
Vi fik en god rådgivning og er fint tilfreds med produktet

Resposta da POWER.dk - Herlev
Dårlig rådgivning og service, ikke sælge mig det jeg kom efter, forsøgte at sælge mig et andet mærke, først den 3 sælger indvilligede og solgte mig det jeg bad om. Men det var med dårlig attitude. Tænker de får provision af et bestemt mærke🤯

Resposta da POWER.dk - Herlev
Køber og betaler en iPhone 17 den 18. august 2026, den skulle “blot” sendes fra en anden butik med GLS ingen problemer i det, da der jo er dag til dag levering mellem butikkerne, det nemmeste i hele verden fremgår det nærmest som.
Jeg kan stadig ikke hente mit produkt, og nu spørger man hvordan købet er gået, det kan kun blive 1 stjerne når ikke jeg kan give 0. For I har jo ikke leveret.

⭐ Solgt som NY – men det ligner bestemt ikke en ny maskine
Jeg købte en opvaskemaskine hos POWER Herlev under POWER Week. Den blev solgt til mig som NY – ikke som outlet, returvare, demo eller refurbished.
Da jeg kommer hjem og pakker den ud, møder jeg følgende:
💧 Emballagen/pappet er vådt
💧 Maskinen er våd indvendigt
🔧 Flere plastikclips bagpå er knækket
🔩 Der mangler skruer
🎨 Der er malerpletter/mærker bagpå
🤦♂️ Og som prikken over i’et er der en bule i toppen
Det giver mig en meget klar mistanke om, at maskinen tidligere har været pakket ud, håndteret og muligvis repareret.
Det mest provokerende er, at jeg netop IKKE har købt en brugt eller refurbished maskine. Jeg har købt en maskine, der blev solgt som NY.
Og hvad sker der med min garanti/reklamationsret den dag, en reparatør åbner maskinen og kan se, at andre tilsyneladende har været inde i den før mig?
Jeg har forsøgt at få POWER til at reagere og ringe tilbage – uden held.
Jeg forventer ikke perfektion. Men når en vare sælges som NY, så forventer jeg også at modtage en NY vare.
POWER – jeg vil meget gerne have en forklaring på, hvordan en maskine i denne stand kan ende hos en kunde som en ny vare.
Billederne taler efter min mening deres eget tydelige sprog.
⭐ Indtil POWER får forklaret og løst det her, kan min oplevelse desværre ikke vurderes højere end 1 stjerne.
Flot service og gode tilbud. Jeres medarbejder som betjente os kom med gode og brugbare oplysninger

Resposta da POWER.dk - Herlev
POWER solgte mig en ny 4g router. I routeren sad et gammelt simkort og password fra manualen virkede ikke før jeg lavede en reset af routeren? Det virker som en brugt router.
Jeg har talt med flere medarbejdere for at få løst problemet, hvilket det desværre ikke er endnu. Nu er jeg endt i en uendelig løkke hvor jeg kun får svar der er genereret af AI.
Jeg vil ikke køre forgæves til jeres varehus, så vil I venligst kontakte mig!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.