Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn oprechte excuses voor mijn voorgaande beoordeling. Uw prettige, rustige antwoord op mijn review over mijn Puc-tas, wat niet tot uw assortiment hoort, vond ik keurig.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering na mijn bestelling. De luchtreiniger komt in een stevige verpakking. Duidelijke Nederlandse handleiding zit er bij. Na installering van de filters is het apparaat klaar om zijn werk t... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Eenvoudig meerdere paren rolstoelhandschoenen besteld. Terug sturen van 1 paar is bij andere winkels eenvoudiger omdat je bij Pucshop eerst akkoord moet aanvragen voor je retour en een foto moet meest... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Verband schoenen voor onze oom besteld. Helaas was deze niet meer op voorraad, hiervoor werden we keurig geïnformeerd. Ook wat de te verwachte levertijd is en of we daar op wil wachten of ons geld ter... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de artigos hospitalares

Nvt

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

212 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

4,4

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bestellen gaat makkelijk

Bestellen gaat makkelijk, en prijzen en assortiment zijn goed.
Jammer na jullie mailtje dat de bestelling is verwerkt wordt het onduidelijk wanneer de bestelling daadwerkelijk wordt geleverd. Op maandag jullie mailtje en uiteindelijk vrijdag bezorgd😒

25 de novembro de 2022

Resposta da NVT

Bedankt voor uw review. Het kan helaas voorkomen dat de track&trace informatie in uw spambox is belandt aangezien deze mails vanuit PostNL worden verzonden, onze excuses hiervoor. MVG Team Pucshop.nl

Classificada 1 em 5 estrelas

Product was prima, spam vervelend

Product was prima. Niks mis mee. Alle spam emails erna compleet onnodig en irritant. Had me hier niet voor opgegeven.

29 de setembro de 2022

Resposta da NVT

Bedankt voor uw review. Wij sturen geen onnodige e-mails na bestellingen wanneer u hier niet voor heeft opgegeven. De enige mails die wij u verzonden hebben zijn uw bestelmails en de track&trace gegevens. Mocht u dit als vervelend hebben ervaren bieden wij u hier onze excuses voor aan. MVG Team Pucshop.nl

Prima leesbril

Prima leesbril. Op sterkte en je kunt er een lees zonnebril van maken dmv een magneet systeem.

12 de agosto de 2022
Opinião espontânea

Bedankt voor uw review Angelique

Een tevreden klant

Dacht, dat ik reeds had gereageerd en mijn mening gegeven. Ik ben zeer tevreden over de verpakking en snelle afhandeling van mijn bestelling.

19 de julho de 2022

Bedankt voor uw review

Classificada 4 em 5 estrelas

Ben tevreden met Puckshop servise en…

Ben tevreden met Puckshop servise en klantenservise. Ben iets teleurgesteld over de rollator. Het zitkussentje is erg klein, niet de 55 cm. Die ik dacht te krijgen.

12 de julho de 2022

Resposta da NVT

Bedankt voor uw review Peligia. De zitbreedte is de afstand tussen de buizen, in het geval van de Provo Pregero Ultra Lichtgewicht Rollator is dat 50 cm. Excuses voor de verwarring.

MVG Team Pucshop.nl

Classificada 5 em 5 estrelas

De service is bij Pucshop zo…

De service is bij Pucshop zo vanzelfsprekend!
Toen de verzender een onleesbaar briefje achterliet, stuurde ik een Email. Binnen één uur kreeg ik antwoord en even later kwamen zij met de oplossing voor het probleem.

30 de junho de 2022

Resposta da NVT

Fijn om te horen dat alles nog goed is gekomen met uw bestelling. Helaas zijn ook wij afhankelijk van 3e partijen zoals postbedrijven. Bedankt voor uw review, MVG Team Pucshop.nl

Supersnelle reactie.

Ondanks lange levertijd doordat het product
Niet leverdaar was. Supersnel antwoord op mijn vraag waar het product bleef!!

10 de maio de 2022

Resposta da NVT

Bedankt voor uw feedback Ruud.