Leia as opiniões dos outros

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamentos a energia solar
  2. Carpinteiro
  3. Serviço de instalação eléctrica
  4. Fornecedor de energia renovável
  5. Obras em altura

Escrito pela empresa

Hos Solcelleanlæg.dk har vi specialiseret os i at levere pakkeløsninger på hybrid- og solcelleanlæg. Vi er lokaliseret i Store Heddinge på Sjælland og har konsulenter og monterings hold over hele Danmark. Vi lægger vægt på høj kvalitet af produkter, gennemskuelighed af vores pakkeløsninger og at arbejdet udføres af dansk autoriseret håndværkere. Alt i alt en kombination der giver vores kunder den bedste løsning. Sådan gør vi: Vi har valgt at sælge alle vores produkter i pakkeløsninger, så du som kunde ikke behøver den store tekniske viden omkring solceller og montering for at få solceller på taget. Vores konsulenter kommer ud på besøg hos hver enkelt kunde, de tager et tjek på jeres elforbrug, og derefter fortæller vi omkring hvilke solcelleanlæg, vi mener passer bedst til jeres forbrug og behov. Når vi kommer hjem, laver vi beregninger på solcelleanlæg og tagflade og sender til jer. Sammen aftaler vi en dato for levering og montering. Vores solcelleanlæg monteres og installeres af dansk autorisererede tømrer og el-installatører.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 5 em 5 estrelas

Kunne de få 10 stjerne havde de fået det!

Vi oplevede et særdeles professionelt team – både i planlægningsfasen og under selve udførelsen. De lyttede nøje til vores ønsker og leverede kompetent rådgivning gennem hele processen. Installationen af solcellerne er udført meget pænt, og vi blev løbende holdt godt orienteret med opdateringer og billeder undervejs.

Under forløbet opstod der desværre en skade, men denne blev håndteret hurtigt og uden forbehold. Firmaet tog fuldt ansvar og beklagede situationen, hvilket vidner om en høj grad af professionalisme og ansvarlighed.

Alt i alt et engageret team med fokus på kvalitet og kundetilfredshed. Vi giver vores varmeste anbefalinger og vil uden tvivl benytte dem igen i fremtiden.

17 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk kompetent og venlig…

Fantastisk kompetent og venlig behandling, fra start til slut. Thomas kunne hurtigt finde den rette løsning til vores sommerhus. Det tog kun en uge, så kom der 6KW ind fra de 24 solceller. Elektrikeren - Jørgen fra Lyngbye - el installerede al el på 3 timer.

31 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan varmt anbefale Thomas og hans team til andre som overvejer solcelleanlæg

Jeg har netop fået installeret solcelleanlæg med batteri og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger til Thomas og hans team. Jeg startede processen helt uden nogen form for erfaring eller viden om solceller og batteriløsninger og var derfor i dialog med flere udbydere. Thomas skilte sig klart ud som den mest kompetente og tillidsvækkende, han var rigtig god til at rådgive mig og finde den løsning, der passede bedst til mit behov. Hele forløbet har været meget professionelt, hurtige og klare svartider, en smidig og velkoordineret levering og installation, meget venlige og opmærksomme montører, en dygtig elektriker, som både installerede korrekt og gav gode, brugbare input undervejs. Samtidig var prisen både fair og konkurrencedygtig :-) Alt i alt en rigtig god oplevelse fra start til slut.

25 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

En service i absolut topklasse

Efter at beslutningen om at investere i solceller blev taget, begyndte vi at kigge på markedet og sikke en jungle det er. Til vores store held "faldt vi" over Solcelleanlæg.dk 2 dage efter vores henvendelse kiggede Thomas forbi og besigtigede huset og kom med løsnings forslag, samtidig med at han forklarede de forskellige muligheder som passede bedst til vores behov. Han ville dog ikke, modtage en accept fra vores side under mødet, da han syntes vi skulle tænke/fordøje vores indtryk over det først (på trods af at vi allerede havde taget en beslutning) vi godkendte efter et par dage hans tilbud og "køreplan" for projektet. Nu står vi så, med et totalt færdigmonteret anlæg som i allerhøjeste grad, lever op til vores forventninger og krav. ALLE aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke på en top professionel og enestående måde.
Vi kan derfor på det varmeste anbefale Solcelleanlæg.dk og i særdelshed Thomas for en oplevelse i særklasse. Tusind tak for hjælpen hele vejen igennem.

18 de dezembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God information, flot arbejde og til aftalt tid

Fra tilbud til færdig monteret anlæg, har solcelleanlæg dk været en rigtig god oplevelse. Der har været god information hele vejen, og Thomas har svaret hurtigt, på vores spørgsmål. Arbejdet blev udført godt og til aftalt tid. Solcelleanlæg dk får vores bedste anbefalinger.

10 de março de 2026

Et godt anlæg

Der var forskellige problemer i forbindelse med installationen, men
Personalet er flinke og hjælpsomme. Til slut står jeg med et godt anlæg, som allerede har gjort at jeg ikke har opdaget to strømafbrydelser.

1 de maio de 2025

Godt produkt

Der var nogle udfordringer med forsinkelse på udførelse af opgaven, men de er gode til at lytte og flinke mennesker. Vi fandt en løsning. Intet negativt at sige om solcellerne eller batteriet.

1 de junho de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

God service og effektiv proces

Vi oplevede solid og kundenær service fra firmaet, hele vejen fra tilbud til færdig opsætning. Thomas svarede hurtigt og forståeligt på alle de spørgsmål vi måtte have i løbet af processen.

Hele processen var effektiv men grundig. De to gutter der satte panelerne op var desuden smilende og meget imødekommende.

Vi er rigtig glade for vores resultat.

2 de junho de 2025

God kommunikation. Omhyggelig installation

God kommunikation. Hurtig, munter og omhyggelig installation på vores sydvendte tagflade af Mehmet og hans makker. Tagfladen er afvalmet, så det var ikke nemt, men det blev løst på æstetisk vis. Høj faglighed hele vejen igennem processen. Der kobles en Solplanet inverter og 10kWh batteri med AI baseret smartstyring på.

30 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig levering og prisen holdt

Hurtig levering, og pæn montering på skråning, som vi ønskede det.
Montøren Radek kæmpede en brav kamp på den skrånende grund, men det lykkedes ham til sidst selv om den blev meget glat pga. Fugtigt vejr.
Hurtig levering og montering til planlagt tid, hurtig tilbagemelding når vi havde brug for at komme i kontakt med Thomas
Og ikke mindst monteret til den aftalte pris.

3 de abril de 2025

Professionalisme, extraordinær succesoplevelse

Jeg er civilingeniør og har i mine over 40 års professionelle virke- som rådgiver i utallige byggesager, store og små entrepriser, med mange og få leverandører og underleverandører, mange forskelligartede, store og små kunder i mange brancher, som rådgivende ingeniør, som direktør i et stort fransk entreprenørfirma, som programchef og projektleder i store og små projekter, ledelseskonsulent, selvstændig og endelig som privatperson: ALDRIG – jeg gentager: ALDRIG – oplevet et flottere salg, leverance, implementering, idriftsættelse og service i en sammenhængende proces . Min hustru og jeg er vildt imponeret.
Jeg har en fornemmelse af, at den interne timing hos firmaet Solcelleanlæg.dk måske og tilfældigvis har været optimal i vores tilfælde – jeg ved det ikke – og måske er det bare sådan, det altid er hos Solcelleanlæg.dk.

Men/og det fjerner absolut ikke vores oplevelse af villigheden til og den professionelle holdning til at levere (hurtigt – lang tid før forventet) anlægget, levere kvalitetsarbejde og levere høj service som gennemsyrede hele Solcelleanlæg.dks team. Oplevelsen og glæden sidder stadig i kroppen og anlægget virker som det skal- nu en uge efter idriftsættelse og en lille måneds tid efter vores første henvendelse til Solcelleanlæg.dk
Solcelleanlæg.dk har i den grad overrasket og overtrumfet vores forventninger – mange tak. Det har været en fornøjelse at være kunde.
NB: service er ikke en hyldevare – den leveres på stedet her og nu af hver enkelte i og af teamet – og flottest i uventede situationer.
Hilsener
Jesper Knudsen /Glostrup

6 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fik solceller via solcelleanlæg.dk for…

Fik solceller via solcelleanlæg.dk for nogle måneder siden og det har været et meget fint forløb 🌞 God vejledning, flinke montører og selv på en december dag bliver der produceret grøn strøm 😊

20 de dezembro de 2024

Super efterservice

Der har været super service hele vejen igennem!
For 2,5 år siden købte jeg et komplet solcelleanlæg, som de hjalp med at vælge den rigtige løsning på. Den valgte inverter kunne ikke leveres, pga. leveranceudfordringer, så jeg fik i stedet en anden inverter. Fred være med det. Det var under Corona nedlukningen, hvor intet kunne anskaffes og alt eksploderede i pris. De var alligevel hurtigere og hele anlægger var leveret inden for kort tid, hvorefter jeg selv monterede det.

Her 2,5 år efter havde jeg brug for 2 ekstra solpaneler, og ved henvendelse på deres hjemmeside, kunne de nærmest svinge forbi dagen efter og sætte dem af på adressen til en meget fornuftig pris.

Tusind tak for det Solcelleanlæg.dk

21 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Positiv oplevelse fra start til slut

Jeg fik anbefalet anbefalet Solcelleanlæg.dk, da jeg i længere tid har syntes det har været svært at gennemskue markedet.

Tjekkede dem først ud på deres hjemmeside, og her må jeg indrømme at de er transparente fra start af med priser og det til at forstå.

Herefter har det været en positiv oplevelse fra start til slut.

Kan klart anbefale dem videre til alle andre.

11 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais