POWER.dk - Herning Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Herning Merkurvej 1C st. 64 Herningcentret, 7400 Herning, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg hader at handler ved Power pga mer’ salgs mentaliteten, men da jeg skulle købe ny mobil og kun havde Power som mulighed ente det med at blive der jeg købte den. Sælgeren spurgte kun om jeg havde o... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Havde bestilt click og collect. Sms kom efter 30 minutter at nu kunne vi hente vore varer. Vi var der da vi modtog sms'en men ingen varer var fundet frem. Faktisk brugte 4 ansatte og jeg selv 25 min... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Good and friendly service, but weak product knowledge. I needed a new robotic lawnmower and asked about various technical features. The salesperson was friendly, but advised me to buy a three-year-ol... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Lang ventetid i butikken for at få kontakt med en medarbejder der skal finde min reservation. Kunne være godt hvis man mp bruge support skranken til afhentning eller bare kassen. Det er virkelig en f... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

33 197 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Reklamerede over en støvsuger

Reklamerede over en støvsuger. Den blev sendt ind og den er nu blevet ombyttet til en ny støvsuger . Super service 👍

Hej Jytte,

Tak for den flotte anmeldelse. Det er dejligt at høre, at reklamationen på støvsugeren blev håndteret godt, og at du nu har fået en ny. Super serviceoplevelser som din er vi glade for at læse.

Kind regards Erik, POWER Kundeservice on behalf of POWER Herning⚡

Classificada 2 em 5 estrelas

Det handler kun om mersalg

Når man kommer for at hente en reserveret vare,bliver man presset for at sælgeren kan få lavet en mersalg til kunden.

Oplevelsen har bevirket at jeg fremover vil overveje om jeg vil handle der igen, og hvis, så få varen leveret.

9 de junho de 2026

Hej Thomas

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været frustrerende at føle sig presset til mersalg, når du blot kom for at hente en reserveret vare. Når man vælger at reservere en vare, skal processen selvfølgelig være enkel og smidig – uden at man føler sig presset til ekstra køb.

Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg er ked af at høre, at det har gjort dig i tvivl om, hvorvidt du vil handle hos os igen fremover.

Din feedback omkring kundebetjening og mersalg bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg vil tillade mig at kalde det cirkus…

Jeg vil tillade mig at kalde det cirkus power .
Min mor havde et Garmin ur som pludselig trods fulgt alle vejledninger kunne connecte .
Hun gik i Randers power . Blev sendt fra den ene afd til den anden stod længe i kø og ventede . Havde fået at vide det kunne de i support .
Her meget kort svar det skal sendes ind og det koster 500 hvis det ikke fejler noget . Damen på 74 år måtte gå igen .

Vi gik i power Herning hvor det er købt og her var de dog lidt mere vakse. En pige resatte det og vi kom hjem . Det kunne desværre stadig ikke . Min mand gik ind med det igen - her sagde de vi laver en sag på det og når det ikke har været dyrere får i det højest sandsynligt krediteret . Der gider formentlig ikke engang have det sendt ind. Ingen snak om 500 kr el andet .

Ca 14 dage efter svar uret blev krediteret .

Bestiller et nyt i click and collect og tager i power.
Her skal man hente click and collect i en kasse . Denne kasse sener end til supert som skal lave kreditering .
Man får en bon ( kreditering. ) og skal gå i click and collect . Herfra bliver man så sendt retur i data afd for kun de kan låse det ud.
Her forsøger man ved deres kasse trods at klare resten af sagen men det er lidt besværligt så retur til click and collect. Tid brugt i alt 30 min på at gå fra den ene til den anden . Det må kan gøres smartere power - man føler sig faktisk lidt til grin

10 de junho de 2026

Hej Helle,

Tak for din anmeldelse og for den grundige beskrivelse.

Det er godt at høre, at uret til sidst blev krediteret, og at der blev fundet en løsning i Herning.

Samtidig er det tydeligt, at forløbet har været unødigt besværligt med flere køer, forskellige afdelinger og for meget tid brugt på at blive sendt frem og tilbage. Det forstår jeg godt har været frustrerende.

Din feedback om både håndteringen i butik og processen omkring click and collect er vigtig, især når det ender med at føles mere kompliceret end nødvendigt.

Hvis du ønsker hjælp videre med den konkrete sag eller vil dele mere specifik feedback, kan du kontakte kundeservice direkte på 70 33 80 80 eller via [kundeservice@power.dk](mailto:kundeservice@power.dk).

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig hjælp og ekspedition.

Hurtig hjælp og ekspedition.

6 de junho de 2026

Hej Ghita,

Mange tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplevede hurtig hjælp og ekspedition i Herning.

Classificada 1 em 5 estrelas

Løgnagtig forretningsmetode…

Jeg købte en mindre ting i Herning centret. Ved kassen blev jeg spurgt om de skulle gemme kvittering online for mig
Med det samme svarede jeg JA hvis det ikke betød at jeg blev bombet med både mails og sms. Nej nej slet ikke var svaret
Resultatet var at jeg siden har modtaget 4 mails og nu en sms og det er nærmest umuligt at blive helt slettet i systemet så nej jeg handler ikke i Power igen

6 de junho de 2026

Hej Annie

Jeg er ked af at høre, at du har haft den oplevelse. Jeg kan godt forstå din frustration, især når du gjorde det klart fra starten, at du kun ønskede at få gemt din kvittering og ikke ønskede at blive kontaktet med mails og SMS’er. Det er selvfølgelig ikke meningen, at vores kunder skal føle sig vildledt eller bombarderet med henvendelser bagefter.

Jeg er også ked af at høre, at det efterfølgende har været svært for dig at blive slettet fra systemet. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Din feedback omkring vores kommunikation og håndtering af kundedata bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Classificada 3 em 5 estrelas

click og collect ved power

click og collect ved power, kan ikke anbefales . Jeg har ikke haft mulighed for at betale online og jeg fik i første omgang ikke lov til at betale ved kassen . Jeg var nødt til at gå til selve afdelingen , med en del ventetid. Til sidst fik jeg alligevel lov til at betale ved kassen .Click og collect skal være enkelt og hurtigt og ikke så besværligt.

Hej Kunde,

Det er ærgerligt at høre, at Click & Collect ikke levede op til forventningerne.

Hvis du har lyst, må du meget gerne uddybe, hvad der gik galt, så vi bedre kan forstå oplevelsen.

Alt.

Alt, fra ankomst til afgang.

Hej Pætur,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at læse, at oplevelsen var god hele vejen fra ankomst til afgang.

Herning-afdelingens serviceniveau er…

Herning-afdelingens serviceniveau er ikke prangende. Skulle afhente en tørretumbler og det første ekspedienten siger er at det er godt at jeg har købt to års udvidet forsikring, for det får jeg brug for med mit valg af tørretumbler til det størrelse rum. Han havde dog ik lige tid til at forklare hvorfor da der var andre kunder som han kunne lave et salg hos. Jeg spurgte Power-botten om det var sandt og den afkræftede hans påstand. Derefter fandt jeg en anden ekspedient, som ikke sagde noget om valget af tørretumbler, men lod mig betale. Mærkelig form for service.

8 de junho de 2026

Hej Kasper

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i Herning.

Jeg kan godt forstå, at det har været en mærkelig og frustrerende oplevelse at få sådan en kommentar om din tørretumbler, uden at få en ordentlig forklaring på hvorfor. Det er naturligvis vigtigt, at vores rådgivning er både saglig, tydelig og hjælpsom – og ikke efterlader kunder med tvivl eller usikkerhed omkring deres køb.

Jeg er også ked af at høre, at oplevelsen gav indtryk af, at fokus var mere på mersalg end på at give dig den nødvendige vejledning. Det er ikke den service, vi ønsker at levere.

Din feedback omkring rådgivning, kommunikation og serviceniveau bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Syntes generelt priserne er lidt til…

Syntes generelt priserne er lidt til den høje side. Men ellers okay udvalg.

Hej Morten,

Tak for anmeldelsen.

Det er godt at høre, at udvalget var okay, selv om priserne opleves som lidt høje.

Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Der er meget god service og gode produkter

Hej Nicklas,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen har været så god, og at både servicen og produkterne lever op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

En god oplevelse hvor jeg fik god hjælp…

En god oplevelse hvor jeg fik god hjælp til at løse mine udfordringer

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord. Det er virkelig dejligt at høre, at du fik god hjælp, og at dine udfordringer blev løst.

Classificada 5 em 5 estrelas

Varen blev leveret på kun få dage super…

Varen blev leveret på kun få dage super service

Hej Per,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at varen blev leveret hurtigt, og at servicen levede op til forventningerne.

Classificada 2 em 5 estrelas

Mangler eksperimenter tar alt for lang…

Mangler eksperimenter tar alt for lang tid at blive eksperderet

Hej John

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå din frustration over den lange ventetid og oplevelsen af, at der mangler medarbejdere til at hjælpe. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Det er vigtigt for os, at vores butikker er bemandet, så kunderne kan få hurtig og god hjælp uden unødig ventetid.

Din feedback omkring bemanding og ekspeditionstid bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen.

Ganske forventelig oplevelse

Ganske forventelig oplevelse, ikke dårlig, ej heller noget at fremhæve.

Hej Torben,

Det er godt at høre, at oplevelsen levede op til forventningerne, også selv om der ikke var noget særligt at fremhæve.

Vi sætter pris på den ærlige feedback, fordi den hjælper os med at blive endnu bedre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Betjent af sød ung mand som hjalp os…

Betjent af sød ung mand som hjalp os med at finde lige den opvaskemaskine, som vi gerne ville have.

Hej Inge Lise Paulsen,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at I fik god hjælp til at finde den helt rigtige opvaskemaskine, og at oplevelsen i Herning var så positiv.

Vi sætter stor pris på, at I tog jer tid til at dele det.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig betjening og imødekommende…

Hurtig betjening og imødekommende personale.

Hej Johnny,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var præget af hurtig betjening og imødekommende service.

Flink og venlig

Flink og venlig, hjælpsom betjening.

Hej Kunde,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var flink, venlig og hjælpsom.

Effektiv personale og god service

Effektiv personale og god service

1 de junho de 2026

Hej Per,

Mange tak for de flotte ord.

Det er dejligt at høre, at oplevelsen var effektiv, og at servicen levede op til forventningerne.

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget god betjenning samt hjælp

Meget god betjenning samt hjælp. 😉

31 de maio de 2026

Hej Dorthe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået meget god betjening og hjælp.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais