Real Coffee Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

AVOID!!

AVOID!!! Terrible company! Fake address on their website making you think they are UK based then after the order they give you a whole excuse about Brexit and the coffee being stuck in another country.

I bought coffee 18 days ago and still no coffee, no response from their team and no refund. They are unhelpful and do not reply. Again I say AVOID!!!!!!!!

18 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

We are very sorry to hear that. Brixit has caused a lot of troubles for a small amount of customers. However we are working closely together with UPS. By now it has been solved and delivery time is 4-5 working days.

Ok kaffe til prisen

Ok kaffe til prisen. Dejligt med en reminder om at næste pakke snart bliver sendt, så man kan ændre lidt i sammensætningen og prøve nye varianter.
Håber kaffevarianten med karamel kommer tilbage.

17 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Easy er bare super, netop fordi man kan tilpasse sin bestilling som man ønsker!
Vores kaffe med karamel er på lager, du kan finde den her: https://www.realcoffee.dk/kaffekapsler/13-espressokapsler-til-nespressoreg/252-espresso-karamel/

Ekstremt nemt og hurtigt

Ekstremt nemt og hurtigt! Det kører bare. Fedt med remindere om at der snart bliver afsendt kaffe, så man kan rykke det eller bestille ekstra. Smagen er helt i top.
Det, jeg er mest imponeret over, er hvor hurtigt kaffen kommer frem. Kan kun anbefale dem.

17 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Hvor fedt at du bare er så vild med dit Easy abonnement! Det er nemlig bare så nemt som det kan være, og det er skønt at det er den oplevelse du har.☺️
Det varmer at du er tilfreds med vores velsmagende kaffe, og leveringen.

Subscription reactivated!!!!

I put my subscription on hold in March 2020 as i was getting rid of my machine. I received an email to say that they were sending me coffee and took the payment from my bank. they went on to explain that they no longer have accounts on hold and therefore my subscription was reactivated. They did send me an email to tell me they were sending coffee but I missed this one due to not subscribing anymore. I just hope I don't have to pay the postage to sent the coffee back!!!

16 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

We are sorry to hear that. Pls. write to service@realcoffee.com if we can help you with anything.

Kvalitetskaffe

Kvalitetskaffe. Har dog meldt ind vedr. flere fejl på kapsler.... så kaffekvalitet i top der lader noget til gode ift. kvalitet på kapslerne.

Tak for ind anmeldelse.
Jeg er ked af at høre at du har problemer med nogle af vore kapsler.
Jeg kan se at du allerede har været i kontakt med vores kundeservice, hvilket vi er rigtig glade for, og de tilbød dig en ny æske. Vi har dog ikke modtaget noget svar tilbage fra dig. ☺️
Jeg håber ikke at der har været yderligere problemer, ellers hører vi meget gerne fra dig igen på: kundeservice@realcoffee.dk

Classificada 4 em 5 estrelas

Lækker kaffe, skarp pris.

Lækker kaffe, skarp pris.

Dejligt med abonnementet. Ville dog sætte pris på bæredygtige kapsler, når nu man har den bæredygtige kaffe allerede.

Resposta da Real Coffee

Vi er glade for at høre at du er tilfreds med både din kaffe og dit abonnement.
Så kan jeg heldigvis glæde dig med, at vi snart overgår til aluminiumskapsler, hvor der også er mulighed for at sende de brugte kapsler tilbage til os, så vi kan sende dem videre til genanvendelse ☺️ Så hold øje på vores hjemmeside!

Classificada 5 em 5 estrelas

Altid det rigtige indhold i pakken

Altid det rigtige indhold i pakken. Lækker velsmagende kaffe som er let at tilberede. Kan varmt anbefales.

Resposta da Real Coffee

Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds og at du kan lide vores gode kaffe. ☺️

Trofast Real Coffee kunde

Real Coffee er den bedste kapselkaffe jeg har smagt (Venezia Fair Trade til en cafe latte er favoritten), og jeg har derfor været trofast kunde i de sidste par år. Der er tilmed et godt udvalg og stor fleksibilitet i sammensætningen af kaffepakken. Jeg har abonnement, hvilket gør det ekstra nemt. Sidst løb jeg tør for kaffe fredag eftermiddag og bad om at få min pakke sendt med det samme, og lørdag morgen var den her!

14 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Vi er så glade for tilfredse trofaste kunder, så det varmer meget at høre, at du har været kunde hos os længe!🤩 Abonnementet gør det nemlig bare super nemt, og sørger for at man forhåbenligt altid har kaffe på lagret☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har benyttet mig af Real Coffee i…

Jeg har benyttet mig af Real Coffee i et godt stykke tid nu, efter at have afprøvet diverse andre leverandører i samme felt. Real Coffee har langt flere valgmuligheder og er enormt fleksible i deres pakkeløsninger. Har ofte haft nok kaffe på lager, og så har jeg blot udskudt min levering efter par uger.
Har oplevet at efter jeg flyttede adresse, var der nogle problemer med leveringen af min ordre. Jeg skrev til kundeservice og fik lynhurtigt hjælp. De sendte en ny pakke afsted med det samme, som desværre i denne omgang heller ikke blev leveret som håbet. Kundeservice var på den igen, og hjalp mig hurtigt med en Express levering og en fin undskyldning. Ingen alarm. Det jo ikke deres skyld at kaffen ikke bliver leveret ordenligt.

Så tak for rigtig god kaffe. Varianten “San Marino” er klart min favorit Lungo.
Jeres nye salt caramel er et lækkert skud ned i en espresso.
Jeg har altid elsket en god Americano, og når jeg er på ferie hos svigermor i Istanbul, så er der et bestemt sted i Kadıköy, Naan, hvor deres kaffe er udsøgt!

Har I et alternativ til en Americano smag eller lignende?

- Christoffer Hammershøj Winther

13 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Tak for din rigtig fine anmeldelse.
Fantastisk at du er tilfreds med dit Easy abonnement! Vi har nemlig et stort sortiment, så alle kan tilfredsstilles, og så forsøger vi at gøre det så nemt for dig som muligt, og skønt at det netop er den oplevelse du har hos os! Trods lidt problemer, som blev løst af vores hurtige kundeservice. ☺️

Det er os som takker for de rigtig pæne ord! Din favorit San Marino er den variant som kommer tættest på en Americano.☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Fast og meget tilfreds kunde :-)

Jeg har været fast kunde hos Real Coffee i 3-4 år nu. Lækker kaffe, gode varianter til en fornuftig pris, når man køber mange pakker ad gangen.
Supergod og venlig service og betjening, meget fleksible. Hurtig levering - min sjæl, hvad vil du mer'?
Pernille Bennike

Resposta da Real Coffee

Hvor er det dejligt at høre at du har været kunde hos os i så mange år! Det er vi så glade for!🤩
Vi elsker tilfredse kunder, så det varmer rigtig meget.☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Perfekt...go kaffe til en fornuftig…

Perfekt...go kaffe til en fornuftig pris og det kommer automatisk...What’s not to like😊

Resposta da Real Coffee

Vi leverer god kaffe til en billig pris, og med vores Easy abonnement kommer bestillingen automatik. Det er bare nemt og lækkert. Så ja, What's not to like. 😁

Tak for dejlig kaffe

Tak for dejlig, lækker kaffe og upåklagelig, fin kundeservice. I må gerne give DAO ditto antal stjerner, for også leveringen er i top!

Resposta da Real Coffee

Det er os som takker for de rigtig pæne ord, dem sætter vi stor pris på! Tak!☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er fuldt tilfreds med mit…

Jeg er fuldt tilfreds med mit abonnement. Jeg kan især godt lide, at jeg kan få økologisk og koffeinfri kaffe, som kan være lidt svært at finde i supermarkedet. Og så sætter jeg pris på, at kapslerne ikke er aluminium, som skader naturen (og vores forbrændingsanlæg). Smagen er næsten lige så god som originalerne. Men pris, økologi og miljø taget i betragtning er det en bedre deal.

Genial kaffeløsning

Det fungerer super godt for os med denne fleksible abonnementsløsning og det er smart at vi kan justere mængden af kaffe fra gang til gang, ligesom vi kan fremskynde eller udskyde levering efter status i lagerbeholdningen. Stor anbefaling herfra!

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din anmeldelse.
Vores Easy abonnementløsning skulle gerne være smart og fleksibel, så det er bare så dejligt at høre! ☺️

Altid levering som lovet

Altid levering som lovet, og ændringer i bestilling er altid perfekt bearbejdet. Tak for super god kaffe😊👍

Resposta da Real Coffee

Vi elsker glade og tilfredse kunder, så det er så skønt at høre! 🤩 Det er os som takker!

Kaffe uhmm

Real coffee er en dejlig nem og tryg måde at handle kaffe på - vi ELSKER vores kaffe og mørk chokolade de er altid med i vores leverance.

Og nyder at prøve når der kommer nye smage til.

Vi kan VARMT anbefale at handle her❤️

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din anmeldelse!
Hvor er det dog skønt at i både synes at det er nemt og trygt at handle hos Real Coffee. Det varmer utroligt meget hos os! 🤩
- Fedt at vores kaffe og chokolade er lige jer, har i så prøvet vores nye Sweet caramel? Den er bare lækker! https://www.realcoffee.dk/kaffekapsler/12-kakaokapsler-til-nespresso/457-sweet-caramel-/

Glad kunde!!!!

Dejlig velsmagende kaffe og nemt både at fremskynde/udsætte leveringen, så det matcher behovet.

11 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Vi elsker tilfredse kunder, så det er fantastisk at høre at du både er glad for dit Easy abonnement og vores gode kaffe☺️☕️

Classificada 5 em 5 estrelas

Super kaffe - og fleksibelt medlemsskab

Jeg kan kun anbefale Real Coffee. Med EASY medlemskab kan man altid finde en pakkeløsning, som dækker husets behov. Inden Real Coffee afsender næste pakke, bliver man med en mail spurgt, om man ønsker at ændre indhold, mængde og leveringstidspunkt. Vigtigst af alt: Et enkelt - men fint udvalg af velsmagende Fair Trade og økologiske kaffe

10 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din fine anmeldelse.
Vi er så glade for at du er glad for dit Easy abonnement, og vi er glade for at vi kan gøre alle i huset tilfredse. - Også med vores Fairtrade og økologiske varianter! ☺️

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg er glad for vores abonnement.

Jeg er glad for vores abonnement.

Det fungerer rigtig godt og kaffen smager skønt.

Nemt at rette til og fra på bestillingerne.

👍

10 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Tak for din fine anmeldelse.
Skønt at vores kaffe falder i din smag, vi synes nu også selv at den smager rigtig godt!🤩
Det er også så skønt og høre at dit Easy abonnement fungerer efter hensigterne.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais