Real Coffee Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaffen kommer altid som aftalt

Kaffen kommer altid som aftalt, også selv om man udskyder levering flere gange - Topklasse!

15 de fevereiro de 2022

Resposta da Real Coffee

1000 tak for din anmeldelse, Tonny. Hvor er det godt at høre at du er glad for din kaffeaftale. Det er nemlig super nemt at tilpasse sine leveringer lige som man vil have det. Så godt at høre det fungerer.

Resposta da Real Coffee

Hej Stig, tak for den flotte anmeldelse. Dejligt at høre at du både er glad for vores kaffe, og din EASY aftale. Dejligt at høre at du samtidig returnerer dine kapsler til os. Det sætter vi pris på!

Classificada 5 em 5 estrelas

God kaffe til rimelig pris

God kaffe. Klart bedre end de billige fra div supermarkeder, og til en pris der ikke er meget dyrere. Returordningen der efter sigende sikrer 100% genbrug fungerer fint, og det føles rart at gøre lidt for at det bliver bæredygtigt. Ordningen er fleksibel idet man kan levere retur direkte til kontoret, så man sparer porto omkostningerne. Eneste ridse i lakken er at jeg kun er blevet belønnet med 1 gang ekstra kaffe trods tilbagelevering af 3 kæmpe poser samtidigt - og igen næste gang kun 1 gang kaffe for 2 kæmpe poser. Det ligner at jeg skal returnere løbende, og ikke kan samle sammen over længere tid. Det ødelægger dog ikke den samlede gode oplevelse, selv om det betyder 4 stjerner i stedet for 5.

Update: Jeg er ganske rigtigt blevet kontaktet af RealCoffee, som nu - modsat mig selv - har gjort noget for at løse problemet. Vi har også haft en dialog om hvordan jeg sikrer at det fungerer fremover. Personlig, venlig, imødekommende dialog - det er ikke en selvfølge alle steder. Tak - opgraderer fluks til 5 stjerner!

Resposta da Real Coffee

Hej Mads. Tusind tak for din anmeldelse. Det sætter vi stor pris på! Og tak fordi du genanvender dine kapsler, og dermed hjælper miljøet.
Jeg er ked af at høre at du ikke har modtaget dine gratis æsker kaffe for de returposer som du har sendt retur til os. Dem skal du naturligvis ikke snydes for. Jeg ved at min kollega har kontaktet dig, så du kan få dine gratis æsker kaffe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Väldigt gott kaffe med olika smak och…

Väldigt gott kaffe med olika smak och styrka ! Så enkelt att ändra sin beställning både vad gäller utskick av leverans och kaffesorter.
Kommer alltid i tid aldrig förseningar eller några problem med leverans.

Resposta da Real Coffee

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for at du er vild med vores kaffe, og din EASY kaffeaftale. EASY er bare EASY.😉

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækker kaffe og returordningen fungerer…

Lækker kaffe og returordningen fungerer upåklageligt. Jeg er fan!!

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din anmeldelse Anne. Og tusind tak fordi du benytter vores returordning. Vi er glade for at vil genanvende dine kapsler. Det sætter vi virkelig pris på!

Classificada 4 em 5 estrelas

genbrug af alu kapsel og indhold superb

Real coffee leverer rigtig god kaffe og ideen med genbrug af kapslerne både indhold og selve kapslen er bare superb.

11 de fevereiro de 2022

Resposta da Real Coffee

Hej Henning. Tusind tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at du sætter pris på vores genbrug af kapsler, og ikke mindst at du er glad for vores kaffe.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er utroligt tilfredse med Real…

Vi er utroligt tilfredse med Real Coffee som vores leverandør af kaffekapsler. Vi elsker at det er så fleksibelt at vi selv kan vælge den type og smag som vi kan lide. At vi kan vælge hvor ofte vi vil have det leveret, er bare et ekstra plus.
Vi har også med i abonnementet at vi kan returnere de brugte kapsler, så de bliver genanvendt til andre ting, og at kaffen bliver brugt til biobrændsel. Det betyder meget for os at være med til at beskytte miljøet, selvom vi elsker en nem og lækker kop kaffe.

11 de fevereiro de 2022

Resposta da Real Coffee

1000 tak for den flotte anmeldelse. Vi sætter virkelig pris på at du sender de brugte kaffekapsler retur til os sådan at de kan blive genanvendt.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super lækker Nespresso kompatibel…

Super lækker Nespresso kompatibel kaffe. Er glad for at det er økologisk. Anbefaler også klart chokolade kapsler samt deres kaffekapsel julekalender. Prøver løbende forskellige varianter og altid tilfreds.

Klar anbefaling herfra.

28 de janeiro de 2022

Resposta da Real Coffee

1000 tak for den flotte anmeldelse af vores julekalender. Vi er glade for at julekalenderen falder i smag og at du har fundet din ynglings-variant blandt vores sortiment.

Classificada 1 em 5 estrelas

Kort holdbarhed og dårlig information

Jeg har egentlig købt kapsler herfra nogle gange og været fint tilfreds - men nu overskred de min grænse.
Jeg købte deres Black Friday tilbud, og købte 840 kapsler, så jeg havde til lang tid. Nu er de modtaget og deres holdbarhed udløber allerede i marts 2022. Det kan ingen jo nå at få drukket.
Jeg påpeger det, og får blot at vide at de havde skrevet det (i deres meget lange tekster som man jo ikke sidder og læser hver gang man køber kaffe).
Jeg kan vælge at sende kapslerne retur - mod SELV at betale returfragten. Det er desværre dyrt, når pakken er så stor grundet de mange kapsler.

Virkelig dårlig information og træls at jeg nu står med så mange kapsler der snart udløber.

Der mistede de desværre en kunde og den gode omtale.

6 de dezembro de 2021

Resposta da Real Coffee

Det er vi kede af at høre. Du er meget velkommen til at sende alle kapslerne retur eller komme ind på vores kontor i Holte med dem. Omkring udløb så står det klart kommunikeret på selve tilbuddet.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god kaffe og nemt at bestille…

Super god kaffe og nemt at bestille lige når det passer en.

29 de novembro de 2021

Resposta da Real Coffee

Hej Birgitte. Mange tak for din anmeldelse. Fantastisk og høre, at du kan lide vores gode kaffe og at du er tilfreds. 😊

Kaffe

Dejlig kaffe. Nemt når kaffen bliver leveret ved døren. Tilfreds

29 de novembro de 2021

Resposta da Real Coffee

Hej Mette. Mange tak for din anmeldelse. Hvor er det dog dejligt at du er tilfreds. Det er nemlig bare så dejlig nemt at få leveret lækre sin kaffe lige døren. Jeg håber, at ud fra din anmeldelse, at din ene stjerne til os er en fejl. Ellers må du meget gerne kontakte os på kundeservice@realcoffee.dk. Så hjælper vi dig. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service, med især stor fleksibilitet i forhold til bestillinger og god kaffekvalitet!

26 de novembro de 2021

Resposta da Real Coffee

Hej Nanna. Tak for din rigtig finde anmeldelse. Det varmer her på på kontoret med de fine ord. Vi gør vores bedste for at få den bedste kaffe og for at det er nemt for jer at skræddersy jeres bestillinger. Så tak for det! 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid super god og hurtig service

Altid super god service og virkelig lækker kaffe!

25 de novembro de 2021

Resposta da Real Coffee

Tak for din fine anmeldelse, Lykke. Den er vi rigtig glade for. Vi gør vores bedste for altid at sidde klar og hjælpe jer. 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Super koncept, som bare fungerer

Levering fungerer upåklageligt, og man kan til enhver tid rette sin bestilling, så generelt fungrre konceptet supergodt. Eneste anke er, at hjemmesiden er lidt rodet.

25 de novembro de 2021

Resposta da Real Coffee

Hej Trine. Mange tak for din anmeldelse. Hvor er der fantastisk og høre, at du er glad for hvordan vores EASY fungerer. Det er nemlig super nemt at tilpasse sin bestilling til lige som man ønsker den. 😊 Jeg beklager dog hvis du synes at vores hjemmeside er rodet. Vi gør ellers vores bedste for at forsøge at holde den nem og enkel. Rigtig god jul!

Super god service

Super god service - både ved bestilling og levering samt ændring heraf. Altid hjælp ved behov.

Resposta da Real Coffee

Hej Anette. 1000 tak for din anmeldelse. Vi bliver så glade for og høre, at du er tilfreds med vores service. Vi sidder altid klar på pinden til at hjælpe jer! 😊

Gode priser

Gode priser, stort udvalg. Bæredygtigt valg gjort nemt.
Returposer burde være gratis

Resposta da Real Coffee

Hej Christoffer. Tak for din pæne anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du er glad for vores bæredygtighed da det er en stor del af os, samtidig med at vi ønsker et bredt udvalg til lækre priser. 😊
Vores returposer koster 24 kr. Men vi giver enten 2 gratis æsker i din næste levering hvis du har en EASY kaffeaftale eller et gavekort på 40 kr. hvis du handler på vores hjemmeside. Vi har derudover også betalt for returfragten. Så vi vil sige, at vi gør vores bedste for at betale posen tilbage til jer, samt takke jer for at i genanvender jeres kapsler. 😊
Hvis du vil vide mere om returposen og hvordan vores retursystem fungerer, kan du altid skrive til os på: Kundeservice@realcoffee.dk

Nemt

Nemt, hurtigt og god kaffe.

Resposta da Real Coffee

Hej Anja, Tusinde tak for din anmeldelse. Dejligt at du er glad for vores kaffe. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super smidig levering som let kan ændre…

Super smidig levering som man kan ændre let - mail/sms om hvornår næste pakke sendes ….

Resposta da Real Coffee

Hej Jean. Rigtig mange tak for din fine anmeldelse! Hvor er det dog skønt og høre, at du er glad for din EASY kaffeaftale! Vi forsøger at gøre det så nemt som muligt, ved at informere jer, så i kan tilpasse det lige præcis til jeres behov. 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt med deres EASY abonnement

Super nemt med deres EASY abonnement. Nemt at ændre pakkens indhold og leveringsdato. Og så sparer man penge 👍
Rimeligt udvalg af espresso’er men lidt for få lungo’er.

Resposta da Real Coffee

1000 tak for din anmeldelse. Vi bliver SÅ glade for og høre at synes at vores EASY koncept fungerer!
Vi forsøger hele tiden at udvide vores sortiment, så vi kan krydse fingre for at der kommer flere lungovarianter til i fremtiden. 😊

God kaffe - smidig levering

God kaffe, smidig og velfungerende levering. Nemt at udskyde så levering passer med reelt forbrug.

Resposta da Real Coffee

Hej Henrik. Tak for din pæne anmeldelse!
Det varmer her på kontoret at du er glad for din EASY kaffeaftale. 😊

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais