Dank aan Maroc Travel (Helma) voor een prachtige rondreis door Marokko (met gezin van 4). We hebben genoten van het land en de gastvrijheid. Het was een mooie afwisseling tussen steden (Rabat, Meknes... Ver mais
Een ontzettend mooie vakantie gehad, een 12-daagse rondreis door Zuid-Marokko. Alles was goed georganiseerd en we hadden een fantastische gids aan Rachid. We logeerden in authentieke riads en onze gi... Ver mais
Fantastische reis gehad samen met mijn man en zoons van 21 en 15 jaar. Goed georganiseerd en super vriendelijke gidsen/ chauffeur ter plaatse. Alles was top geregeld!!! Helma denkt mee en is altijd b... Ver mais
Wij blikken terug op een geslaagde rondreis van 16 dagen. Van bruisend Marrakech tot de ultieme rust van de Atlas wandelingen. Van stralende zon tot regenrivieren langs de souk! Met een bijzondere dro... Ver mais
Op reis met Maroc Travel; ontdek Marokko van binnenuit. Bij Maroc Travel kennen we Marokko, de bergen, de woestijn en de Berbers als onze eigen familie; het is onze eigen familie.
Lijsterbesstraat 15, 2191 BW, De Zilk, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Wij hadden het geluk dat wij als 'groep' met z'n tweeën waren.
Mede daardoor was onze reis met Maroc Travel heel persoonlijk en op maat aangepast. We kregen een heel bijzonder inkijkje in de familiecultuur dankzij de familie van Omar, die ons gastvrij ontvingen in hun huis. Vooral daar hebben we mooie herinneringen aan. Ook aan de natuur waar we prachtige wandelingen maakten o.a. door de bergen. Een prachtige rondleiding ook door Marrakesh dat ons een goed beeld gaf van het leven in een stad. Vanaf het begin tot het einde voelden wij ons welkom bij Helma en Omar en deden zij er alles aan om het ons naar de zin te maken. Een top reis!

Resposta da Maroc Travel
Goede voorbereiding, prettige accommodaties, uitstekende reisbegeleiding met boeiende uitleg van de gids

Resposta da Maroc Travel
We hebben een fantastische excursie begeleider gehad aan Omar. Hij vertelde duidelijk en uitgebreid, hield rekening met mijn mobiele mogelijkheden en het was ook heel gezellig met hem. Hij heeft ons zelfs nog naar het vliegveld gebracht toen bleek dat we een verkeerd koffer hadden en heeft ons daar geholpen met het terug vinden van ons eigen koffer.
Alle lof voor zowel de organisatie als voor Omar

Resposta da Maroc Travel
Een reis door de anti atlas.
Op prachtige plaatsen gekomen waar we in kleinschalige verblijven overnachten. De lunches waren heerlijk, ter plekke bereid door onze kok Hassan. Altijd bereid probleempjes op te lossen en te zorgen voor ons, samen met Brahim, onze chauffeur. Hij had antwoord op al onze vragen en wist te stoppen op de meest prachtige plekken. Super gastvrij.

Resposta da Maroc Travel
Wij hebben met 2 gezinnen een door Maroc Travel georganiseerde reis gemaakt. Alles was perfect georganiseerd met punctuele chauffeurs en goede gidsen. Het programma was afwisselend met erg leuke activiteiten. We hebben gefietst, gekookt, op kamelen gezeten en gewandeld. Top ervaring!

Resposta da Maroc Travel
We hebben erg genoten van de reis met Maroc Travel naar Marakech en een tocht in de Draa Vallei . De reisgids en chauffeur (we waren met een busje voor 8 personen) waren erg toegewijd, evenals de informatie die we kregen vooraf en tijdens de reis.

Resposta da Maroc Travel
Met Maroc travel zijn we naar Marrakesh en het Atlas gebergte geweest. Een geweldige ervaring waarbij we bezienswaardigheden hebben bezocht die een "gewone" toerist niet zal zien.
We hebben een lokale markt gezien waar je longen kon koppen of je tanden laten trekken (dat beiden toch maar niet gedaan 😊) Of naar een soort bedevaartplaats voor allerlei ziekten.

Resposta da Maroc Travel
Al 2 keer heeft Maroc Travel een prachtig op maat gemaakt programma gemaakt voor mijn bezoek aan Marrakesh en de omgeving. We hebben de Toubkal beklommen, gefietst in het Atlasgebergte en natuurlijk de stad Marrakesh verkend. Echt een hele leuk bestemming voor een korter of langer bezoek. Helma en haar collega's hadden alles tot in de puntjes georganiseerd. Kan het iedereen aanraden

Resposta da Maroc Travel
Geweldige ervaring met MAROC travel gehad. Voor de eerste keer met een vriendin naar Marokko. Wat een kundige gids hadden we. Wist ons goed wegwijs te maken, vooral de specifieke gewoonten. Marakech ontdekt met Mariette waar ze vele ingangen had bij lokale dingen. Heel handig. Ook het Atlasgebergte in geweest. Ik wil nog wel eens.

Resposta da Maroc Travel
Hoewel het alweer meer dan een jaar geleden is hebben wij een goede herinnering aan Maroc Travel die onze tour georganiseerd en begeleid heeft naar de Toubkal. Het was een heerlijke meerdaagse trektocht door het Atlasgebergte. De verzorging onderweg was uitstekend. Ook het ophalen en wegbrengen van en naar het airport was uitstekend georganiseerd.

Resposta da Maroc Travel
Wij hebben met ons bedrijf een jubileumreis gemaakt naar Marrakech in 2018. Het uitje was onvergetelijk! Met een hele fijne gids die alles wist over Marokko en ook tijdens een ongeval (helaas) op onze laatste reisdag alles heel goed en kundig overgenomen!
in 4 dagen tijd hebben wij zoveel beleefd, (bijna) alles liep heel soepel, mooie locaties, woestijnovernachting, ballonvaren, fietsen door Marrakech, Het was een topreisje.

Resposta da Maroc Travel
uitstekende op maat gemaakte rondleiding door Marrakesh, een wandeling in de omgeving door de heuvels rondom Marrakesh met bezoek aan een waterval afgesloten met een thuislunch op het dakterras van een huisje in een bergdorpje uitkijkend over het dal. Terug in de stad een fietstocht die zowel de nieuwe buitenwijken alsook het klassieke centrum liet zien.
Kortom deze mensen weten waar ze het over hebben en maken een tocht waarbij blijkbaar rekening wordt gehouden met interesses en leeftijden!

Resposta da Maroc Travel
Prachtige trekking gedaan (groepsreis) naar de top van de Toubkal en in de omliggende valleien. Perfect georganiseerd! Zeer flexibel (!) in de planning (aantal dagen, al dan niet toevoegen van extra activiteiten)

Resposta da Maroc Travel
Een fantastische rondreis gemaakt in gezelschap van een nederlandse Host en yoga docente, en drie marokkaanse reisbegeleiders die ons overal naartoe brachten en onderweg de meest ydillische plekken wisten te vinden voor picknicks in de natuur. We hadden veel inbreng in het reisprogramma en ook hoelang we ergens wilden blijven was helemaal "up to us....." We hadden een leuke kleine intieme groep van 7 vrouwen, en voelde ons als prinsessen. Zo goed verzorgd, veilig en op onze wenken bediend......het was fantastisch

Resposta da Maroc Travel
Zo mooie trip en zalig eten. We waren nooit in Marokko geweest. Andere reisorganisaties trok ons niet zo. Jullie hebben ons een stukje puur natuur en cultuur laten zien. Omar liet zelfs andere bergschoenen bezorgen voor een deelnemer. Zoiets nog nooit mee gemaakt. We kijken terug op een mooie reis. Guusta en Henny

Resposta da Maroc Travel
Na een paar dagen op Marrokaans grondgebied waren we reeds overtuigd van onze juiste keuze voor Maroc travel. Na impressies van Marrakech oud en nieuw, bezoek aan de berbers, de toubcal omgeving met een prachtige wandeling, alles deskundig voorbereid door Helma en even deskundig begeleid door Mariette, gooide Corona halfweg maart roet in het eten met de sluiting van het luchtruim.
Maar voor dag en dauw stond helma, zaakvoerster, s'anderendaags reeds in de luchthaven paraat om voor ons een repatrieringsvlucht te bemachtigen.Top. Na 4 dagen zat onze reis er jammer genoeg op maar is zeker voor herhaling vatbaar met Maroc Travel. Prima voorbereiding, prima zorg en prima nazorg. Dirk 16 mrt 2020

Resposta da Maroc Travel
Zo jammer dat onze geplande wandeltocht in het Atlasgebergte via Maroc Travel niet door kon gaan. Ze hadden zo’n mooi plan voor ons gemaakt, helemaal aangepast aan hoe wij het graag wilden. We hebben er zo naar uit gezien. Als het weer kan en we een nieuwe reis plannen bellen we meteen met Maroc Travel.

Resposta da Maroc Travel
Wat een top organisatie, heel professioneel en toch een heel persoonlijke service, zeer kundige en ervaren gidsen. Volgende reis gaat terug met Maroc Travel

Resposta da Maroc Travel
Van 1 - 14 maart maakten we met een kleine groep o.l.v. Claire Piters een rondreis en wandelreis door het zuidelijke deel van Marokko. Van de eerste tot de laatste minuut hebben wij genoten van een zéér afwisselende reis, waarin we door het Atlasgebergte reden, door rivieren liepen, prachtige kasbahs bezochten, Essaouira (de kust) en Marrakech. We sliepen in hele leuke traditionele Riadhotels, die je zelf moet ervaren, waarin we vaak ontbeten op het dakterras. Hoogtepunt van de reis was de vierdaagse Karavaantocht door de woestijn. Op pad met 5 kamelen, die alles vervoerden, tenten, matrassen, dekens, kussen, eten, drinken, bagage... Iedere dag werd alles weer afgebroken en gingen we weer op stap en werd alles na de dagetappe weer opgebouwd. We werden vorstelijk in de watten gelegd door onze begeleiders. Niets dan lof over deze reis. Door Helma en Claire perfect georganiseerd. Dank daarvoor, zoals ook voor onze chauffeur Brahim die ons overal volgde in onze wensen.