POWER.dk - Herlev Opiniões 6057

TrustScore: 4 em 5

4,0

Herlev Hovedgade 17, 2730 Herlev, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte en vaskemaskine i søndags og efter måske 40 minutter fik jeg en sms om, at jeg kunne hente den. Jeg kørte til butikken og var desværre nødsaget til at holde lidt ulovligt foran butikken m... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det var en kundevenlig sælger, der stille og roligt drejede vores ønske om et Samsung fjernsyn uden egentlig forklaring på forskellen til et Cepter, som vi endte med at købe. Efterfølgende fandt vi ud... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg havde hjemmefra besluttet hvilken vare jeg var ude efter, blev hurtigt ekspederet af en meget kompetent medarbejder, betalte for varen og var ude af døren igen i løbet af 10 min. det kan vist ikke... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Som kunde kunne jeg ønske mig en kasse, hvor jeg kunne købe en vare med det samme, når jeg ved, hvad jeg skal have. Det er fint, at I bruger tid på at rådgive kunder, men det er træls at stå og vente... Ver mais

Informações sobre a empresa

Meget fin og hurtig betjening

Meget fin og hurtig betjening

Hej Bente,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at betjeningen var fin og hurtig.

Theis, Power Herlev

Theis var virkelig hjælpsom og gjorde en stor indsats for at hjælpe mig. Jeg er glad for hans hjælp, og han sørgede for, at jeg fik lige det, jeg manglede. Rigtig god behandling

6 de maio de 2026

Hej Ghaith,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god oplevelse i Herlev, og at hjælpen gjorde en forskel for dig.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Classificada 2 em 5 estrelas

1 skridt frem - og 2 tilbage. Udover købet af en Cepter Micro købte…

Udover købet af en Cepter Micro købte bl.a. en Dacota charger til min mobil. Ekspedienten fortalte, at denne type jagter passede til enhver iPhone. Jeg viste ham alligevel min iPhone, og han sagde god for det. Efter hjemkomsten viste det sig så, at stikket på chargerens ledning alligevel ikke passede til min iPhone. Så igen til Herlev for at få den korrekte charger. Den blev selvfølgelig byttet med et smil. Fint og flot. Jeg havde bare brugt 1 time og nogle liter benzin på det. 3 x øv.

Hej Erik,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med købet af din oplader.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at skulle bruge både tid og ressourcer på at komme tilbage i butikken, når du har fået en forkert vejledning i første omgang. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og det er vigtigt, at rådgivning om kompatibilitet er korrekt fra start.

Det er godt at høre, at ombytningen blev håndteret fint, men det ændrer ikke på, at det samlede forløb har været besværligt for dig.

Din feedback er vigtig for os og bliver taget med videre i arbejdet med at forbedre vores produktvejledning og kundeservice.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Tusind tak.

Jeg havde en god oplevelse hos Power.

Hej Carmen,

Tusind tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos POWER.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din feedback.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super vinskab til fornuftig pris

Super deal hos Power i Herlev Big, kom for at betale og afhente et lille vinskab og fik et tilbud og god service på et langt bedre vinskab med to zoner. Tilbudet var for godt til at sige nej, så nu er jeg fremtidssikret, tak for handlen 😊

Hej Martin,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fandt et vinskab, som passede endnu bedre til dine behov, og at du fik en god oplevelse med både pris og service i Herlev.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse, og vi håber, du bliver rigtig glad for dit nye vinskab.

Alt var godt

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at alt var godt, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse! Meget venlige og imødekommende personale 😊

4 de maio de 2026

Hej Jeannie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Herlev var så god, og at servicen blev mødt med venlighed og imødekommenhed.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Gode priser

Gode priser, og god service

6 de maio de 2026

Hej Tom,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at både priserne og servicen har levet op til forventningerne.

Classificada 4 em 5 estrelas

Der skete fejl, men kundeservice vendte det om til en god oplevelse

Det, som endte med at blive til en 4-stjerne anmeldelse, startede faktisk som en ret skuffende sag:
Vi havde købt en computer som konfirmationsgave til vores søn. Helt til sidst i købsprocessen fik vi at vide, at kassen havde været åbnet før. Sælgeren oplyste, at computeren havde været pakket op, havde fået en softwareopdatering og var blevet pakket ned igen. Den skulle dog fortsat fremstå som ny, og det var hverken udstillings- eller returvare.
Glæden under udpakning på konfirmationsdagen blev dog hurtigt til en kæmpe skuffelse for alle: Computeren var blevet pakket ind igen uden beskyttelsesfolie og strømkablet var bare lagt af siden af i kassen. Det havde medført ridser på tårnet. Der var yderligere klistermærkerester på den, så der var sket mere med den end bare en kort udpakning. Under opstart kom så prikken over i'et: Computeren var låst med en anden brugeres profil og password-beskyttet. Så det, som skulle være en ny vare, var ubrugelig returvare. Konfirmanten og dem, som var med til at give gaven, var sønderknuste!
I dag tog jeg til Power Herlev og fortalte om vores oplevelse. Tobias fra kundeservice tog rigtig godt imod mig. Han kunne godt set at det ikke havde været en god oplevelse og undskyldte meget. Sammen med hans manager kom vi frem til en rigtig god løsning: Vi kunne bytte computeren til en anden, bedre model til samme gode pris som plaster på såret for vores oplevelse.
Selve oplevelsen var klart en 1-stjerne-bedømmelse. Men kundeservicens imødekommende reaktion og især Tobias' empatiske reaktion og professionalisme har fortjent 7 stjerner. Så det bliver til et gennemsnit på 4. :-)

5 de maio de 2026

Hej Martin,

Tak for den grundige anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at en skuffende start blev vendt til en god oplevelse i Herlev, og at sagen blev løst på en måde, der gav mening for jer.

Det er samtidig helt forståeligt, at oplevelsen omkring computeren på konfirmationsdagen trak kraftigt ned.

Vi sætter stor pris på, at du også fremhæver den gode håndtering i butikken og den måde, situationen blev mødt på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Jeg skulle bytte

Jeg skulle bytte. Det tager en uge for at få varerne hjem fra Norge til Danmark. Har oplevet bedre levering fra Kina…

1 de maio de 2026

Hej Ilir

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre om din oplevelse i forbindelse med ombytningen. Jeg kan godt forstå, at det føles frustrerende, når man skal vente længere tid end forventet på at få en vare hjem, især når det drejer sig om en simpel ombytning.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og din feedback er vigtig for os i arbejdet med at forbedre vores logistik og leveringstider.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner,
Astrid/POWER

Good service and help and price

Good service and help and price

1 de maio de 2026

Hi Adam,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen med både service, hjælp og pris har været så god.

Sælgere havde god tid

4 de maio de 2026

Hej Tom,

Det er dejligt at høre, at der var god tid og en god oplevelse i butikken.

Tak for den fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Alt det bedste, Erik hos POWER! ⚡

Classificada 2 em 5 estrelas

Super dårlig oplevelse (igen)

Super dårlig oplevelse, (igen)
Denne gang tog jeg til Herlev, for at hente en kaffemaskine på C&C.
Kommer ind i butikken, ser der ikke er så mange kunder og fint med personale, jeg går flittigt hen og venter ved bordet i (kaffe/støvsuger) afdelingen og venter jeg har stået 12-15 minutter og intet personale Kommer, henvender jeg mig i kassen og spørg om hjælp, da jeg skal have hentet denne her kaffemaskine.
Bliver mødt med så skal du henvende dig over ved kaffemaskinerne og ikke her, det står jo også i den SMS du har fået, hvor efter jeg måtte sige, der har jeg ventet i 15 minutter flere af dine kollegaer har kigget på mig, men ingen Kommer og hjælper eller spørg om jeg bliver betjent.
Når men så råber medarbejderen efter en anden og så kommer der en medarbejder, man må da håbe bygningen ikke brander en dag, for travlt havde han ikke.
Får så udleveret min kaffe maskine efter 25-27 minutter og får så at vide af medarbejderen, han havde set mig men mente jeg måtte komme til ham for hjælp. Men jeg måtte have farvel og god fornøjelse med kaffemaskinen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Power har en venlig betjening

Power har en venlig betjening, blev hurtigt betjent i forretningen

Hej Lisbeth,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at betjeningen var venlig, og at du blev hjulpet hurtigt i butikken.

Den slags feedback betyder meget.

Rigtig god service

25 de abril de 2026

Hej kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at oplevelsen var rigtig god, og at servicen levede op til forventningerne.

Venlig betjening

Venlig betjening
Havde mistet min oplader til bærbar Cepter, men skuffende at det faktisk ikke var til at købe.
Supporten fandt dog et løst jeg kunne købe, men giver lidt usikkerhed at det måske er ved at udgå!!

29 de abril de 2026

Hej Suzanne,

Tak for anmeldelsen.

Det er rigtig godt at høre, at betjeningen i Herlev blev oplevet som venlig, og at der blev fundet en løsning.

Det er samtidig forståeligt, at det skaber usikkerhed, når en original oplader ikke var mulig at købe.

For produkter fra vores egne mærker som Cepter kan hjælp til servicesager og support fås i butik eller via kundeservice, hvis du ønsker afklaring om tilgængelighed på tilbehør.

Classificada 5 em 5 estrelas

Pick up went very smoothly

Pick up went very smoothly. Pleasant personnel.

Hi Patience,

Mange tak for de flotte ord.

Det er skønt at høre, at afhentningen gik så nemt, og at oplevelsen var god hele vejen igennem.

Den slags feedback er virkelig værdsat.

Nemt og fint

Hej Helle,

Tak for de fine ord. Det er dejligt at høre, at oplevelsen var nem og fin.

Classificada 5 em 5 estrelas

Som sædvanligt er super godt køb i…

Som sædvanligt er super godt køb i power.

Hej Ole,

Tusind tak for de flotte ord. Det er en fornøjelse at høre, at du igen har haft en god oplevelse hos POWER.

Alt det bedste, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais