Quicargo Opiniões 996

TrustScore: 4 em 5

4,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ontzettend fijne partij om mee samen te werken. Wij versturen al langer als 1 jaar al onze zendingen via Quicargo. FTL's tot een enkele pallet zendingen, goed persoonlijk contact, fijn platform om m... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alles is probleemloos verlopen. Ik werd gebeld door een medewerker omdat ik per ongeluk de verkeerde wagen had besteld. Dit werd netjes aangepast en daarna verliep alles verder soepel. Het zou wel... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Wat een ontzettend slechte ervaring met Quicargo. In het verleden ging het vaak goed maar in 1 week tijd 3 verschillende leveringen vertraagd. Niet geleverd. Service word beloofd, morgen aflevering... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

The website didn’t work for us, we tried to make a booking several times over two days. I contacted customer services and Danial made manual booking. Unfortunately the driver didn’t turn up to colle... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Serviço de logística
  2. Encaminhamento de frete
  3. Serviço de transporte

Your digital freight forwarder for all your transports. Quicargo is your freightforwarder, with transparant rates and easy booking options. We arrange all your shipments across Europe, with our network we ship to 29 countries in Europa including UK. All organized, arranged and taken care of by us.

Informações de contacto

4,2

Bom

TrustScore: 4 em 5

996 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Loopt als een trein.

het waren flink wat een administratieve handelingen voordat we onze eerste zending konden inplannen maar toen dat achter de rug was, liep het als een trein.

18 de agosto de 2025

Snelle en adequate reactie

Onze vraag was binnen enkele minuten beantwoord en opgelost. Prima service!!!

11 de agosto de 2025

gereedschapswagens

simpel en snel

6 de agosto de 2025

Goede ervaringen met dit bedrijf

Wij verzenden niet vaak een pallet, maar zo af en toe is dit wel wenselijk. Het verzenden is makkelijk in te vullen via de site. De pallet wordt snel en netjes opgehaald en afgeleverd.
Goede ervaringen met dit bedrijf

30 de julho de 2025

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelheid

Snelheid. Duurt lang van laden tot leveren, met name op Duitsland. Ik zou meer boeken als de levertijd max 72 uur zou zijn

Resposta da Quicargo

Bedankt voor de feedback. Wij hanteren een levertijd van x aantal werkdagen per land en gebied, omdat het in de distributie gaat wordt dit altijd ruim aangegeven. Wij hebben op dit moment niet specifieke extra services waarin gekozen kan worden voor een kortere levertijd.

Netjes te woord gestaan

Netjes te woord gestaan, echter om een kwartier voor einde aanmeldtijd te melden dat een transport niet meer ingepland kan worden staat niet erg klantvriendelijk. Zeker omdat de site ondanks herhaalde goede pogingen ook niet reageerde.

Op tijd

Op tijd, CMR getekend

1 de agosto de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

quicargo transport goed en infomeert…

quicargo transport goed en infomeert ook goed over het moment van aflevering.

groeten
Rene Peters

29 de julho de 2025

Fijne service.

Fijne service.

30 de julho de 2025

Classificada 2 em 5 estrelas

Normally we were very satisfied with…

Normally we were very satisfied with the service, unfortunately last two shipments went horrible, one pallet delivered 2 weeks after proposed date, second one still not found and marked as delivered...

Resposta da Quicargo

Thank you for your honest feedback and for placing your trust in us with 9 shipments so far. We're truly sorry to hear that your recent experiences did not meet expectations. This is certainly not the level of service we strive to provide.

We deeply regret the delay of one pallet and the unresolved situation regarding the second. Please know that we are actively investigating the issue and will do everything we can to locate the missing shipment and provide you with a clear resolution as quickly as possible.

We value your business and would love the opportunity to restore your confidence in us. If you're open to it, please reach out to our support team directly so we can provide you with dedicated assistance and updates.

Thanks again for your continued support and feedback — it helps us improve.

Slechte service en levering

Ik had een velgenset (twv €1500) gekocht bij een topverkoper in NL. Maar de levering was alles behalve professioneel. Eerst waren 2d uitgerekend tussen 8u en 17u, dus ik kon hele dag thuis zitten wachten. Niemand gezien en status verandert naar 'geleverd'. Er was doorgegeven dat er moest gebeld worden een uur voor de levering, nooit geen telefoon gehad. Verkoper heeft contact opgenomen, blijkbaar een fout in hun systeem, levering 2d later pas tussen 8u en 17u, dus ik kon weer een dag thuis wachten. 's Nachts krijg ik diezelfde dag een mail met levering rond 6u45 's morgens, dit zag ik pas toen ik opstond. Terug contact opgenomen, weer fout in het systeem, levering diezelfde dag tussen 12u en 13u. 10 min op voorhand krijg ik een telefoon van iemand die ik amper kan verstaan, half Frans/Engels. Tijdens de levering merk ik op dat de stapel wielen omver ligt in de vrachtwagen, dus ik heb ze 1 voor 1 nagekeken en gelukkig geen schade te bespeuren. Tijdens het lossen heeft de chauffeur de laatste 2 velgen van de overkant van het straat naar mij gerold over een drukke baan en ik kon ze nog net tegenhouden of ze lagen op de kant tegen de borduur. Belachelijke service en ik raad Quicargo zeker niet aan, de verkoper gaat ook een klacht indienen bij jullie, want de leveringskosten waren hoog voor zo'n slechte service.

25 de julho de 2025

Resposta da Quicargo

Bedankt voor je uitgebreide terugkoppeling. We begrijpen dat dit een erg frustrerende ervaring voor je moet zijn geweest en willen je alvast bedanken dat je dit met ons deelt.

Graag willen we toelichten dat Quicargo zich uitsluitend richt op zakelijke (B2B) logistieke dienstverlening. We werken samen met zakelijke verzenders en transporteurs, en zijn zelf geen eigenaar van de goederen of degene die deze verpakt en klaarzet voor transport. De manier waarop de goederen zijn verpakt, gestapeld of verzendklaar gemaakt (zoals bijvoorbeeld het gebruik van een pallet of de beschermende materialen) is daarom de verantwoordelijkheid van de verzendende partij – in dit geval de verkoper.

We hebben jouw ervaring intern aangekaart om te kijken of er operationeel iets fout is gelopen in de afhandeling van dit transport. Daarnaast moedigen we de verkoper aan om hierover contact met ons op te nemen, zodat we samen kunnen kijken waar de fout in communicatie of planning precies is ontstaan en hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Hoewel we begrijpen dat jouw ervaring verre van ideaal was, hopen we op je begrip voor onze positie in deze logistieke keten.

Prima service

Prima service, transport kwam op de afgesproken dag voor ophalen en aflevering was binnen de opgegeven doorlooptijd.

14 de julho de 2025

snelle levering

snelle levering

16 de julho de 2025

Heel fijn geholpen!

Heel fijn geholpen en pallet zending als goed ervaren. Complimenten voor de helpdesk m.b.t. vriendelijke assistentie.

17 de julho de 2025

Classificada 2 em 5 estrelas

Pallet zoek

2 pallets moeten geleverd.
1 pallet is kwijtgeraakt…communicatie hierover is onvoldoende

8 de julho de 2025

Resposta da Quicargo

Bedankt voor uw feedback, al vinden we het uiteraard jammer om te horen dat u niet tevreden bent over deze zending.

Helaas is één van de twee pallets nog zoek in het magazijn van onze logistieke partner. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij willen bieden, maar in de logistiek kan dit helaas incidenteel voorkomen.

We hebben u hierover per e-mail geïnformeerd en duidelijk aangegeven welke vervolgstappen wij nemen om dit op te lossen. Wij blijven de situatie actief volgen en houden u uiteraard op de hoogte zodra er nieuws is.

Team Quicargo

Service can be trusted

Service can be trusted. Booked them several times now. Never hidden fees

8 de julho de 2025

Very bad experience

Very bad experience
No work for him he is holding pay and not paying for the work done
Bakshi transport pty

26 de junho de 2025

Hi Bakshi,

Your posting a review on a Dutch company while your company is based in Australia?
We do not operate in Australia, therefor your review is placed on the wrong company.

Classificada 4 em 5 estrelas

Contact en afhandeling via quicargo was…

Contact en afhandeling via quicargo was prima.
De opdracht wel een tweede keer aan moeten maken omdat de eerste keer dpb steeds geen gehoor gaf. (bij de eerst keer kreeg ik ook een melding dat de pakketjes waren geleverd, terwijl ze nog hier stonden).
gr JS

18 de junho de 2025

Classificada 1 em 5 estrelas

als er schade is dan spelen ze spelletjes

Na een geval van transportschade waarbij onze machines total loss terug gestuurd werden naar ons magazijn doet QC enorm moeilijk om de schade af te handelen. Zending total loss, klant kwijt, maar nu dus ook ons geld kwijt. QC probeert via onzin documenten te proberen een claim te ontmoedigen. We werken ook al jaren met DHL en FEDEX en transportschade kan gebeuren, maar dat wordt bij normale bedrijven prima opgelost. Bij QC spelen ze spelletjes en leggen ze een heleboel extra regeltjes op waardoor een claim onmogelijk wordt.

11 de junho de 2025

Beste Bianca,

Bedankt voor het achterlaten van een review na jullie ervaring met Quicargo, al betreurt het ons niet alleen om te horen hoe ontevreden jullie zijn maar daarbij ook dat niet het complete verhaal wordt verteld.

Er wordt vanuit ons claims-team niet gevraagd om 'onzin' documenten maar om (de juiste) factuur van de goederen en om een korte beschrijving wat er precies van de zending beschadigd is aangezien één onderdeel beschadigd is. Dit terwijl jullie de hele zending proberen te claimen ondanks dat het restant van de zending aantoonbaar in orde is.

Ons team heeft de schade zelf geconstateerd terwijl de goederen in transit waren en niet pas bij levering. Wij hebben jullie tussentijds hierover zelf geinformeerd en vooraf duidelijk besproken wat de te nemen stappen zijn voor een claim. Het is spijtig dat jullie hier zelf niet in mee willen werken terwijl we dit vooraf wél met elkaar hebben afgesproken.

Na bijna een maand komen jullie pas met een antwoord dat de overeengekomen werkwijze teveel werk is voor jullie en eisen daarbij dat Quicargo simpelweg maar moet overgaan tot betaling voor een x-bedrag zonder onderbouwing.

Bij Quicargo spelen wij geen spelletjes maar zijn er duidelijke regels en werkwijzen die gebasseerd zijn op de voorwaarden van al onze vervoerders en daarbij in overeenstemming zijn met standaard condities (AVC of CMR). Wij proberen dit zo snel en correct mogelijk met jullie af te handelen door dit tussentijds te onderschepen, delen, retourneren en bepalen van de schadevergoeding.

Helaas willen jullie hier niet in meewerken op basis van de vooraf geaccepteerde voorwaarden en láter nogeens gedeelde informatie maar komen vervolgens achteraf met eigen regels en voorwaarden 'omdat het bij de ander ook zo is', jammer.

Quicargo service-team

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.