Goede webwinkel. Prima producten voor een goede prijs en snel geleverd. Vooraf betaald, binnen 24 uur geleverd. Helemaal tevreden. 🙏
Had wat besteld, goeie prijs en kon achteraf betalen maar liever meteen dus had ik dat gedaan. Duurde me iets te lang, toch even mailen. Kreeg een hele duidelijke en nette mail terug van klantenservi... Ver mais
Ecovacs deebot station zakken kloppen niet en passen niet. Hier dus niet bestellen voor de ecovacs zakken. Genaait.
Dé stofzuigerzakken specialist van Nederland. Gratis bezorgd en Gratis retour
Holanda
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas

Resposta da Stofzuigerzak
Ik had een filter besteld voor mijn philips stofzuiger, maar kreeg alleen een buitenfilter zonder binnenfilter voor een veel te dure prijs. Voelde me benadeeld ivm onvolledige levering, maar in de praktijk blijkt dat de binnenfilter niet standaard wordt meegeleverd.
Firma heeft contact opgenomen en heeft de retourkosten voor eigen rekening genomen. Tevens zullen ze dit aanpassen op hun site zodat het duidelijker is bij de klant als de filter wordt besteld.

Resposta da Stofzuigerzak
Jammer dat ik geen 10 sterren kan geven. Voor het eerst heb ik iets besteld via deze webshop en vooraf Trustpilot geraadpleegd of het allemaal betrouwbaar is. Ik kwam een paar vreemde reviews tegen mbt de achteraf betaling. Ik vind het juist bijzonder dat (nieuwe) klanten voor deze optie kunnen kiezen als ze dat willen. Dat geeft meteen vertrouwen!
Geen verzendkosten èn gratis retourneren, scherpe prijzen, plus Vaste Klanten korting. Dat vind je bijna nergens. En de dag erop werd het al geleverd. Netjes op de hoogte gehouden over de bezorgtijd. Fijne overzichtelijke website met mogelijkheid om te checken of de parketborstel inderdaad op mijn type stofzuiger past. Hij past perfect en ik heb hem al in gebruik genomen en ben zeer tevreden. Ik kom hier graag weer terug!

Resposta da Stofzuigerzak
Ik heb twee onderdelen besteld. Snelle levering, juiste spullen. Top!
Vooraf gebeld over onderdelen of die zouden passen op mijn stofzuiger. Goed advies gekregen. Degelijke kwaliteit ontvangen, vlgd werkdag al en mijn stofzuiger zuigt weer als een tierelier 👌
Altijd snelle service tegen scherpe prijs. Topbedrijf!
2de bestelling die ik hier plaats. Maandag om 16.00 uur besteld, woensdag morgen in België in de bus. Top!

Resposta da Stofzuigerzak
Heel vreemd om niet online te hoeven betalen. Wat zou de strategie hier achter zijn. Ik lees al over aanmaningen, dubbele betalingen. Ik heb besteld en betaald via een link in de mail. En ja geen rekeningnummer op de factuur.
Edit: Erg leuk dit passief agressieve standaard gaslight antwoord van de social media medewerker van een stofzuigerzakkenboer. Zakken wel ontvangen dus wat sterren erbij, zo ben ik dan ook wel.

Resposta da Stofzuigerzak
stofzuigerzakken werden niet geleverd op de dag dat post.nl aangaf het in mijn brievenbus gedaan te hebben. Mail gestuurd naar stofzuigerzak.nl deze mail werd direct beantwoord en dat op zaterdagavond. Wat ze aangaven klopte inderdaad dat het niet altijd juist is wat post.nl doorgeef en de vraag nog even paar dagen te wachten. Inderdaad werd de dinsdag erop de zakken alsnog geleverd.

Resposta da Stofzuigerzak
Stofzuigerzakken nodig, maar helaas is de Blokker er niet meer. Maar googlen dan. Voordat ik bestelde eerst de reviews bekeken op Trustpilot voor betrouwbaarheid.
19-01-2025 besteld, 21-01-2025 geleverd en je mag achteraf betalen.
Ik heb mijn nieuwe stofzuigerzak adresje gevonden.

Resposta da Stofzuigerzak
Fijn,een bedrijf wat doet wat het beloofd.
Stofzuigerzakken besteld en volgende dag in huis en altijd achteraf betalen vis de link in die in de mail krijgt.
Volgende keer bestel ik weer bij jullie.

Resposta da Stofzuigerzak
Heb stofzuigerzakken besteld en helaas niet ontvangen. Even een mailtje gestuurd en kreeg binnen 30 min antwoord dat ze nogmaals verstuurd zijn.
Dat vind ik nou top.

Resposta da Stofzuigerzak
Ik heb geen bevestigingsemail en weet nu niet waar ik het bedrag naartoe moet overmaken. Er staat nergens een Iban. Ook geen reactie op mijn e-mail. Wat is het iban nr?

Resposta da Stofzuigerzak
Maar waarom zet u geen bankrekeningnummer op uw factuur? Dat is toch uiterst onhandig en vraag je om problemen.
Ik heb zakken besteld en gekregen. Op de factuur stond geen bankrekening nummer. Ik heb de ING bankrekening nummer van de website gehaald en betaald. Daarna kreeg ik aanmaningen dat ik niet betaald had. Vervolgens moest ik op een Rabo bankrekening betalen. Heb ik gedaan maar nog steeds mijn eerste betaling op de ING rekening niet terug gehad!! Geen reactie. Zeer slecht.

Resposta da Stofzuigerzak
Telefonisch bereikbaar. Goed en vriendelijk geholpen. Betaalbare onderdelen. Kreeg netjes nieuw onderdeel onder garantie toegestuurd.
Bestellen heel simpel,achteraf betalen,snelle verzending

Resposta da Stofzuigerzak
Zoekende naar betaalbare/goedkope stofzuigerzakken uitgekomen bij deze site.
Na invullen van type stofzuiger bijbehorende stofzuigerzakken gevonden en meteen besteld. Na twee dagen ontvangen (lag aan post want komen niet elke dag meer), geprobeerd en passen perfect.
5 sterren, want ze doen wat ze beloven + snelle, goede service. En achteraf betalen (na ontvangst ook meteen gedaan). Lof alom!

Resposta da Stofzuigerzak
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.