Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... Ver mais
Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... Ver mais
Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.
Informações de contacto
Vestre Paradisvej 1, 2840, Holte, Dinamarca
- kundeservice@realcoffee.dk
- realcoffee.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
En fantastisk kaffeoplevelse
Jeg har været kunde i 8-9 år.
En fantastisk kaffeoplevelse til en fornuftig pris. Nemt at gå på hjemmesiden og bestille samt hurtig levering.
Stor beredvillighedltid god og hurtig betjening
Altid god og hurtig betjening. Glemte engang at bestille til tiden, men da jeg skrev om jeg alligevel kunne være med i den omgang, fik jeg omgående en levering.
Jeg har købt kaffekapsler hos Real…
Jeg har købt kaffekapsler hos Real Coffee nogle gange og har altid været godt tilfreds med både kapsler og virksomheden 🙂🙂🙂
Rigtig god kaffe
Rigtig god kaffe, velfungerende afkalkning, billige priser, altid hurtig forsendelse og fokus på bæredygtighed👌
Super service og den bedste kaffe
Super service og den bedste kaffe - altid med hurtig levering
Har i 8 år været en trofast og meget…
Har i 8 år været en trofast og meget tilfreds kunde.
Generelt meget hurtig levering i hvert fald så længe leveringen sker via DAO
Mangeårig tilfreds kunde
Har været kunde i en del år og alt er forløbet som ønsket. Fleksibel levering og let at skifte kaffetyper fra gang til gang,
God kaffe med fin abonnementsservice :)
Overskuelig hjemmeside . Hurtig levering
Hurtig levering og et stort udvalg af kaffe ,som er let at finde rundt i . Overskuelig hjemmeside som er nemt at bestille fra , når man er førstegangs køber
Jeg har handlet hos Real Coffee i et…
Jeg har handlet hos Real Coffee i et par år og glæder mig over hurtig levering og god smagsvarianter. Kan varmt anbefales.
Jeg har nu handlet hos Real Coffee…
Jeg har nu handlet hos Real Coffee nogle gange og er godt tilfreds med udvalget af kaffe det er også rimelig let at finde rundt i de forskellige kaffetyper på hjemmesiden
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering. Skønt at man også kan få Decafe kapsler. Gode muligheder for at blande
Super fin kvalitet, levering og pris
Super fin kvalitet, hurtig levering og gode priser! Kan varmt anbefale dem.
God service og levering
Som altid kan man frit vælge mellem kaffekapsler med forskellige smage til meget fornuftige priser. Som sædvanlig er der hurtig levering.
Lækker kaffe og hurtig levering👍😃
God kaffe, men bøvlet og langsom forsendelse
Har benyttet denne kaffeleverandør i nogle år og har altid været tilfreds. God kaffe til god pris. Hurtig forsendelse. Desværre har jeg oplevet de sidste par gange, at der går op mod 5-7 hverdage (dertil skal lægges evt. weekend og helligdage) før jeg modtager pakken - det er for lang tid i min verden. Desuden benyttes Bring til levering, og dette giver besvær, da Bring er ret ufleksible i deres levering, hvilket ofte har sendt mig til trælse udleveringssteder langt væk for at hente min pakke. Så jeg har desværre besluttet fremover at benytte nogle andre, der er bedre til at levere hurtigt og effektivt.

Jeg fik ikke hvad jeg bestilte
Jeg fik ikke hvad jeg bestilte
Jeg havde bestilt kakao, som i beskrivelsen skulle have en god smag og være sød. De sendte er hent andet kakao produkt, som kun er lavet som et shot, det smagte af ingen ting. Jeg klager og først siger de at de bil levere de rigtige, og senere siger de, at de ikke kan sende 4 pakker fordi det for dyrt og at det koster for meget i co2 aftrykket. Dog kunne de give penge tilbage eller et gavekort. Og derefter kan jeg købe dem igen. Mærkeligt at de ikke vil sende den rigtige vare og sender en dårligere kvalitet end købt, og så kan jeg bare købe dem igen og så vil de sende dem.

Jeg har abonnement
Jeg har abonnement, hvor jeg får tilsendt kaffe med DAO, eftersigende har Dao leveret pakken, men vi har ikke fået den, men Real Coffee mener det er vores ansvar at få pakken fra DAO. Da jeg brokkede mig undersøgte de sagen, og de mente pakken var stillet foran døren. Selv om jeg havde skrevet i min bestilling kælderskakt. Jeg havde nok forventet at de ville sende mig en ny sending, men de må mene jeg har fået pakken og vil have en mere, for ellers kan jeg ikke forstå jeg skal betale 499,- for ingenting. Jeg føler mig mistænkelig gjort. Snydt og bedraget.
At jeg nu får svar her på trustpilot næsten et år efter, hvor de igen siger de stoler mere på DAO end på mig, hjælper ikke ligefrem på min oplevelse.

Sløv levering.
Jeg har gennem årene lagt tusindvis af kroner for kaffekapsler hos Real Coffee, desværre er leveringstiden blev så langsommelig at jeg fremover køber mine kapsler et andet sted.
Ærgerligt.

Levering osv
Levering osv. Var super fint, men hvis du forventer kakao ud af deres kakaokapsler, så skal i ikke købe dem. Det var meget misvisende på deres hjemmeside og det er tydeligvis noget du kan bruge som et ekstra shot til din kaffe.
Føler mig snydt, da det ikke indgik nogen steder.
SÅ KØB IKKE KAKAOKAPSLER, HVIS I REGNER MED EN KOP KAKAO.
Kundeservice svarede hurtigt.
Kommentar på svar:
Hvis man kan lide den som en lille hurtig kop, så er den altså heller ikke noget værd! Man skal ikke købe den, hvis man regner med at drikke kakao. Det kan ikke kaldes for kakao.

Resposta da Real Coffee
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.