Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... Ver mais
Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... Ver mais
Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.
Informações de contacto
Vestre Paradisvej 1, 2840, Holte, Dinamarca
- kundeservice@realcoffee.dk
- realcoffee.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Super kvalitet og den bedste service
Super kvalitet og den bedste service - hver gang!!

Så nöjd
Så nöjd, gott kaffe, lätt att beställa, lätt att avbeställa, lätt att ändra leverans och bra med påminnelse via sms! ☕️☕️☕️☕️☕️

Fungerer perfekt
Fungerer perfekt. Dejlig kaffe til en super pris. Intet bøvl med abonnement eller noget ! Jeg er fast kunde :-)

Resposta da Real Coffee
Leveranserna kommer alltid på bestämd…
Leveranserna kommer alltid på bestämd tid utan krångel. Väldigt enkelt att skjuta upp leverans dag eller ändra i beställningen. Väldigt gott kaffe. Extra plus för att det nu går att återvinns kapslarna på enkelt sätt genom företaget. Vi är supernöjda!

Resposta da Real Coffee
Jeg er super glad for at handle med…
Jeg er super glad for at handle med Real Coffee!
Deres kaffe er klart den bedste, vi har prøvet (og vi har været igennem flere udbydere af kapselkaffe). Kvaliteten er i top, og hvis der en sjælden gang skulle være problemer med f.eks. beskadiget pakke, er der ingen vrøvl med dem. De bytter uden brok.
Jeg har henvist flere af mine venner og familiemedlemmer til RC, og de er helt enige med mig.

Resposta da Real Coffee
Dejlig kaffe og hurtig levering
Dejlig kaffe og hurtig levering. Rigtig god ordning.

hæver ulovligt på visakort
Jeg har været kunde i 3 år.
Startet med positiv og nem kontakt til firmaet, men er endt med katastrofal kundebehandling.
Om det er mine smagsløg eller om der er sket ændring i kaffen, siden politiken skamroser deres kaffe, er svært at sige. Men efterhånden er kaffen blevet så udrikkelig, at jeg vælger at opsige mit abonnement for 10 dage siden. Jeg får en bekræftelse på, at min opsigelse er modtaget. Men Realcoffee, mener at jeg skylder dem en forklaring på, hvorfor jeg ønsker at opsige mit abonnement, og vælger derfor ikke at handle på min opsigelse. Istedet trækker de direkte ulovligt 449 kr på mit visakort dags dato. Flere af deres telefonnumre er udgået, men de reagerer heldigvis på mail. De beklager men vil ikke returnere pengene før de har modtaget den sendte pakke igen. Og dette på trods at at de oplyst at kunne bremse pakken i udbringningscentret ( den er først sendt i dag ) Det er meget utrygt at de har mine visakort oplysninger, når disse bliver misbrugt.

Kapsler eksploderer
Americano kapsler til Dolce Gusto eksploderer. Har prøvet at ringe men Ingen tager telefonen.
Har sendt adskillige mails uden at få svar.
Køb ikke kaffekapsler hos Real Coffee hvis du vil undgå at blive snydt!
Tak for Jeres svar.
Jeg har ringet mindst 20 gange, hvor man ikke kan tage telefonen men skal lægge en besked. Det har jeg gjort uden respons.
Jeg har skrevet til Jer flere gange uden respons.
Jeg har sågar besøgt Jer på Kongevejen. Der var hermetisk lukket og slukket.
Så det med, at det er en smutter, er ikke rigtigt.
Jeg føler mig til grin.
I har mit telefonnummer, så hvis I vil rette bare lidt op på renoveret, synes jeg det er på sin plads, at I griber knoglen og ringer til mig, når I har tid.
😨☹
Aage Nielsen
Herlev Ringvej 8A 2.sal th
2730 Herlev

Dårlig kakao
Kaffen er ok, men deres kakaokapsler er mildest talt udrikkelig. Smager slet ikke af kakao, er virkelig skuffet.

Resposta da Real Coffee
I har sænket mængden af kapsler i mit…
I har sænket mængden af kapsler i mit abonnement (altså gjort pris pr. kapsel dyrere) uden at informere om dette.
Prisen jeg betaler pr. kapsel som medlem, er nu dyrere end hvis jeg køber de samme kapsler som ikke-medlem, hvilket virker ekstremt ulogisk.
Det er sgu en mærkelig måde at drive forretning på!

Resposta da Real Coffee
Jeg har EASY abonnement hos og blev…
Jeg har EASY abonnement hos jer og blev noget forbavset da jeg modtog pakken igår istedet for de sædvanlige 34 æsker så var 30 æsker prisen var godt nok faldet fra 599,00kr til 589,00kr
Det havde været rart om der var blevet informeret om at antallet var ændret
Erik C

sms spam
Har ikke handlet der et stykke tid - får så nu sms spam, hvilket jeg ikke har tilmeldt mig

Resposta da Real Coffee
Har handler der 2 gange nu og 2 gangen…
Har handler der 2 gange nu og 2 gangen har der været fejl i leveringen, tror det er noget de gør bevist eller også er der personale der ikke gør deres arbejde godt nok, tjek nu Jeres ordre en gang for meget end en gang for lidt. Men der findes jo heldigvis andre der lever kaffekapsler.

Resposta da Real Coffee
Rigtig god kaffe-med flere varianter!
Rigtig god kaffe-med flere varianter!
Levering som fungerer rigtig godt!
Klart anbefales og har et Easy-abonoment.

Resposta da Real Coffee
Fine prices, fine espresso, but godawful flavored espresso.
Fine prices, fine espresso, but godawful flavored espresso.
I like this company's espresso and I bought a big package. Their espressos named after different italian cities are great and even their decaf has a great taste.
But their flavored vanilla and flavored caramel espressos are awful. They doesn't taste anything like their flavor and it has a very unpleasant taste in general. Bad coffee taste and awful flavor. I tried both dry and with milk and both were disgusting! I threw away 26 capsules because it wasn't worth drinking.

Elendigt
Jeg købte kun kakaokapsler, så kaffen kan jeg ikke udtale mig om, men holy c**p en skuffelse. Er så ærgerlig over at jeg sprang på tilbuddet med fire pakker, i stedet for kun at købe en, for de bliver ingenlunde drukket. Det smager af en kop vand, der har husket at overholde Corona afstandskrav til den kop kakao den muligvis har kigget på.
I forhold til levering modtog jeg en mail hvor I understreger at der går max to dage (ikke hverdage, bare dage) til jeg får min pakke. Da der er gået to dage får jeg en mail om at den er sendt og at jeg kan følge den via linket nedenfor. Der var ikke noget tracking link og alt i alt gik der to helligdage plus fire hverdage før jeg fik min elendige kakao.

Resposta da Real Coffee
Rigtig god kaffe med super nem levering.
Det er super nemt at modtage den mængde Real Coffee kapsler jeg har brug for. Mulighederne er mange og jeg er ved at finde frem til mine favoritter.
Nemt at ændre i ordre og leveringsdato. Hurtig og nem levering. Kan kun anbefales.

Resposta da Real Coffee
Jeg er glad for vores abonnement.
Jeg er glad for vores abonnement.
Det fungerer rigtig godt og kaffen smager fint
Nemt at rette til og fra på bestillingerne.
Duften og smagen er ikke helt på højde med hvis man selv laver den , men det er heller ikke min forventning. Så jeg godt tilfreds

Resposta da Real Coffee
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.