Erg tevreden over de service van Profipack. De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost.... Ver mais
Afgelopen week bestelde ik wijn verzenddozen. Ze waren achteraf al uitverkocht, maar wel vervelend natuurlijk in deze drukke kerstperiode voor mij . Ze deden dan ook niet moeilijk om een andere var... Ver mais
Huismerk tape besteld maar de helft van de rollen scheurt de hele tijd. Volgens klantenservice allemaal onze fout. (te koud) Vreemd dat de helft van de rollen defect zijn. Deze rollen hebben w... Ver mais
Een bij Profipack bestelde rol PE-folie werd door DHL flink beschadigd afgeleverd (komt bij DHL helaas vaker voor). Nadat ik dit bij Profipack meldde, werd alles razendsnel weer in orde gemaakt. Posit... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Alles optijd geleverd . Altijd voldoende op voorraad
Sneller levering,goede producten, bij vragen snel antwoord.

Resposta da Profipack
Snelle levering. Van de Coex zakken ontbrak er een aantal. Dit werd netjes gecrediteerd.

Resposta da Profipack
Huismerk tape besteld maar de helft van de rollen scheurt de hele tijd.
Volgens klantenservice allemaal onze fout. (te koud)
Vreemd dat de helft van de rollen defect zijn.
Deze rollen hebben we weg moeten gooien.
Geen aanbod van geld terug.
Pas op: koop nooit hun tape.
Dozen zijn wel ok

Resposta da Profipack
Kwalitatief goede producten zijn snel en goed verpakt geleverd. Een compliment waard.

Resposta da Profipack
Snelle levering, netjes verpakt en degelijke kwaliteit. Fijn dat kleinere bedrijven hier ook terecht kunnen voor kleine bestellingen. Top geregeld!

Resposta da Profipack
Ik ben hier al jaren vaste klant voor verpakkingsmaterialen voor mijn webshop.
Uitstekende service!

Resposta da Profipack
pakket werd niet afgeleverd door dhl
profipack loste dit keurig op

Resposta da Profipack
Voor 16u besteld, zelfde werkdag verzonden.
23- 3 een voorraad product besteld. In een mail reactie gehad dat ze helaas net misgrepen ( heb ik begrip voor ).
Helaas de bestelling 3 weken later pas mogen ontvangen...

Resposta da Profipack
Erg tevreden over de service van Profipack.
De eerste levering tape leek naar mijn idee wat verouderd en werkte daardoor niet goed. Na telefonisch contact werd dit direct en heel netjes opgelost. Zonder gedoe kreeg ik kosteloos een nieuwe lading toegestuurd.
Deze nieuwe partij is wél van goede kwaliteit en werkt vele malen beter. Fijn om te merken dat Profipack klachten serieus neemt en zo snel met een passende oplossing komt. Dat geeft vertrouwen. Zeker een compliment voor de klantvriendelijkheid en goede service.

Resposta da Profipack
Bestelling geplaatst hier maar tot nu toe zeer teleurstellend.
Welkomkorting code gaat er in het begin vanaf maar verdwijnt snel tijdens het afrekenen, ook krijg je hem niet per mail.
Je zou mogen verwachten dat zo n kleine bestelling gewoon in 1x geleverd wordt echter weet niemand dat nu...kan zijn in 1/2/3x.
Zeer slecht geregeld, voor mij zeker niet nog een x hier bestellen.
En dan leveren ze ook nog eens met dat waardeloze DHL, DHL gooit de pakketten gewoon beneden in de centrale hal neer, boeit ze niks, ze bellen niet eens aan of wat dan ook, zie maar dat je pakket zelf ophaalt, je mag blij zijn als het neit gejat is!!!!!!
Update:
Reactie van Profipack....lol kosteloos annuleren, ik bestel iets omdat ik het nodig heb en als het al bij DHl is valt er weinig te annuleren, ik kjon enkel de boel weigeren aan de deur...MAAR JA ZE GOOIEN HET GEWOON ERGENS NEER ZONDER AAN TE BELLEN DUS GAAT EEN BEETJE MOEILIJK HE!!!!!!!!!

Resposta da Profipack
Makkelijk besteld, snel geleverd.

Resposta da Profipack
de bestelling was er super snel 1 artikel was niet voorradig werd netjes gemeld en eventueel een oplossing bedacht top

Resposta da Profipack
top materiaal , betaalbaar enkel jammer van het transport , stond gewoon buiten op een niet zo zonnige dag.

Resposta da Profipack
prima firma lekker op tijd en prima verzorgd

Supersnelle levering, topkwaliteit producten