Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mikma. Servicen var både hurtig og professionel hele vejen igennem, og jeg fik hurtigt den hjælp, jeg havde brug for. Kommunikationen var klar, og man fø... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Har købt et hybrid solcelleanlæg hos Mikka. Rigtig god proces igennem hele forløbet. Nu installerer jeg selv og pludselig en dag ringede der en supporter til Fox, NordCharger osv. ansat hos Mikma! Hv... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamentos a energia solar
  2. Fornecedor de energia renovável
  3. Empresa de energia solar
  4. Empreiteiro de energia solar

Escrito pela empresa

MikMa.dk er blandt landets største forhandlere af solcelleanlæg og tilbehør, kendt for sin omfattende sortiment, konkurrencedygtige priser og uovertruffen kundeservice.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun anbefale Mikma herfra

Jeg kan kun anbefale Mikma herfra, har også masser af venner der har købt fra dem. Der har aldrig været dårlige oplevelser med dem. Netop nu har Niklas fra deres tekniske support lige opdateret mit anlæg. det er altså bare service. MVH Martin

16 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Magnus fra Mikma. Fra start til slut har servicen været både professionel, hurtig og virkelig menneskelig. Det mærkes tydeligt, når man taler med en person, der faktisk tager sig tid, lytter og gerne vil hjælpe ordentligt, i stedet for bare at få det hurtigt overstået.

Magnus har været utrolig behagelig at have med at gøre, meget imødekommende og samtidig skarp i sin rådgivning. Hele forløbet har føltes trygt, ærligt og i øjenhøjde, hvilket betyder meget.

Det er sjældent, man oplever så god service kombineret med en så menneskelig tilgang. Stor anbefaling herfra.

14 de abril de 2026

Fantastisk support

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Mikma.

Kommunikationen var klar, og man føler sig taget seriøst som kunde. Det er tydeligt, at de har styr på deres produkter og support.

Kan klart anbefales, hvis man ønsker en løsning, der bare fungerer – og med god support bag.

14 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Rigtig god oplevelse! Tusind tak til Magnus og Mikkel.

5 Stjener Herfra!
Kan helt klart anbefale MikMa.
har aldrig oplevet en så god service!!
De levere til tiden og mangler der noget, bliver det sendt dagen efter uden nogen former for bøvl eller diskussion.
De formåre virkelig at yde den bedste service.
Jeg har handlet ved Mikkel hvor alt blev leveret som lovet ovenikøbet med en rigtig god service.

3 måneder efter købet skulle det hele installalleres, og hold da op hvor man får en god service.
Jeg skulle have hjælp til at opdatere og installere og tilkoble det hele.
Jeg fik hjælp af Magnus fra deres support linje. Rigtig flink fyr der giver sig tid til at forklare hvordan det hele fungere sidst ikke mindst, hvad der skulle gøres trin for trin. Med wifi på anlægget fjernstyrede han det hele og fik alt sat op.
Grunden til jeg valgte Mikma var på grund af deres gode anmeldelser og de lever virkelig op til deres gode anmeldelser.
Magnus fortjener en lønstigning med den gode service han yder til kunderne.
han kontaktede mig et par dage efter han havde overvåget mit anlæg og kom med input til hvordan det kunne optimeres!
hvor får man sådan en gode service, det fortæller bare om at de ikke er ligeglade med deres kunder.
så hør her derude, skal i spare penge på opsætning behøver i ikke en installatør til at foretage opgaven og tage imod betaling for det. Ved MikMa kan kan få ellektrikkeren til at tage sig af det tekniske i eltavlen og resten kan deres support hjælpe med.

9 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med hele forløbet. Allerede inden købet havde jeg en god dialog med sælgeren, både over telefon og via e-mail, hvor jeg fik svar på mine spørgsmål og god vejledning undervejs.

Kommunikationen var professionel og imødekommende, og jeg følte mig tryg i processen fra start til slut. Jeg valgte selv at stå for opsætningen og brugte derfor min egen tømrer og elektriker til installationen, hvilket fungerede fint.

Alt i alt en positiv oplevelse, og jeg er meget tilfreds med både rådgivningen inden købet og det endelige resultat.

13 de fevereiro de 2026
Classificada 4 em 5 estrelas

Kompetent rådgivning og support

Kompetent rådgivning og support på mit køb af inverter, batteri og NordCharger SmartBox. Men jeg kan ikke give den sidste stjerne, fordi opstarten har været meget bøvlet mht. visning i de tilhørende apps mht. onlinestatus og logind. Her vil jeg dog fremhæve Magnus fra Fox ESS support for god og behagelig hjælp.

1 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget kompetent faglig service igennem…

Meget kompetent faglig service igennem hele processen.
Fra materiel til opsætning.
Rådgiver havde imødekommet alle mine ønsker.
Sublim service, da alle mine spørgsmål blev besvaret, sådan at den almindelige lægmand kunne forstå.

25 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Snakkede med Magnus fra Fox.

Snakkede med Magnus fra Fox.
Han havde den største tålmodighed og hjalp mig med alt det der skulle gøres for, at få mit anlæg til at køre igen.
De største anbefalinger herfra.

18 de março de 2026

Super service

Nu installerer jeg selv og pludselig en dag ringede der en supporter til Fox, NordCharger osv. ansat hos Mikma! Hvilken service - det havde jeg ikke forventning om. At han så også var kompetent.... fantastisk for en selvbygger. Shout out til Magnus Juul for at redde min dag 💪👍

18 de março de 2026

Mega god service

Mega god service - igen.
Vi købte et solcelle anlæg tilbage i efteråret 24. Vi har gentagende gange haft brug for hjælp omkring anlægget vedrørende tilslutning. Og hver gang har Mikma ydet en fantastisk service.

12 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Firmaet er seriøst og professionelt og…

Firmaet er seriøst og professionelt og har ydet en fantastisk hjælp i forbindelse med mit Growatt solcelleanlæg.
Jeg har aldrig før haft kontakt til et firma med en så venlig og serviceorienteret medarbejder.

24 de fevereiro de 2026

Teknisk support

Jeg købte et anlæg sep.25 , jeg har efterfølgende været i kontakt med Niklas fra teknisk support , ang. opsætning og indkøring af anlægget .
Niklas har været en kæmpe hjælp for mig , så anlægget har fungeret perfekt

20 de fevereiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Mathias fra MikMa har været en…

Mathias fra MikMa har været en fantastisk hjælp i forbindelse med lidt fejlopsætning af et anlæg og var super behjælpsom med app betjening og support.
Kan klart anbefales herfra :-)
bedste hilsner fra
Leif & Bjarke

20 de fevereiro de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais