Informações sobre a empresa

2. Recursos naturais renováveis do meio ambiente
  3. Empresa de energia solar
  4. Fornecedor de equipamentos a energia solar

Escrito pela empresa

Med Q-tility Energy tager vi skridtet videre i den grønne omstilling. Vi leverer skræddersyede solcelle- og batteriløsninger til danske husstande og virksomheder. Q-tility Energy ønsker at gøre det enkelt og tilgængeligt for vores kunder at producere deres egen grønne energi. Vores løsninger er designet til at være effektive, driftssikre og nemt skalerbare efter behov.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Anlæget virker efter hensigten

Anlæget virker efter hensigten, og jeg har en ok besparelse på el udgiften samtidig med jeg har fået penge for produceret overskuds el.
Der er også at nævne sikkerheden ved forsyningsnedbrud, der har jeg en reserve.

3 de janeiro de 2026

Grøn energi med turbo.

Grøn energi med turbo.
Kan kun anbefale et sigenergi anlæg. Mit er købt gennem Q-tiliti energi, som kan stå for hele processen. Beregning af anlæggets størrelse ude fra ens behov, opsætning, tilslutning og tilmelding.
Besparelsen er markant og de gratis strøm måneder om sommeren er en nydelse.
Jeg vil anbefale alle at tage kontakt til Q-tility og få et godt og besparende tilbud, eller i dag end i morgen. Det kan nemlig betale sig.

4 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremtidssikret energi og topklasse installation – 5 stjerner herfra!

Jeg fik i maj 2025 installeret et komplet solcelleanlæg fra Sigenergy, og jeg kunne ikke være mere tilfreds med resultatet. Hele processen blev håndteret af Q-tility, og de har leveret en service, der virkelig sætter barren højt.
​Anlægget består af:
​9 kW solpaneler (høj effektivitet!)
​12 kW Sigenergy inverter
​8 kW batteri (fantastisk til at gemme strømmen til de dyre aftentimer)
​Fuld backup-løsning via Sigenergy Gateway
​Hvorfor jeg er så glad for løsningen:
Selve hardwaren fra Sigenergy er i en liga for sig selv. Det hele er integreret i ét flot, strømlinet design (SigenStor), der faktisk ser godt ud på væggen. Gateway-løsningen giver mig en enorm tryghed, da jeg har fuld backup på hele huset. Hvis strømmen går i nettet, mærker jeg det stort set ikke – anlægget tager over med det samme.
​Oplevelsen med Q-tility:
Installationen udført af Q-tility var fra start til slut præget af professionalisme. Montørerne vidste præcis, hvad de lavede, og finishen på arbejdet er helt i top. Kabelføringen er pæn, alt er godkendt efter bogen, og de tog sig tid til at sætte mig grundigt ind i appen, så jeg kan følge med i min produktion og mit batteriniveau i realtid.
​Det er en fantastisk følelse at se elmåleren stå stille (eller løbe baglæns), mens solen skinner, og vide at jeg er dækket ind med batteri og backup til natten.
​Hvis du overvejer solceller og vil have grej fra øverste hylde monteret af folk, der har styr på deres håndværk, så kan jeg varmt anbefale kombinationen af Sigenergy og Q-tility!

30 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Henning gav god or ærlig rådgivning i…

Henning gav god or ærlig rådgivning i køb af energiløsning samt solceller. Jeg havde forventning om at købe et stort batteri, men med Hennings rådgivning fik jeg et mindre, men rigtige batteri til vores behov. Jeg anbefaler Q-tility på det varmeste. Bh Jesper

1 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er rigtig glad for mine solceller…

Jeg er rigtig glad for mine solceller og batterier til huset.
De var gode til at rådgive mig i, hvad der passede bedst til mig.

Sidenhen har jeg også fået udvidet min batteripakke, og nu bruger jeg næsten kun solstrøm.

4 de outubro de 2024
logótipo da Q-tility Energy

Resposta da Q-tility Energy

Hej Lene
Mange tak for anmeldelsen. Vi er stolte af, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Vi står altid klar til at hjælpe, så du er mere end velkommen til at kontakte os ved behov.

Med venlig hilsen
Birgitte, Q-tility Energy

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan varmt anbefale Q-tility.

Jeg kan varmt anbefale Q-tility.

Jeg opdagede mærket Sigenergy på SoMe og var ret imponeret. På deres hjemmeside fandt jeg frem til Q-tility, som jeg tog fat i for at høre om mulighederne for et anlæg.

Lad mig sige det med det samme - Q-tility har været et meget positivt og behageligt bekendtskab fra første kontakt. Lige fra dimensioneringen af anlægget ud fra det nuværende forbrug, udfærdigelsen af tilbuddet til den endelige opsættelse af anlægget.

Anlægget skulle installeres i et almindeligt 70’er parcelhus, men det er ikke altid let at installere moderne udstyr i et ældre hus, men det var bestemt ingen hindring. Gode løsninger og fin finish.
Q-tility er et lille firma, men i modsætning til andre oplevelser, så har jeg ikke været i tvivl om, at jeg, som kunde, har været i centrum. Ingen lange telefonkøer eller mails, som ikke bliver besvaret.
Til sidst vil jeg nævne at udover installering af Sigenergy har Q-tility været behjælpelig med at finde løsninger til, hvordan der kan spares penge på varmt vand via elproduktionen på taget. Noget, som jeg ikke regner med, at man får med, hvis man køber et billigt anlæg online.

27 de maio de 2025
logótipo da Q-tility Energy

Resposta da Q-tility Energy

Hej Claes
Mange tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os, at du har haft en rigtig god oplevelse.

Du er altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Birgitte, Q-tility Energy

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais