Vi kom til butikken 3 minutter i åbningstid 🌧️ i regnvejr. Døren blev åbnet, og en smilende medarbejder sagde " velkommen kom ind i varmen og tørvejr. 10 skridt længere fremme, mødes vi af en and... Ver mais
A empresa respondeu
Hvordan kan en så uprofessionel virksomhed have 4 stjerner????? Man anmelder dem med 1 stjerne, straks kan de pludselig svare, og så melder de tilbage at sagen er sendt videre til deres afd der be... Ver mais
Paderup Boulevard 2, 8960, Randers SØ, Dinamarca
Pede aos clientes que escrevam opiniões

Resposta da POWER.dk - Randers
Fantastisk teamwork og service i særklasse i Randers! ⭐⭐⭐⭐⭐Jeg har sjældent oplevet så god en behandling, som jeg gjorde hos Power i Randers.Det startede med Sea, som hjalp mig i gang. Da opgaven krævede lidt ekstra, hentede han Mikkel ind for at få styr på detaljerne. Der var dog stadig brug for det sidste punktum, og så fandt de Lukas.Takket være en fantastisk fælles holdindsats fra alle tre kom vi i mål med det hele. En helt særlig tak skal lyde til Sea, som var top professionel, utrolig sød og blev ved min side under hele forløbet.5 store stjerner og masser af roser herfra til det fantastiske team!

Resposta da POWER.dk - Randers
Købte printerpatroner, medarbejderen gjorde alt hvad han kunne.

Resposta da POWER.dk - Randers
Det var en virkelig sød og hjælpsom medarbejder der fandt alt hvad jeg havde behov for

Resposta da POWER.dk - Randers
Der var flere ting jeg skulle havde hjælp til med den nye tlf. “hjælpen” jeg fik og betalt mig fra var ikke den jeg fik. Jeg skal nu tilbage til power for at få det jeg har betalt for.

Resposta da POWER.dk - Randers
Har gennem tiden købt mange ting hos jer. Aldrig blevet skuffet over behandling af personale eller over de ting vi har købt. 👍🙂👍🙂🥰🥰

Resposta da POWER.dk - Randers
Jeg fik så meget hjælp af medarbejdere, der brugte mange timer på at finde en løsning på at sætte en ny telefon op til mig efter at min hidtidige telefon akut døde og efterlod mig uden MitID og er sted at få tilsendt diverse bekræftelseskoder. Jeg vælger altid POWER, fordi kundeservicen er fænomenal.

Resposta da POWER.dk - Randers
Skal afhente en vare click&collect. Går til kassen som der står i mailen. Får en bon og bliver sendt til mobil og computer området. Kan så stå der i over 20 minutter før det bliver min tur, fordi folk skal have råd og oplysninger om telefoner.

Resposta da POWER.dk - Randers
Solgte mig forkert oplader, selvom jeg bad om en oplader til et Apple Watch.

Resposta da POWER.dk - Randers
Amatør forretning men den dårligeste service.
Skulle hente en vare købt og betalt over nettet. Får besked på på sms at varen er klar til afhentning ved kassen.
Ved kassen får jeg så udleveret en kvittering og besked på at jeg skal gå ned i tele afdelingen og få den udleveret. Der skal jeg så vente ca 20-25 min ( kun 1 medarbejder til betjening og 4 nr foran mig). Opgav efter 5 min da jeg ikke skal vente 20 min i kø på en vare jeg har betalt og bare skal have udleveret. Går til kassen for at ophæve købet. Her står jeg så i kø 10-15 min da der kun er 1 ved kassen og hun har problemer med at betjene en medarbejder der har handlet noget der skulle returneres. Måtte bede om en medarbejder mere til kassen, så jeg kunne komme videre. Endnu engang beviste Power så flot hvorfor jeg aldrig handler der og ALDRIG kommer til det igen. Gå til El Giganten de har sku mere styr på kunde service.

Resposta da POWER.dk - Randers
Det er så elendig med jeres service
Jeg kan kun på kraftigste fraråde andre at benytte Power
Hvis man fra Powers side ønsker at få min kritik uddybet er Power velkommen til at kontakte mig.
Total lang leverings tid og produktet lever ikke op til det ønskede så alt i alt en dårlig oplevelse

Resposta da POWER.dk - Randers
Vi ventede i lang tid på en medarbejder kom til service, og da han endelig kom, ville de have 200 kroner for at sætte et panzer glas på. Selve panzer glasset kostede 299, så regningen ville næsten doble. Det var jeg for nærig til. Sindsyg pris.

Resposta da POWER.dk - Randers
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.