Real Coffee Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det koster selvfølgelig noget, men vi er godt tilfreds, da vi kan lave os en god kop kaffe, som altid smager perfekt og ikke efterlader en halv kande, som alligevel står og bliver kold (som skete med... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Real Coffee er kaffe af høj kvalitet og jeg nyder smagen hver gang jeg drikker den. De har et glimrende sortiment med flere forskellige smagsvarianter. Hjemmesiden er nem og overskuelig at bruge. Le... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Udover at det er god kaffe, så er det nemt at ændre på mine bestillinger, hvis jeg ønsker mere i en. Det er enkelt og tilgængeligt at justere leveringsintervaller - særligt fordi der altid kommer en r... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Min erfaring: Bare bløff. Hvorfor må du binde deg til abonnement hvis produktet er så fantastisk? Og tvinge deg til å betale selv om du sier det ikke virker og ønsker å avvikle? Fordi du har gjort tab... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de café

Informação fornecida por diversas fontes externas

Kendt fra bl.a. "Bedst i TEST" i Politiken og tv-programmer på Danmarks Radio bl.a. Spis & Spar med tidligere kok i Kongehuset Jesper Vollmer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

11 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fremragende kaffe

Super service og ikke mindst fremragende kaffe

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din anmeldelse.
Dejligt at du både er tilfreds med vores service og kaffe☺️

Classificada 5 em 5 estrelas

Kaffen kommer altid til tiden og det er…

Kaffen kommer altid til tiden og det er super nemt at ændre pakken, både hvad angår indhold og leveringstidspunktet. Og det er god kaffe!

Resposta da Real Coffee

Dejligt at du finder det nemt med dit Easy abonnement, og at du kan lide vores kaffe! Det er vi så glade for at høre. ☺️

Super god kaffe

Super god kaffe, og jeg har aldrig oplevet problemer med hverken kundeservice eller levering. Mit dankort var udløbet op til den ene sending, men få timer efter, at jeg havde opdateret mine betalingsoplysninger, sendte de min kaffe 😊

Tak for din anmeldelse!
Vi forsøger at gøre det så nemt som muligt for vores kunder. Så det er fantastisk at du er tilfreds, og at der hurtigt kom en løsning på det udløbne kort.

Classificada 5 em 5 estrelas

God kundeservice og GOD kaffe!

God kundeservice, - hurtige svar på mails, og vigtigst af alt god (og så endda mulighed økologisk!) kaffe. Nemt at bestille og sætte på hold. Alt i alt - rigtig god kaffe for pengene! Hilsen Søren

Resposta da Real Coffee

Vores kundeservice forsøger altid at være hurtige til at svare, så det er dejligt at det også er den oplevelse du har. ☺️
Skønt at du kan lide vores kaffe, samt de økologiske muligheder. - Vi er også vilde med dem! 🤩

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er først begyndt at drikke kaffe i…

Jeg er først begyndt at drikke kaffe i en alder af 45 år, og det er helt klart Real Coffee der har hjulpet mig til at "kunne lide det", og være vedholdende, trods flere forsøg gennem årene. Den grønne og den guldfarvede er 👏👏👏
Jeg er virkelig glad for hele pakken. Nem og fleksibel bestilling. Lynhurtigt levering. Rigtig gode priser.

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din fine anmeldelse.
Det er aldrig for sent at lære og drikke kaffe. så det er dejligt, at vores lækre kaffe kunne hjælpe dig med det!🤩
Vi elsker glade kunder, så det er så skønt at høre.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt og rigtig god smag

Super nemt at bestille og få leveret. Fleksibelt i forhold til mængden af kaffekapsler man ønsker leveret og med hvilket interval. Derudover kan leveringen udskydes, hvis man ikke har fået brugt den mængden man forventede. Smagen er fantastisk og der er mange varianter at vælge imellem.

Resposta da Real Coffee

Mange tak for din anmeldelse.
Hvor er det godt at du kan lide vores kaffe, og at dit Easy abonnement fungerer godt for dig, det er nemlig super nemt både at tilpasse både mængden og leveringen, samt skifte mellem de mange smagsvarianter. 😁

Classificada 5 em 5 estrelas

Super nemt at få leveret kaffe lige…

Super nemt at få leveret kaffe lige udenfor døren ved at klikke på en enkelt knap. Godt udvalg af økologiske fairtrade kaffe, der smager væsentligt bedre end dem man køber i supermarkedet - og til en bedre pris!

Resposta da Real Coffee

Tak for din fine anmeldelse.
Vi er glade for at du synes at vores Easy abonnement er nemt, det er nemlig det vi ønsker for jer!
- Vi forsøger at sætte fokus på økologisk og fairtrade, så det er dejligt at du kan lide dem.☺️

Absolut god kaffe!

Absolut god kaffe og jeg er især glad for de mange økologiske muligheder, som kan vælges...
Kakao kapslerne spilder lidt og slutter ikke tæt, men ellers fin smag (Bedømt af børnene ;o) ).
Generel fin service og nemt at navigere hjemmesiden.

Resposta da Real Coffee

Skønt at du kan lide vores økologiske kapsler! - det er jo også verdens bedste økologiske kaffe 🤩
Hvor er det også dejligt at vores kakao falder i børnenes smag. Vi forsøger hele tiden at forbedre vores kapsler, så hold øje!

Rigtig god kaffe

Jeg får fast leveret kaffekapsler fra Real Coffee. Ordningen fungerer upåklageligt og kaffen er virkelig god og tilmed økologisk.

Mange tak for din anmeldelse!
Fedt at dit Easy abonnement fungerer for dig, det gør det jo netop super nemt at få kaffe hjem til døren! Vi er også glade for at du kan lide vores økologiske varianter! :-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Med et abonnement fra Real Coffee løber…

Med et abonnement fra Real Coffee løber vi aldrig tør for de gode kaffekapsler.
Vi er super tilfredse med service, levering og ikke mindst den gode smag.

Tak for din anmeldelse!
Det ville heller ikke være godt hvis i løb tør for vores gode kaffe, så det er dejligt og høre, at i er glade for jeres Easy abonnement! 😁

Rigtig god kaffe

Rigtig god kaffe.
Sikker levering hver gang..................... jeg er meget tilfreds.

Mange tak for din anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at du er tilfreds med både levering og kaffe. :-) Det varmer hos os.

Classificada 4 em 5 estrelas

Meget tilfreds!

Meget tilfreds med både kaffens kvalitet, pris og forsendelse.
Det at kaffen er økologisk betyder meget.
Og det at jeg bare kan fremskynde eller forsinke den faste levering er også et plus!

Resposta da Real Coffee

Vi vil jo gerne gøre det så nemt for vores kunder som muligt gennem vores Easy abonnement, så det er fantastisk og høre at du er tilfreds!
- Vi er glade for at du sætter pris på vores økologiske kaffe, vi forsøger hele tiden at komme med nye varianter. Så hold øje!

Classificada 5 em 5 estrelas

God kaffe og fornuftig pris

God kaffe og fornuftig pris, Ifm Covid19 og måtte jegarbejde hjemmefra og der måtte der mere kaffe til. Derfor oprettede jeg levering hver måned. Kunne snildt rette i bestillingen, udskyde levering eller fremskynde. Altid god service og ja selvfølgelig god kaffe.

Resposta da Real Coffee

Tak for din fine anmeldelse!
Hvor er det skønt at vores Easy abonnement fungerer for dig. Vi er glade for at du er tilfreds hele vejen rundt, det varmer rigtig meget!

Classificada 1 em 5 estrelas

Avoid like the plague

Coffee took several weeks to arrive, and staff weren't particularly apologetic when I contacted them about this.
And now that they have arrived, at least 1 coffee pod per box doesn't pop properly which means I'm cleaning out my coffee machine at least every other day. I have used lidl coffee pods for over a year without issue (but due to lockdown I went online). Big mistake. Avoid this company like the plague. Anyone want to buy 600+ coffeee pods?

Edit: (Post their reply) I'm well aware of the issues with Brexit. I run my own business and frequently ship to the EU. Thje difference is I comunicated with my customers and didnt belittle them in the communications. I would also like to draw people's attention to the fact that Real Coffee have not responded regarding the quality of their product in their response (which was my main complaint and the reason for the review).

8 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Brixit and the introduction of trade barrierers between EU and GB has been a challenging process. During first half January UPS had great difficulties, but now these have been overcomed and operations are back to normal. Consequently, you will not experience delays anymore. We are very sorry for the experience.

EASY

Det er nemt at bestille og udskyde leveringen. God kaffe og jeg er tilfreds med min EASY pakke.

8 de fevereiro de 2021

Resposta da Real Coffee

Fantastisk at du er tilfreds med dit Easy abonnement og vores kaffe. - Easy er bare super easy ;-)

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har været kunde siden november 2018…

Jeg har været kunde siden november 2018 og er super tilfreds. Vi har prøvet lidt forskellige kaffer, og vores favorit er Milano. Real Coffees hjemmeside er nem at bruge og der er hurtig levering.

7 de fevereiro de 2021

Mange tak for din anmeldelse!
Fedt og høre at du har været kunde så længe og at du tilfreds! Der er massere lækre kaffevarianter at prøve, så det er dejligt at i har fundet jeres favorit. :-)

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais