POWER.dk - Kolding Opiniões

TrustScore: 4 em 5

Vejlevej 257C, 6000 Kolding, DK

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget venlig medarbejder som selv opsøgte os i butikken for at spørge hvad han kunne hjælpe med. Efter vi havde forelagt ham vores ærinde tog det ham, et splitsekund at finde den rigtige varer på syst... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Dejlig hurtig leveringstid, dog ved man ikke når der står er afsendt fra lager, om det er lager i Danmark eller om varen er på vej fra syd Europa 😏 men det gik hurtigt…

Classificada 3 em 5 estrelas

Jeg syntes at handle i butikken var fin. Men at stå og vente i 40 min. Ved udlevering måske var der det trak lidt ned jeg skulle hente en fryseskab i power i Kolding og vi endte med at stå 9 man og ve... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Power, Kolding: Lasse J. gav god, grundig og brugbar information om varen og var samtidig super venlig og professionel. Fremover kører jeg gerne fra Horsens til Kolding, hvis jeg vil købe noget i Pow... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

32 721 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

En god oplevelse

En god oplevelse.
Meget flink ung mand,der hjalp mig.
Fik det jeg kom efter og god betjening, så super 👍

Hej Inger,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var god, og at du fik den hjælp, du havde brug for.

Vi sætter stor pris på de pæne ord om den gode betjening og den venlige hjælp i butikken.

Dårlige

Dårlige
Vi har købt vaskemaskine Grunding
Da vi kom hjem og vil starte ,
Begyndt st riste maget .
Den va brugt
Vi har bytte den
Men den var med det sammen
Jeg har kontakter dem
De har sagt den vil kigger på men nej
De kommer ikke service i næsten 1 måneder.

20 de março de 2026
Opinião espontânea

Hej Safet

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med din vaskemaskine, og at du efter ombytningen fortsat oplevede problemer med produktet. Vi forstår også din frustration over den lange ventetid på service og opfølgning.

Hos POWER ønsker vi altid at levere produkter og service af høj kvalitet, og derfor er det ærgerligt at høre, at dit forløb ikke har levet op til de forventninger, du med rette kan have som kunde.

Vi tager din feedback til intern efterretning, da den er vigtig for vores løbende arbejde med at forbedre kundeoplevelsen og vores serviceprocesser.
Da vi desværre ikke kan identificere dine oplysninger ud fra denne anmeldelse, har vi ikke mulighed for at undersøge sagen nærmere. Hvis du ønsker en opfølgning, er du meget velkommen til at kontakte os på review@power.dk. Husk gerne at oplyse dit Trustpilot-brugernavn samt dine kontaktoplysninger, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig videre.

Vi håber, at du vil give os muligheden for at byde dig velkommen i POWER igen en anden gang.

Ønsker dig en rigtig god dag.

Zaneb/POWER

Virkelig dårlig oplevelse med Power i Kolding

Min oplevelse er fra Power i Kolding
Vores tørretumbler gik i stykker. Jeg siger til min hustru, at hun gerne må finde den nye model. Mit eneste krav er, at den skal kunne aflevere overskudsvandet i et afløb (som vi har der hvor maskinen står).
Hun finder en model og bestiller den i "Click & Collect". Hun får et ordrenummer, men betaler ikke. Det skal man gøre ved afhentning.
Hun kigger videre og fortryder sit køb fordi hun finder en bedre model.
Hun skriver til chatbotten på Powers hjemmeside at hun vil annullere ordre nummer 227251194.
Chatbotten svarer, at ordren bliver annulleret, og hun skal ikke foretage sig yderligere.
Derpå køber og betaler hun den tørretumbler hun har bestemt sig for.
Hun får en mail om at maskinen er klar til afhentning, og jeg bliver sendt afsted.
Jeg var ikke klar over, at der havde været en anden maskine i spil som var blevet annulleret, og da jeg kommer ind i butikken bliver der spurgt efter mit telefonnummer. Det giver jeg, og de finder en tørretumbler frem til mig, og siger at den ikke er betalt.
Så jeg betaler, tager maskinen med hjem og begynder at montere.
Under monteringen finder jeg ud af, at maskinen ikke har afløbsslange, men derimod en opsamlingsbeholder.
Jeg spørger min hustru som nu ser, at vi har fået den maskine med hjem som var blevet annulleret.
Jeg kontakter kundeservice som siger, at jeg blot skal tage maskinen med ind i forretningen igen og få den byttet.
På dette tidspunkt har vi jo betalt for 2 maskiner, så jeg skal have pengene retur for den forkert udleverede maskine.
Hvis jeg skal have en vare bragt ud fra Power, tager de 400 kr, så jeg starter med at sige, at min pris for indbringning pga deres fejl jo også kan sættes til 400 kr.
Afslag kunne ikke lade sig gøre, og det var også ok. Jeg ville jo i bund og grund bare gerne have den rigtige vare.
Da spørgsmålet kom til at få pengene retur for den forkerte maskine ville butikken ikke udlevere det fulde beløb, men vil beholde 10% af købsprisen da emballagen er brudt.
Jeg skal altså betale 330 kr fordi de eller deres chatbot har lavet en fejl ???
Det bliver til en længere diskussion (holdt i en ordentlig tone) hvor jeg til sidst må konstatere, at vi ikke er enige.
De står 4 ansatte og tager chefens og forretningens parti, og kan ikke se urimeligheden i, at jeg skal betale 330 kr for deres fejl.
De henholder sig til deres handelsbetingelser som siger, at man skal betale 10% af købssummen hvis man tilbageleverer og emballagen er brudt.

I min verden burde der blinke noget med rødt på deres ordre, hvis en ordre er annulleret, og dermed skal den ikke udleveres. Og i min verden bør forretningen indrømme fejl og måske endda give en flaske rødvin med som et "beklager fejlen".
Men sådan gør man ikke i Power i Kolding.

Jeg sagde i butikke at jeg ville gå videre med sagen.
Jeg havde tænkt mig at gå til forbrugerklagenævnet.
Men det koster 500 kr at oprette en klage, så det vil være forbundet med yderligere udgifter at oprette en sådan sag.

Derfor "nøjes" jeg med at dele min oplevelse her.

Jeg kommer ikke til at handle i Power igen uagtet hvor gode tilbud de har på hylderne.

Hej Lene,

Det er virkelig tung læsning, og jeg må bare lægge mig fladt ned og beklage hele dette forløb. Det er en utrolig ærgerlig situation, hvor flere ting i forløbet omkring din tørretumbler og annulleringen af ordrenummer 227251194 ikke er gået som de skulle. Jeg har fuld forståelse for din store frustration over fejlen i vores udlevering og den efterfølgende oplevelse omkring gebyret for den brudte emballage.

Det er på ingen måde den kundeoplevelse, vi ønsker at give vores kunder, og jeg beklager meget det besvær og de udfordringer, som fejlen i vores system har medført for dig. Vi tager din feedback meget seriøst, da det er gennem din ærlighed, at vi kan finde ud af, hvor vi skal stramme op på vores Click & Collect rutiner.

Vi ser frem til at kunne give dig en markant bedre behandling en anden gang, hvis du skulle give os chancen igen.

De bedste hilsner

POWER / Christian

God rådgivning og betjening

God rådgivning og betjening

20 de maio de 2026

Hej Hans,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding bød på god rådgivning og betjening.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Classificada 2 em 5 estrelas

Alt for lang ventetid på hjælp i…

Alt for lang ventetid på hjælp i support afd i Kolding afd

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i supportafdelingen i Kolding.

Jeg kan godt forstå din frustration over den lange ventetid på hjælp. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder, særligt når man henvender sig i supportafdelingen for at få hjælp hurtigt og effektivt.

Din feedback omkring ventetid og bemanding bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen i butikkerne.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fantastisk god sælger og god at forklare det hele med min nyde telefon mobil og i godt humør

Rigtig god sælger og de var i god humør .vi had. Det

24 de maio de 2026

Hej Flemming,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen i Kolding var så god, og at hjælpen med den nye mobil blev forklaret på en god og tydelig måde.

Det betyder meget, at servicen og det gode humør blev lagt mærke til.

Fantastisk service og hurtig

Fantastisk service og hurtig, uovertruffen pris

24 de maio de 2026

Hej Artur,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var både hurtig og med fantastisk service, og at prisen også levede op til forventningerne.

Jeg har opsagt reklamen

Jeg har opsagt reklamen, men i fortsætter bare, handler ikke med jeres butikker

20 de maio de 2026

Hej Bodil

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre, at du fortsat modtager reklamer, selvom du har opsagt dem.

Jeg kan godt forstå din frustration over fortsat at modtage henvendelser, når du tydeligt har ønsket at framelde kommunikationen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Din feedback omkring reklamer og kommunikation bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre kundeoplevelsen og håndteringen af frameldinger.

Et godt tilbud

Et godt tilbud. 50% rabat på kaffe

22 de maio de 2026

Hej Henning,

Det ser ud til, at vores chat er kommet ind i områder, som jeg ikke er udstyret til at håndtere effektivt. Da jeg er her for at hjælpe med Power-relaterede spørgsmål, vil jeg sikre mig, at du får den bedst mulige support.

Jeg vil gerne forbinde dig med en menneskelig agent, der kan dykke dybere ned i dette emne eller tage fat på andre Power-anliggender, du gerne vil diskutere. De vil være i stand til at gennemgå situationen grundigt og give mere omfattende support. Vil du have, at jeg arrangerer det for dig?

Bestilt over nettet

Bestilt over nettet. Hurtig levering dog til forkert adresse

13 de maio de 2026

Hej Kristina,

Tak for anmeldelsen.

Det er dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og samtidig er det ærgerligt, at den endte på den forkerte adresse.

Hvis du valgte en pakkeboks, kan GLS i nogle tilfælde ændre leveringsstedet, hvis boksen er fuld. Du bliver normalt informeret om det via SMS og i GLS appen.

Fin service

Hej jan,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har fået fin service.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Hej K,

Tak for din flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det var nemt at bestille Click & Collect.

Med Click & Collect kan du reservere produkter online og hente dem gratis i din valgte POWER-butik, og når varen er klar, får du besked om afhentning.

Når du henter, skal du huske:
1. Dit navn, telefonnummer eller ordrenummer.
2. Gyldig billedlegitimation, for eksempel kørekort eller pas.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med POWER Kolding.

Classificada 5 em 5 estrelas

VI købte en computer til vores søn i…

VI købte en computer til vores søn i konfirmationsgave. Alt var godt, indtil han 3 uger efter kommer hjem og siger at hans computer ikke virker. Den starter direkte op i BIOS.
Ingen kunne gøre noget ved det, man kunne ikke installere windows på ny eller noget som helst.
Blot 2 dage efter indlevering ved Power, ringer de tilbage og siger at de endnu ikke har set sådan et problem, og ingen ved hvorfor eller hvordan man kan løse det.
Så de ombytter bare computeren til en ny med det samme.
Se det er mere end god kundeservice. Butikken i Kolding har hele vejen været meget venlige og handlet hurtigt.
Så herfra kan vi kun komme med de varmeste anbefalinger til Power i Kolding.

22 de maio de 2026
Opinião espontânea

Hej Kristian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele oplevelsen.

Det er virkelig dejligt at høre, at der blev handlet hurtigt, og at forløbet i Kolding blev løst så smidigt.

Det betyder meget, at både hjælpen i butikken og den hurtige ombytning gav jer en god oplevelse.

De varmeste anbefalinger sætter vi stor pris på.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hvor blev respekt for kunden af

Det er ikke en god oplevelse, at en ekspedient bliver sur og fornærmet over at man ikke har lyst til at indgå i en diskussion omkring telefonabonnement.
Noget som i situationen var total irrelevant.

Hej Lars

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre om din oplevelse i butikken.

Jeg kan godt forstå, at det har været en ubehagelig oplevelse, hvis dialogen ændrede sig negativt, fordi du ikke ønskede at tale om telefonabonnementer. Det er naturligvis vigtigt for os, at kunder føler sig mødt med respekt – også når man takker nej til ekstra produkter eller services.

Din feedback omkring rådgivning og kundeoplevelsen bliver taget med videre internt i arbejdet med at forbedre servicen i butikkerne.

Fin og høflig betjening

Fin og høflig betjening, rigtig god vejledning 😊

Hej Knud,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at oplevelsen var fin og høflig, og at vejledningen var rigtig god.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det.

Handler altid i Power

Handler altid i Power, kvalitet og billigst!

14 de maio de 2026

Hej Malthe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er en fornøjelse at høre, at du vælger POWER igen og igen, og at du er glad for både kvaliteten og priserne.

Den slags feedback sætter vi stor pris på!

Stort udvalg

Stort udvalg, gode priser og venligt personale

17 de maio de 2026

Hej Bianco,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er dejligt at høre, at det store udvalg, de gode priser og den venlige betjening har givet en god oplevelse.

Hej Grethe,

Tusind tak for de flotte ord.

Det er virkelig dejligt at høre, at du fik en super god betjening i Kolding.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

God vejledning.

God vejledning.
På alle måder en god oplevelse.

Hej Brian,

Tusind tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at vejledningen var god, og at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele det! All the best, Erik at POWER! ⚡

16 de maio de 2026

Hej Linda,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Det er virkelig godt at høre, at oplevelsen var god, og at servicen levede op til forventningerne.

All the best, Erik at POWER! ⚡

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais