Maroc Travel Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dank aan Maroc Travel (Helma) voor een prachtige rondreis door Marokko (met gezin van 4). We hebben genoten van het land en de gastvrijheid. Het was een mooie afwisseling tussen steden (Rabat, Meknes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Een ontzettend mooie vakantie gehad, een 12-daagse rondreis door Zuid-Marokko. Alles was goed georganiseerd en we hadden een fantastische gids aan Rachid. We logeerden in authentieke riads en onze gi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastische reis gehad samen met mijn man en zoons van 21 en 15 jaar. Goed georganiseerd en super vriendelijke gidsen/ chauffeur ter plaatse. Alles was top geregeld!!! Helma denkt mee en is altijd b... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij blikken terug op een geslaagde rondreis van 16 dagen. Van bruisend Marrakech tot de ultieme rust van de Atlas wandelingen. Van stralende zon tot regenrivieren langs de souk! Met een bijzondere dro... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de viagens

Op reis met Maroc Travel; ontdek Marokko van binnenuit. Bij Maroc Travel kennen we Marokko, de bergen, de woestijn en de Berbers als onze eigen familie; het is onze eigen familie.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

142 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Top organisatie!

Een fietstour in de straten van Marrakech was een geweldige ervaring. We hebben veel van de stad kunnen zien. We hebben ook een tour gehad naar een dorp in de Atlasgebergte. Ons gids was heel zorgzaam en wist heel veel te vertellen over Marokko en Berbers cultuur. We hebben ook bij hem thuis gegeten, ze waren heel gastvrij. Hele leuke en bijzondere ervaring. Dank je wel Maroc travel!

13 de setembro de 2019

Resposta da Maroc Travel

Marrakech op de fiets is al heel bijzonder om te ervaren. Met een echte lokale Berber het Atlasgebergte verkennen geeft je bezoek aan Marrakech een extra dimensie.

Gewoon doen! Leukste ervaring en beleving om Marrakech te ontdekken

Fietsen door het nieuwe en oude Marrakech kan ik iedereen aanraden. Het is de beste en gezondste manier om deze geweldige stad te (her)ontdekken, te ervaren en te voelen. Fietsen onder begeleiding van Rachid is een feestje. Rachid is geweldige gids die je tijdens de fietstour helemaal meeneemt in de cultuur en de normen en waarden van dit mooie land. Zijn verhalen (in het NL) zijn mooi en leerzaam. Het raakt me ieder keer weer. Dank Rachid. Namaste Paula

13 de setembro de 2019

Resposta da Maroc Travel

Fietsen in Marrakech met een goede gids van Maroc Travel is inderdaad een feestje.

Classificada 5 em 5 estrelas

Klantvriendelijkheid uit dan top!

Super leuke uitjes in Marrakech en erg goed georganiseerd. Klantvriendelijkheid uit den top. Echt een aanrader. Il zeg doen.

Resposta da Maroc Travel

Dat is inderdaad waar we voor staan: service en kwaliteit.

Echt een aanrader!

Super leuke excursie gehad! Was erg leerzaam en zeker een aanrader!

Resposta da Maroc Travel

En niet alleen onze excursies zijn goed; we kunnen ook jouw complete Marokko reis verzorgen.

Beste gids!

Super excursie gehad. Hij is een top gids!

Resposta da Maroc Travel

Onze gidsen zorgen graag en met liefde voor een onvergetelijke excursie. En weet ook dat we meer organiseren dan alleen excursies. Ook voor een complete Marokko reis - desgewenst met een programma opmaat - staat wij graag voor jou klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke en leerzame excursie gehad

Leuke en leerzame excursie gehad, Rachid is een topgids en weet alles over Marokko en is constant gezellig met ons mee gereisd! Was wel warm..

Resposta da Maroc Travel

Op pad met een lokale gids maakt dat je zoveel meer ziet.

Aanrader

Rachid is een enthousiaste gids met veel kennis van Marokko, de cultuur en gebruiken. Ik heb met Rachid een fietstour door Marrakech gemaakt en een kookworkshop gedaan. Ik kan beide activiteiten aanbevelen!!!

Resposta da Maroc Travel

Met een lokale gids zie en ontdek je zoveel meer.

Top!

Hele fijne vakantie gehad in Marokko, mede dankzij Rachid!
Fijne begeleiding en leuke excursies.
Aanrader!!

Resposta da Maroc Travel

Onze bijzondere excursies maken dat je meer ziet dan alleen de toeristische buitenkant.

Perfect georganiseerde excursies

Meerdere keren gebruik gemaakt van de diensten van Maroc Travel. Fietsexcursie en excursie Imlil. Beide waren uitstekend verzorgd met ontzettend goede Nederlandstalige gidsen. Ook met een grote groep leerlingen geweest, die hier een geweldige ervaring aan over hebben gehouden. Zeker aan te raden!

Resposta da Maroc Travel

Of de groep nu groot of klein is; service en kwaliteit staan bij ons voorop.

Leuk & leerzaam

Leerzame en ontzettend leuke excursie gehad!

Resposta da Maroc Travel

En het zijn niet alleen excursies die we graag met kwaliteit en service organiseren. Ook voor een complete Marokko reis - met een programma op maat - ben je bij ons aan het goede adres.

mooie tijd met Maroc Travel

Met een vriendengroep van 9 man 11 dagen op pad geweest in Marokko. Maroc Travel heeft onze reis helemaal ontzorgt en tot in de puntjes geregeld.

Ze hebben ons een leuke tijd gegeven en de activiteiten en transfers waren top geregeld.

Een aanrader dus!

Resposta da Maroc Travel

Dit is precies wat we met liefde doen; alles zo voor jou regelen dat je onbezorgd en volop kunt genieten van al het moois dat Marokko te bieden heeft.

Aanrader

Tijdens mijn vrijgezellenweekend hadden mijn vriendinnen n bike tour door de stad georganiseerd. T was echt geweldig leuke groep fijn Nederlands sprekende gids en we hebben veel van de stad kunnen zien. Was n gezellige dag. Omdat dit ons beviel meteen een tour naar de atlasgebergte geboekt. Gids was n bewoner van 1 van de dorpjes daar. Wist veel te vertellen en lekker gegeten bij hem thuis. Was super leuk bedankt Maroc travel.

9 de setembro de 2019

Resposta da Maroc Travel

Heerlijk om te lezen dat onze gidsen hebben gezorgd voor een onvergetelijke ervaring. Koester je mooie herinnering.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bike tour en een tour richting de Atlasgebergte bij een Berbers gezin

Tijdens ons vrijgezellenweekend met mijn vriendinnen, kreeg ik de tip om een fietstour te maken door de straten van Marrakech. Ik dacht eerst zo van, in die hitte fietsen? No way!! Maar wat was het een leuke ochtend. Je ziet marrakech dan echt. Je komt op leuke plekjes, smalle straatjes. rachid ons nederlands sprekende gids vertelt heel veel over de stad en cultuur. Je wordt niet moe, je fietst op een rustige relaxte manier. En veilig. Ook hebben wij een dorptour gedaan, bij een Berbers gezin heerlijk gegeten, en het land op een andere manier ook meegemaakt. Kortom dankjewel voor deze twee leuke dagen!

9 de setembro de 2019

Resposta da Maroc Travel

Op de fiets met een NL sprekende gids Marrakech verkennen en met een lokale Berbergids naar het Atlasgebergte maken je bezoek aan Marrakech tot veel meer dan zomaar een stedentrip.

AANRADER!

Hele fijne dagen gehad in Marokko mede dankzij deze organisatie! Leuke, leerzame en gezellige excursies gehad. Een aanrader voor als je meer wil zien en leren van het land! (En het voelt je meer op je gemak als je weet dat je bij een organisatie zoals dit met alles terecht kan)

8 de setembro de 2019

Resposta da Maroc Travel

Met een goede gids zie je zoveel meer dan alleen de toeristische buitenkant.