Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

op 12/5 een dispenser besteld die nog niet in de aflevering zit, als je je spullen snel wil hebben kijk uit naar een andere leverancier, PureHyiene laten je barsten mail gestuurd geen antwoord, da... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer tevreden over PureHygiëne! Ondanks de enorme drukte werd ik vriendelijk geholpen en werd er goed meegedacht over mijn bestelling. De prijzen zijn scherp, het assortiment is groot en de klantenser... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

had bestelling gedaan had vergeten aflever adres erbij te zetten werd keurig gebeld waar afgeleverd moest worden kon zeer waarderen top

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij zijn ontzettend tevreden over PureHygiene! Vanaf het eerste contact merk je direct dat ze professioneel, betrouwbaar en klantgericht werken. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd en hygiëne sta... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Grossista de artigos de higiene

Online groothandel in schoonmaakartikelen.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

170 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

“Top ervaring met PureHygiene

“Top ervaring met PureHygiene! Goede kwaliteit producten, snelle levering en uitstekende service. Alles verliep soepel van bestelling tot ontvangst. Fijn bedrijf om mee samen te werken, zeker een aanrader voor andere bedrijven!”

1 de dezembro de 2025

Zijn ze failliet?

Zijn ze failliet? Spullen zijn niet geleverd, maar wel betaald. Telefonisch onbereikbaar?

26 de março de 2026

Beste Cris,

Er is momenteel een storing bij Odido. Daarom zijn wij telefonisch niet bereikbaar.
Stuur ons even een mailtje dan helpen wij u graag verder met uw bestelling.

Super fijne ervaring met PureHygiene

Super fijne ervaring met PureHygiene! Ze werken netjes, zijn betrouwbaar en komen hun afspraken gewoon na (wat al heel wat zegt). Alles zag er weer fris en schoon uit, zonder gedoe.

Echt een aanrader als je een goede schoonmaakservice zoekt 👍

20 de março de 2026

Wat een waardeloos bedrijf

Wat een waardeloos bedrijf. Na een verkeerd advies op de website had ik niet de juiste spullen ontvangen. Na mijn mail hierover heeft het ruim 2 weken geduurd voordat ik antwoord kreeg. Uiteindelijk kwamen ze met een goede oplossing (op papier) want nu zijn we begin maart en weer 5 weken verder en ik heb de oplossing nooit ontvangen. Ondertussen hierover meerdere keren contact gezocht maar ze zijn niet te bereiken. Zo ga je niet met je klanten om en zo zal je nooit een lange relatie met je klanten krijgen.

Update:
Ze kwamen met een oplossing maar helaas is de nieuwe verzending naar een ander adres gegaan :) en kreeg de vervoerder de schuld.
Dit was 13 maart en ik denk dat de vervoerder een omweg genomen heeft via Spanje. Nu 18 maart nog steeds niks ontvangen en er wordt ook niet meer gereageerd.
Dat dit soort bedrijven nog bestaan is me een raadsel.

3 de março de 2026

Resposta da PureHygiëne

Bedankt voor uw review. Het spijt ons dat u dit zo heeft ervaren. Wij proberen al onze klanten altijd zo snel en goed mogelijk te helpen en vinden het dan ook vervelend om te horen dat dit in uw geval anders is verlopen.

Wij vinden het erg apart dat de oplossing nooit geleverd is, aangezien deze een lange tijd geleden ons magazijn heeft

Het is zeker niet onze bedoeling dat u zich niet gehoord voelt. Wij staan altijd open voor contact en denken graag mee om dit netjes op te lossen. Neem even contact met ons op dan kunnen wij het probleem alsnog oplossen.

Classificada 2 em 5 estrelas

Op zondag de bestelling gedaan en werd…

Op zondag de bestelling gedaan en werd pas zaterdag geleverd nadat we donderdag gebeld hadden.Gelukkig zaten we nog net niet zonder maar wel jammer omdat er levering 2 werkdagen staat.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da PureHygiëne

Bedankt voor uw review en feedback. Jammer om te horen dat de levering langer duurde dan verwacht. Onze excuses voor het ongemak. Normaal gesproken leveren wij inderdaad binnen 2 werkdagen, maar in dit geval is er helaas vertraging ontstaan bij de vervoerder. Fijn om te horen dat u nog net niet zonder zat. We nemen uw feedback mee om onze service verder te verbeteren en hopen u de volgende keer weer sneller van dienst te kunnen zijn!

Classificada 3 em 5 estrelas

Manco levering, wel rechtgezet

Onze levering is de eerste maal niet toegekomen ondanks dat de track and trace aangaf dat het was afgeleverd.
We hebben binnen de week de levering opnieuw aangeboden gekregen.
Goed opgelost door Purehygiene maar de transportpartner is niet zo goed gekozen.

5 de janeiro de 2026

Resposta da PureHygiëne

Hartelijk dank voor uw eerlijke feedback. Jammer om te horen dat de eerste levering niet is aangekomen, ondanks de melding in de track & trace. Uw opmerking over onze transportpartner nemen wij serieus en gebruiken wij om onze dienstverlening verder te verbeteren. Hierover gaan met de transporteur in gesprek om te vragen waarom dit gebeurt. Bedankt voor het vertrouwen in PureHygiene en graag tot een volgende bestelling.

Achtung, kein seriöser Verkäufer

Bestellung kam nie bei mir an. Auf Mails und Telefon wird nicht reagiert. Achtung, unser seriöser Verkäufer

5 de novembro de 2025

NL:

Beste,

Dank u wel voor uw bericht. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling niet is aangekomen en dat u ons niet heeft kunnen bereiken. Onze excuses voor het ongemak.

Wij zijn recent verhuisd naar een nieuw magazijn, waardoor er helaas tijdelijk vertraging is ontstaan in zowel levering als bereikbaarheid. Inmiddels is alles weer volledig operationeel en helpen wij u graag verder.

Kunt u ons uw ordernummer doorgeven? Dan lossen wij dit direct voor u op en zorgen wij dat u uw bestelling alsnog ontvangt of een passende oplossing krijgt.

PureHygiëne Klantenservice

DE:

Guten Tag,

Vielen Dank für Ihre Nachricht. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihre Bestellung nicht angekommen ist und Sie uns nicht erreichen konnten. Unsere aufrichtige Entschuldigung für die Unannehmlichkeiten.

Wir sind vor Kurzem in ein neues Lager umgezogen, was leider vorübergehend zu Verzögerungen bei Lieferungen und in der Erreichbarkeit geführt hat. Inzwischen funktioniert alles wieder einwandfrei, und wir helfen Ihnen sehr gerne weiter.

Können Sie uns bitte Ihre Bestellnummer schicken? Dann kümmern wir uns sofort um eine Lösung und sorgen dafür, dass Sie Ihre Bestellung schnellstmöglich erhalten.

Mit freundlichen Grüßen,
PureHygiëne Kundenservice

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij mijn eerste bestelling liep alles…

Bij mijn eerste bestelling liep alles heel vlot met een snelle levering bij mijn volgende bestelling 2 dagen later kon ik moeilijk betalen met internet en heeft Maxime mij zeer goed geholpen dat probleem op te lossen en ik heb intussen betaald en kunnen bestellen begrijp niet dat sommige mensen ontevreden zijn maar ja die heb je altijd.

12 de novembro de 2025
Classificada 2 em 5 estrelas

23 oktober bestelling gedaan

23 oktober bestelling gedaan
Hoorde niks
Week later gebeld werd niet terug gebeld
Mail gestuurd daar kwam een reactie op en ton kon het pas snel

9 de novembro de 2025

Resposta da PureHygiëne

Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen dat het vervelend is dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen en dat u ons tijdelijk minder goed kon bereiken. Rond de periode van uw bestelling zijn wij verhuisd naar een nieuw magazijn, waardoor er helaas een kleine vertraging in onze leveringen en klantenservice is ontstaan. Inmiddels is alles volledig operationeel en worden bestellingen weer zoals gewoonlijk snel verwerkt.

Wij doen er alles aan om onze service continu te verbeteren en waarderen het dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Hopelijk mogen wij u in de toekomst opnieuw van dienst zijn, zoals ook te zien is in de vele positieve ervaringen van onze klanten.

Team PureHygiëne

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.