Re-Factory, We sell refurbished electronics! Opiniões 94

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de Blaupunkt Bluebot Extreme robotstofzuiger A gradatie die als nieuw zonder een krasje/beschadiging uit de verpakking kwam. Hij werkt super en pakt alle hoekjes mee. Enige... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Verzending heeft ong. 4 a 5 dagen geduurd( weekend zat er tussen) verzending via dpd. Doos zag er onstabiel uit volgeplakt met plakband. Inhoud stofzuiger echt top.. had een b gradatie. Erg tevre... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

94 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Classificada 1 em 5 estrelas

Airpods met een jaar garantie, Duh!

Mijn dochter kocht airpods, binnen een jaar werkten ze niet goed meer. op tijd gemaild, nooit reactie. Website under construction, geen telefoonnummer. De mail aan support komt gewoon terug, want dat adres bestaat niet meer. Gewoon geldwolven die profiteren van trendy artikelen en als de vraag om service toeneemt de boel opdoeken. De bak in met dit soort klojo's

5 de abril de 2023

Verdwenen

Wat Renée vertelt over dat Re-factory van de aardbodem verdwenen is, bevestig ik volkomen.
Ik had een vraag over de dweilfunctie van mijn stofzuigerrobot maar heb nu geen idee waar ik naar toe moet....

31 de março de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Van de aardbodem verdwenen?

Vorig jaar super goed en fijn geholpen na de aanschaf van een robot stofzuiger.
Nu is er sprake van een defect en lijkt ReFactory van de aardbodem verdwenen. E-mailadres werkt niet meer en de website ligt eruit. Nergens een telefoonnummer te vinden..wat nu?

23 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Stofzuiger ziet er heel goed uit

Stofzuiger ziet er heel goed uit. Bijna niet te zien dat deze refurbished is. Wel was de borstel niet meegestuurd. Na een melding per mail binnen 1 uur reactie en binnen 2 dagen borstel in huis.
Foutje kan gebeuren. Top service!

Ik raad product zeker aan.

1 de agosto de 2022

Worst online shop

The worst online shop which I’ve ever seen. First of all - order should be delivered within 2 days as it’s says in the website (which Ofcourse I didn’t received), secondly - after 5days(not 2) I contacted customer “support” to know what’s going on with parcel as I saw from track & trace that something went wrong and obviously won’t be delivered to and then I received BIGGEST support and most polite answer from them “
!!!Relax, we shipped the parcel on time. When we give the package to our courier it is out of our power what happens however it should be delivered the next day. !!!
So basically - what you want? We did our job, rest you can do by yourself 😂

Contacted them again within next few days, there’s no reply anymore.

25 de maio de 2022

Refurbished Blaupunkt Bluebot XTREME Laser Robotstofzuiger met dweilfunctie

Voor het eerst een refurbished besteld voornamelijk omdat er ook garantie wordt gegeven via re-factory. Dit geeft iets meer zekerheid dan op de 2e hands markt te kopen.
Met de nodige onzekerheid voor de c-gradatie gekozen maar wat een verrassing bij de snelle levering, wat zag het toestel er goed uit! Enkel kleine gebruikerssporen op de botsrand maar voor de rest bijna niet van nieuw te onderscheiden. Alle onderdelen waren ook aanwezig, zelf de originele doos.
Voeger twee maal een Irobot Roomba gehad maar wat een verbetering. Toestel werkt zoveel sneller en beter dan mijn oude toestel. Het dweilen is een meerwaarde als je maar niet verwacht hij het echte dweilen ook gaat vervangen, bij echt vuile plekken zal toch handenarbeid aan te pas moeten komen.
Installatie van de App werkt goed maar was wel even zoeken voor de juiste werking en alle mogelijkheden te kennen, zeker bij de werking van meerdere mappen en kamers. De beschikbare handleidingen schieten hier te kort.
In elk geval ben ik tot zover zeer tevreden mee.

23 de maio de 2022

Beste Thierry,

Bedankt voor de positieve review.

Met vriendelijke groeten.

Top!

Voor de eerste keer hier een robotstofzuiger van B-categorie besteld. De stofzuiger zag er als nieuw uit, bijna geen krassen of deukjes te zien. Alles zat netjes verpakt in de doos. Snelle service binnen twee dagen was hij binnen.

Zou alleen als tip willen meegeven om er een andere neutrale doos overheen te doen zodat het wat discreter verzonden wordt.

16 de maio de 2022

Beste Stefan,

Bedankt voor de review en feedback. Wij snappen je opmerking echter hebben wij bewust gekozen om de producten zonder om doos te versturen gezien dit ruimte gespaard en milieu bewuster is gezien de om doos toch direct weggegooid word.

Re-Factory Green Team

Classificada 2 em 5 estrelas

Order has been cancelled without…

Order has been cancelled without informing me and without explanation.

11 de maio de 2022

Dear Josė,

It is a pity you have experienced this. We always send a message to find a solutions before canceling. This might have not received you. Feel free to contact us in order to get a problem before placing a negative review!

Kind regards,

Robotzuiger afbesteld

Robotzuiger besteld, maar moest deze afbestellen, geen probleem direct een refund ontvangen

10 de maio de 2022

Beste Ronald,

Helemaal top!

Altijd een beetje spannend om bij een nieuwe website te bestellen maar het was op aanraden, dus toch de poging gedaan. Wij zijn meer dan tevreden met de robotstofzuiger en de service! Wij hadden gekozen voor de meest goedkope dus meeste schade. Maar valt reuze mee, 1 kras en werkt verder zo goed als nieuw. Hij was er binnen twee dagen, netjes ingepakt met alle onderdelen erbij. Zeker mijn geld waard, aanrader!

9 de maio de 2022

Beste Noa,

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben erg tevreden over de Blaupunkt…

Enige feedback is: dit product was de afgelopen periode niet op voorraad, daardoor had ik mij ingeschreven om op de hoogte te blijven. Ik had geen mail ontvangen maar toen ik vorige week keek was deze opeens wel op voorraad.

9 de maio de 2022

Beste E. de Vries,

Hartelijk dank voor de positieve review!
Dank voor de feedback, hier gaan wij naar kijken.

Classificada 5 em 5 estrelas

S10+ Clear cover goedkoop in…

S10+ Clear cover goedkoop in onbeschadigde verpakking. Prima koop.

6 de maio de 2022

Beste Gerrit,

Classificada 5 em 5 estrelas

Nice product and swift shipment

Nice product and swift shipment. All good, thanks!

28 de abril de 2022

Beste Heno,

Great experience

27 de abril de 2022

Beste Erik,

Blaupunkt Bluebot Extreme goed

De Blaupunkt Extreme stofzuigerrobot bevalt prima! Werkt goed en betrouwbaar, en ook de gehele begeleiding van Re-factory bij de aankoop is een aanrader! Reageren snel en alert op eventuele vragen, en ik raad zowel Re-factory als de robotstofzuiger ten zeerste aan.

4 de abril de 2022

Beste Eric,

Quick delivery

Quick delivery, good product

15 de março de 2022

Beste Iris,

Top aankoop

Doos zag er onstabiel uit volgeplakt met plakband. Inhoud stofzuiger echt top.. had een b gradatie. Erg tevreden weinig tot geen gebruikerssporen. Apparaat werkt mooi en secuur. Ideaal dit

8 de março de 2022

Beste Kristel,

Classificada 4 em 5 estrelas

Xtorm powerbank

Powerbank was niet meer leverbaar na bestelling.Via de mail werd er contact gezocht en een oplossing gevonden. Echter nooit aan gedacht dat doordat er een een grotere powerbank werd aangeboden, voor dezelfde prijs, plus punt, er ook een groter snoertje nodig was die je er aan de zijkant kon in klikken. Terwijl we het wel over het specifieke snoertje hadden gehad. Verder prima geholpen aan een goede powerbank voor een zeer nette prijs.

7 de março de 2022

Beste Monique,

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Producten in zeer goede staat.

2 de março de 2022

Beste Casper,

Re-Factory Greenteam

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.