Service! Jeg har ikke oplevet andet end uovertruffen service i Power Odense. Hjælp, vejledning og ingen problemer med byt eller reklamation. Især den unge mand med briller, der oftest står i kassen... Ver mais
A empresa respondeu
Den fantastiske unge medarbejdere VIGGO i smartwatch/ tlf afd. En glad, smilede og hjælpsom ung mand ,som gav sig tid til at vejlede, hjælpe 2 ældre mennesker. Endnu engang TUSIND TAK. PS.Er meget... Ver mais
A empresa respondeu
Jeg havde en virkelig god oplevelse da jeg købte en Iphone i Power Odense lørdag den 2/5-26. Den unge mand ved navn Peter fra elektronik afdelingen, var meget engageret og gav os en rigtig god behandl... Ver mais
A empresa respondeu
Click and collect, hent efter 30 min. Man kan ikke betale online også hente sin vare, det mega træls, man kan heller ikke betale ved udlevering. Man skal gå ind i forretningen til kassen, hvor man... Ver mais
Ørbækvej 75, 5220, Odense SØ, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Nul stjerne, mega dårlig service og at jeg skal bruge tid på at fortælle om min oplevelse

Resposta da POWER.dk - Odense
Fik hjælp med at finde det rigtige sd kort jeg skulle have

Resposta da POWER.dk - Odense
Venlig betjening som hjalp mig med, at købe det rigtige for mig

Resposta da POWER.dk - Odense
Det var nemt ned og skfit kaffe maskin til anden

Resposta da POWER.dk - Odense
At handle med en medarbejder der var kompetent, og som kunne tage beslutninger
Fin service

Resposta da POWER.dk - Odense
Det var det helt rigtige sted at handle.
Dygtige og kompetende medarbejdere der har et godt indblik i kundens situation..
Tak til power som jeg giver 5 stjerner for deres engagement

Resposta da POWER.dk - Odense
Fin oplevelse bortset fra en noget lang ventetid (20 min.) på en Click & Collect vare, som jo i grunden burde ligge klar.

Resposta da POWER.dk - Odense
God support til installationen fra kundeservice, en chatbot ganske vist, men ret effektiv.

Resposta da POWER.dk - Odense
Virkelig sød betjening som dog ikke anede hvad han svarede på. Jeg købte en køkkenmaskine i outlet og spurgte om han var sikker på at alle delene var der. Han svarede at det var de. Da jeg kom hjem manglede flere til, bla. dejkrogen som var det jeg skulle bruge den til, altså ælte dej. Det jeg er mest irriteret over er at medarbejderne bare svarer uden at vide det og at det så koster mig 2 timer og en lang køretur tilbage for at reklamere. Hvem betaler for det?

Resposta da POWER.dk - Odense
Flot butik med enormt udvalg.
God service med hjælpsom og smilende personale.
Brugbar forklaring omkring det produkt jeg spurgte ind til.
Prismatch uden problemer.
Handler helt sikkert her igen.

Resposta da POWER.dk - Odense
Helt elendig service i Power Odense. Først mente medarbejderen at en vare ikke var i butikken. Jeg måtte insistere på at han ledte igen, da den stod registreret på lager på hjemmeside. Barefter mååte jeg ikke prøve de udstillede ure. Jeg bestilte 2 ure hjem, men da jeg skulle hente dem havde de solgt det ene. Meget unge medarbejdere med meget lidt fokus på god service men meget fokus på mersalg.

Resposta da POWER.dk - Odense
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.