Det här är helt oseriöst. Jag blev blåst på 100 kr utan att få någon som helst hjälp. Trots tydlig smärta och svullnad kunde läkaren inte ens skriva ut smärtstillande eller inflammationsdämpande .... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Skulle förnya recept som apoteket gjorde reklam för dem att dem kunde göra men slutar med att jag betalar 100kr för att bli hänvisad till vårdcentralen. Undvik doktor24!
Informações sobre a empresa
Träffa läkare, sjuksköterskor och psykologer online, dygnet runt. För vaccination och prover finns vi på apotek i hela Sverige.
Informações de contacto
Stockholm, Suécia
- doktor24.se
Não respondeu a opiniões negativas
Skulle förnya recept som apoteket…
Värdelöst
Värdelöst, blev bortkopplad i chatten innan samtalet ens var klart. Samma sak kunde en annan liknande tjänst lösa.
Rent bedrägeri – Varning!
. Det känns som att de bara tar betalt utan att utföra en tjänst.
Jag önskar att man kunde ge 0 stjärnor. Fy tusan vad värdelöst! Läs recensionerna här innan ni slösar era pengar. Rekommenderas absolut inte
Recept
Fullständigt värdelös funktion vad gäller receptförnyelse.
Totalt värdelösa
Totalt värdelösa, har inget som helst förtroende för denna BLUFF !!!!!
Skulle ha kollat recensionerna innan…
Skulle ha kollat recensionerna innan jag kontaktade dem... Dåligt att apotekets app rekomenderar dem för förnyelse av recept. Tänkte att det skulle vara smidigare än att kontakta min HC men det var det absolut inte, bara dyrare.
Lucin Abu-El-Izam
Så himla trevlig läkare, Lucin Abu-El-Izam! Fick väldigt bra hjälp med min ögon irritation och så bra tips&råd!!
Varning för detta oseriösa företag!
Varning för detta oseriösa företag!
Förstår inte hur man kan ha en länk från apoteket med hänvisning att man kan förnya sina recept här? Precis som alla andra skriver så fick jag svar; ”nej du gå till vårdcentralen”, trots enkel medicin. Läkaren var oengagerad svarade inte i chatten. Jag satt och vänta 15 minuter, fick inga svar och kopplades ner. Varför skickar dom ens en faktura!?
Första och sista samtalet till Doktor24
Ringde idag angående förnyelse av ett recept på medicin som har använts under många år (Inte narkotikaklassat eller liknande). Äter 1 piller om dagen av denna medicin. Normalt skrivs ett års förbrukning ut uppdelat på ett antal uttag. Men denna läkare skrev ut för 1 månad (30 piller).
Han hänvisade till att man behöver besöka läkare fysiskt för uppföljning. Påpekade att jag går på kontroller var 6 månad. Men det hjälpte inte max 30 piller.
Jag sökte digital hjälp -mitt i natten-…
Jag sökte digital hjälp -mitt i natten- för sveda i munhålan som orsakats av min astmamedicin. Läkaren Sandra Jonsson var mycket effektiv och jag fick snabbt ett recept.
Det enda jag skulle klaga på är den långa väntetiden på ca 1,5 h.
I stort sett mycket nöjd med Doktor 24 och jag skulle inte tveka att vända mig till dem igen.
Väldigt korta svar och dåligt…
Väldigt korta svar och dåligt formulerat. Stavfel och otrevlig. Kändes som att man skrev med en 12 åring
Fullständig katastrof
Fullständig katastrof, sämre får man leta efter. Efter rätt lång väntetid påbörjades en chatt med en at läkare som tog extremt lång tid på sig att svara på meddelandena, precis som att hen satt med 10 andra chattar öppna samtidigt. Till råga på allt så bara försvann människan och där satt jag.... NOPE! Bluff och Båg, inget att ha.
Kan man sätta 0 stjärnor?
Kan man sätta 0 stjärnor! Skulle såklart ha läst här innan jag blev blåst på 100 kr för en receptförnyelse. Fy tusan vad värdelöst!!
Rekommenderas ej
Efter att ha väntat i kö i 6(!!!) timmar kom jag till slut fram till en läkare som rekommenderade mig att uppsöka vårdcentral istället. Då är klockan 21.30… Jag kan inte rekommendera denna sajt.
Var i kontakt med dem för att få mina…
Var i kontakt med dem för att få mina recept förnyade men det var inte det lättaste. Ett recept hade jag fått för över ett år sedan fast jag pga en olycka behövde ha det igen så var läkaren benhård med att inte förnya detta recept. Nej det var inga sömnmedel eller narkotikaklassade mediciner utan ett helt vanligt enkel preparat. Var ytterligare ett som hon sa att jag måste gå och ta prover för att få förnyat. Vad är det för ide med att sök en digital vårdcentral om de säger att du måste besöka en fysisk VC. Hon förnyade ett enda recept och den produkten hade jag kunnat köpa själv utan recept !! Dessutom upplevde jag läkare som ovänlig, nästan arrogant. Nej hit går jag aldrig igen. Det enda som var lätt att göra var att betala - och det är vad denna VC är intresserad av - dina pengar - inget annat !!! UNDVIK !!!
Very bad service and impolite staff
katastrof
katastrof, hade man kunnat ge mindre än 1 stjärna hade jag gjort det. Första gången jag använder mig av doktor24 men det enda svaret jag fick var att vänd dig till vårdcentral. Jag hade kunnat ringa 1177 och få samma svar gratis.
Bara att undvika
Tydligen har man riktlinjer att inte förnya recept trots att det framgår tydligt i journalen att det är ett läkemedel som används och i er information framgår inget att ni inte förnyar, använder sig av dålig ursäkt som anledning att inte förnya, men blir ändå inbjuden att boka tid till läkare men till vilken nytta ni kommer ändå inte förnya receptet, oseriöst
Behövde hjälp med recept
Behövde hjälp med recept. Möttes av ett väldigt oprofessionellt och nedlåtande bemötande som inte hjälpte någon. 100kr för det, 3 minuter. Fast 1 timma och 40 minuters väntetid i kö innan dess. Totalt bortslösad tid och pengar. Rekommenderas EJ.
Bara bedragare
Bara bedragare, receptförnyelse för 100 kr när min läkare utfärdar den gratis och utan massor av onödiga frågor.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.