Ravikna Opiniões

TrustScore: 1 em 5

1,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Har sendt de flere mailer ang min bestilling og får det samme svaret hver gang. Har fortsatt ikke mottatt varen min. Også det samme teite svaret: Oppriktig, mvh Emma. Anbefales absolutt IKKE å bestill... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

OBS . Det er bare svindel, må bare advare folk om å holde seg unna . Jeg har bestilt en vare som ikke ble levert til meg i det hele tatt . Tar kontakt å spørre om hvilke postselskap som har levert va... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Ren svindel. Varene du får likner ikke varene på bildene i det hele tatt. Spesielt ille i forhold til materialevalg, hvor de feks skriver 100% bomull og du får noe som overhodet ikke likner bomull, t... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Styr langt unna denne butikken! Kjøpte et par ortopediske sko. Er noe av det værste billigste produktet jeg noen gang har prøvd. Finnes ingenting som tilsier at disse er ortopediske. Kunne man gitt 0... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

1 opinião nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

Varen var en helt annen enn på bildet

Varen var en helt annen enn på bildet. Umulig med retur - praktisk talt. Må sendes til Kina for kostnader som overstiger kjøpesummen- som kjøper må dekke. Oppsummert: dette er lureri.

2 de janeiro de 2025

Dette er ren svindel.

Dette er ren svindel.. Mottatt produkt samsvarer ikke med annonsert produkt hverken kvalitet eller pris… Betalte 600 kroner for noe som ser ut som det kommer fra Temu

6 de janeiro de 2025

Fin nettside

Fin nettside. Men du får ikke det produktet du bestiller. Bestilte to ull gensere. Har fått en, mulig den andre kommer. Men produktet er ikke ull. Mulig noen få %, det står ingen merking på genseren, heller ikke størrelsen, men størrelsen sto på innpakningen det er helt greit. Men jeg bestilte ikke en plast genser. Prisen var helt grei. Men dette er meget dårlig. Ba om sporingsnummer på mail fikk det og produktet kom etter litt over en uke, greit nok.

Hvordan er dette lov

Hvordan er dette lov? Hvordan med så mange negative anmeldelser blir ikke hele siden tatt ned, tenker jeg. Jeg kjøpte en vinterjakke (ravikna-tykk-vinterjakke-til-menn) uten å sjekke anmeldelser. Jakken så bra nok ut på siden, ikke alltid en tenker seg godt nok om når en handler online. Fikk noe billig wish drit, ikke er den tykk heller og uten merkelapp og langt i fra min størrelse. Kan bare kastes.

2 de janeiro de 2025

STYR UNNA!

STYR UNNA!! Dette er SVINDEL! ELENDIG KVALITET og ikke i samsvar med annonsen. Man betaler kr 99% mer en varen er verdt. Skjønner ikke at de kan holde på å lure folk på denne måten. Man blir bedt om å returnerer våren til Kina, som da koster mye mer enn man betaler for varen!

27 de dezembro de 2024

Lurt å styre unna

Varen kommer fra Kina og må evt returneres til Kina. Ofte dyrere en hva varen koster. Dårlig kvalitet på det jeg har sett! Firmaet ser ut til å operere under flere firma navn og virker useriøse.

16 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Vinterhansker

Vinterhansker - produkt beskervet som hansker høykvalitets termisk ull (pris redusert fra 692 til 349 nok).
På bilder har hansket presentert seg bra, men i realiteten kvalitet på produktet er mye lavere enn forventet i forhold til redusert pris på 349 nok. Hansker er veldig tynne, og dårligere kvalitet enn forventet i forhold til pris. I en fysisk butikk ville jeg aldri betale for sånne hansker mer enn 100 kr, Produkt har kommet etter omtent 1 måned ventetid. Jeg vil heller ikke prøve å kjøpe flere produkter fra denne butikken. Å reklamere produktet er ikke verdt tid som jeg måtte eventuelt bruke på det, samt penger for å sende dette produktet i retur.

Bestilte en vinterjakke i Faux Leather

Bestilte en vinterjakke i Faux Leather. Varen som kom var ikke i nærheten av det som var forespeilet i annonsen. Tynt syntetisk stoff som til nød egner seg som et vårplagg. I tillegg er den dårlig sydd. Ren og skjær svindel. Burde vært nektet å annonseres som norsk nettbutikk med angivelig lager, da dette er ren dropshipping fra Kina.

Styr unna!

Styr unna!
Kjøpte jakke som skulle ha bra kvalitet, fikk jakken og var helt elendig kvalitet.
Brukte flere måneder på å levere.
Selvom de utgjør deg om å være norsk

20 de dezembro de 2024
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais