POWER.dk - Holbæk Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Stenhusvej 74-78, 4300 Holbæk, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har igennem flere år været kunder hos POWER i Holbæk, og har fået de bedste anbefalinger og hjælp, når noget nyt skulle hjem til os. Hvad der måtte være den bedste hjælp til os: Den/de mest fornu... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Købte en gave med klik-og-hent. Det positive: Varen blev fundet og gjort klar ved kassen, så jeg nemt kunne afhente den. Det negative: - Trods meget personale på gulvet i butikken, var kasse... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg vil gerne sige tusind tak til medarbejderne hos Power Holbæk for den gode service. I tog min henvendelse alvorligt og lyttede til mine ønsker i forbindelse med mit køb af en iPhone 17 Pro M... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Synes Power er en god butik, dog har jeg op til flere gange oplevet at jeg har bestilt en vare på klik and collect hvor jeg efterfølgende får en besked om at varen alligevel ikke var på lager. Ellers... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 472 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fin betjening og vejledning omkring…

Fin betjening og vejledning omkring skift af min iPhone - hvad skal jeg vælge.
Det blev en Phone pro igen
🌞🌞👍

7 de julho de 2026

Hej Dorit,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik god vejledning i forbindelse med skiftet af din iPhone, og at du endte med en model, du er glad for.

Super god service…

Super god service…. Havde en trimmer som gik i stykker på garantien…. Fik en ny som heller ikke virkede fik en anden som heller ikke var i orden hvor efter de fandt en anden i langt bedre kvalitet som jeg kunne bytte til for et meget lille beløb….. det kalder jeg super service til Holbæk afdelingen

4 de julho de 2026

Hej Micahel,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en god løsning, og at teamet i Holbæk gjorde en ekstra indsats for at finde et produkt, der fungerede ordentligt for dig.

Vi sætter stor pris på de pæne ord og sender dem videre med glæde.

Nemt og smertefrit

Der var ingen problemer, alt gik nemt og smertefrit.

1 de julho de 2026

Hej Henrik,

Tak for de flotte ord. Det er skønt at høre, at alt gik nemt og smertefrit, og at oplevelsen levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Holbæk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Havde gjort et fejlkøb og ingen…

Havde gjort et fejlkøb og ingen problemer med at få penge retur. Flink og hjælpsomt personale

3 de julho de 2026

Hej Laila,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at dit fejlkøb blev håndteret nemt, og at du fik en god oplevelse med hjælpsomt personale i Holbæk.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vores tv solgt til anden kunde

Tv'et som var bestilt til afhentning i Power Holbæk blev solgt til en anden kunde på trods af at vi havde betalt det. Vi må så pænt vente på at der kommer et andet. Øv.

Hej Louise

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg kan godt forstå, at det har været rigtig ærgerligt at møde op for at hente et TV, som allerede var betalt, og så få at vide, at det var blevet solgt til en anden kunde. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og vi beklager den fejl, der er sket i forbindelse med din Click & Collect-bestilling.

Vi håber, at det nye TV i mellemtiden er ankommet, og at du har fået det udleveret uden yderligere problemer. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os – din feedback hjælper os med at forbedre vores håndtering af reserverede og betalte varer fremover.

Du ønskes en dejlig dag. De bedste hilsner, Astrid/POWER

Classificada 5 em 5 estrelas

Herr var en fin betjening af sælger og…

Herr var en fin betjening af sælger og vi fik tilbudt en god pris, som vi sagde ja til.

1 de julho de 2026

Hej Aase Jensen,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at I fik en god oplevelse i Holbæk, med fin betjening og et godt tilbud, der passede jer.

Classificada 5 em 5 estrelas

En rigtig dygtig ekspedient der kunne…

En rigtig dygtig ekspedient der kunne sit kram og samtidig forstod at lave lidt sjov med kunderne

26 de junho de 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er skønt at høre, at du fik en god oplevelse i Holbæk, og at humoren også var med undervejs. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Venlig og kompetent medarbejder.

Venlig og kompetent medarbejder.

3 de julho de 2026

Hej Lars,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at du blev mødt af en venlig og kompetent medarbejder.

Hej Jimmi,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en super god oplevelse i Holbæk, og at betjeningen gjorde et så positivt indtryk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang jeg handler på denne måde…

Første gang jeg handler på denne måde hos jer, og det bliver ikke sidste

Hej Bente,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at din første oplevelse med at handle på den måde hos os blev så god, og vi håber selvfølgelig, at det bliver starten på mange flere gode oplevelser.

Classificada 5 em 5 estrelas

Får altid en god betjening af kompetent…

Får altid en god betjening af kompetent personale, så mange tak for det.

Hej Yvonne,

Tusind tak for de flotte ord og for de 5 stjerner.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever god og kompetent betjening i Holbæk. Den slags feedback betyder meget og bliver sat stor pris på.

Classificada 5 em 5 estrelas

Hvor dejligt at Power gemmer…

Hvor dejligt at Power gemmer kvitteringerne fra ens køb, fik bytter et emne uden problemer.
Yderst hjælpsom personale.👏

Hej Pia,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik byttet varen uden problemer, og at oplevelsen i Holbæk var så god.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver både hjælpen i butikken og muligheden for at finde kvitteringerne igen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god betjening og hjælp og vi fik…

Rigtig god betjening og hjælp og vi fik et pragtfuldt produkt

Hej Karin,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du fik god betjening og hjælp, og at du er glad for produktet.

Sælgeren

Venlig og instruerende sælger

Hej Susanne,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at sælgeren blev oplevet som både venlig og instruerende. Den slags feedback sætter vi stor pris på.

Hurtigt og smidigt

Hurtigt og smidigt - god info og service med perfekt levering. Attraktive priser/rabatter.

Hej Kim,

Tusind tak for de flotte ord og for din anmeldelse.

Det er skønt at høre, at hele forløbet var hurtigt og smidigt, og at både information, service og levering levede op til forventningerne.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Classificada 2 em 5 estrelas

Syntes ikke det er fedt at så og blive…

Syntes ikke det er fedt at så og blive vejledt og så kommer en anden medarbejder og afbryder for at få hjælp til sin kunde. Man venter i forvejen i lang tid for at få fat i en medarbejder.

Hej André,

Tak for din anmeldelse. Det er ikke en god oplevelse at vente længe på hjælp og derefter blive afbrudt midt i en vejledning, og det forstår jeg godt er frustrerende. 😊

Din feedback om ventetiden og oplevelsen i butikken er allerede sendt videre til POWER Holbæk, så de kan gennemgå deres servicerutiner og følge op internt. 💬

Vi sætter pris på, at du gjorde os opmærksomme på det, og vi håber, at du får en langt bedre oplevelse næste gang. 🤗

Classificada 5 em 5 estrelas

Ekspedienten var meget hjælpsom og…

Ekspedienten var meget hjælpsom og venlig.

30 de junho de 2026

Hej Connie,

Tak for de flotte ord. Det er dejligt at høre, at besøget i Holbæk var en god oplevelse, og at du blev mødt hjælpsomt og venligt.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kunde service i butikken i Holbæk

God kunde service i butikken i Holbæk. Nem internet handel. Meget tilfreds

Hej Mick,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de 5 stjerner.

Det er dejligt at høre, at du havde en god oplevelse i Holbæk, og at både servicen i butikken og din internethandel fungerede nemt og godt.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Hjælpsom

Service og personale

24 de junho de 2026

Hej yuksel,

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner. Det er dejligt at høre, at du havde en hjælpsom oplevelse med både service og personale i Holbæk.

Classificada 1 em 5 estrelas

I beder selv om en køber oplevelse

I beder selv om en køber oplevelse.
Den er ret ringe.
Jeres ‘scam’ med at I har noget på lager så man vil købe hos jer, men det så ikke er på lager alligevel på trods af at man var gået en mail der bekræfter det og en sms der bekræfter det.
Og så skal man betale for noget, der loves der er på lager 4 dage senere.

At man så ender med at bruge 80 minutter i bil, er selvfølgelig ikke jeres problem.
Men at i så lokker en til at betale for varen der ikke er der, før i kan bestille den hjem til jeres lokation.
Så skulle jeg bare have bestilt den over nettet.

Det er er vildt at tænke på at her i 2026 i ikke har bedre lagerstyring.
I bør kigge ind i en anden udbyder måske ;-)

24 de junho de 2026

Hej Martin,

Tak for din anmeldelse.

Det er en rigtig dårlig oplevelse, når lagerstatus, mail og sms bekræfter én ting, og varen alligevel ikke er klar i butikken. Det forstår jeg godt skaber irritation, især når du også har brugt tid på at køre forgæves.

Vi beklager oplevelsen i Holbæk og den frustration, forløbet har givet.

Venlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne af POWER Holbæk⚡

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais