In maart 2026 begonnen bij René. Ik kreeg Megan als coach toegewezen. Sporten deed ik al mijn hele leven maar de combinatie met voeding vond ik lastig. Megan heeft mij laten zien dat je niet alleen wo... Ver mais
De ondersteuning die mijn coach megan mij gaf was ik enorm blij en tevreden mee. Ondanks dat ik mijn doelen door prive zaken en blessures niet heb kunnen halen bleef ze mij ondersteunen. Alle kennis d... Ver mais
Na mijn zwangerschap lukte het niet om van die laatste 10kg af te komen. In het transformatieprogramma leer je zoveel over afvallen, voeding, gewoontes, beweging, verleidingen. Een hele andere levens... Ver mais
Online fitness coaching voor een next level lichaamstransformatie. Wil jij jezelf op fysiek en mentaal vlak doorontwikkelen? Laat mij je begeleiden bij het behalen van je doelen. Samen naar jouw droomfysiek!
De Nieuwe Erven, 5431 NV, CUIJK, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Dit transformatieprogramma is het beste cadeau ooit aan mezelf geweest. Nooit meer tijdelijk diëten maar nu leren hoe je gezond, bewust en genieten voor altijd kunt laten samengaan. Mijn persoonlijke coach Bertjan is mijn held. Hij is er altijd voor me en geeft me elke keer weer het vertrouwen dat ik het goed doe. Het hoeft niet perfect maar wel consistent en in balans. Ze zijn niet belerend en streng maar juist aanmoedigend en opbeurend. Prachtig om in die mindset geholpen te mogen worden. Ik ben niet alleen kilo's kwijt maar ik voel me energiek, enthousiast, en weer zo lekker in mijn vel. Word door mijn resultaten nu ook zelf als inspiratie gezien. Wat is dat lekker voor je zelfvertrouwen zeg!! Het voelt onwerkelijk wat ik tot nu toe bereikt en geleerd heb en ben René met zijn programma, zijn team en vooral mijn coach Bertjan dan ook zo dankbaar dat dit gelukt is!!!! Ik blijf nog wel een paar maanden want wil en kan nog meer bereiken💯💪Door kleine transformaties in je leven te integreren, transformeer je naar je beste eigen fysieke en mentale kunnen🙏Geweldige reis om te maken🍀

Resposta da Renespoelstra
Ik ben heel blij dat ik mij heb aangemeld voor het testprogramma. Ik wilde afvallen en sterker worden maar ook bewust worden van de voeding die ik eet en daar een betere relatie mee krijgen. Ik zit nu in de vierde week en ben al iets afgevallen en merk dat ik mij beter in mij vel begin te voelen. Ook het sporten is weer leuk en effectief dankzij de trainingsschema’s. Coach Megan geeft mij hele bruikbare tips en feedback en ik ben zeer tevreden tot nu toe!

Resposta da Renespoelstra
Ik dacht dat ik het stukje gewichtsverlies alleen moest doen. Maar elke x zette ik niet door en dacht ik als ik niet eet gaat het gewicht ook naar beneden. Dit was allemaal tevergeefs. Totdat ik bij Rene terecht kwam, vanaf het intakegesprek meteen een warm gevoel van ondersteuning. Ik kreeg een personal coach die zich op mij richte en me niet deed oordelen voor de stroeve start. Het heeft me allemaal zoveel motivatie gegeven en ik durf mezelf steeds wat langer in de spiegel aan te kijken!
Dit is iets wat me altijd zal bijblijven en ik ben nu al na een paar weken zo erg dankbaar naar dit team!

Niet twijfelen, doen!!
Nadat ik hetzelf al had opgegeven om gewicht te verliezen. Kwam Rene met mem op insta voorbij. Ik ben 10 weken geleden gestart en nu al 12 kg en 35cm minder. Zeker door de goede coaching van Floor. Veel tips en tops. Tips over voedong, sporten. Duidelijke filmpjes van Rene zelf. En door de duidelijke app waar alles en iedereen instaat. Maar ook natuurlijk door mijzelf, ik geloof er nu weer in. Ik ga lekker een 3mnd door

Resposta da Renespoelstra
Ik vind het een super app, en de mensen die helpen tijdens het proces zijn ook geweldig, ik had als enigste tip om misschien ene reminder notificatie aan te kunnen maken om even de persoon eraan te laten herinneren de dingen in de app toe te voegen, zoals maaltijden en sport activiteiten.

Resposta da Renespoelstra
Hoi, ik ben nog steeds druk bezig met het programma, en heel erg tevreden met de coaching, het programma, de app en de motivatie! Het programma heeft er al voor gezorgd dat ik zo gemotiveerd ben dat ik al 10kilo ben kwijt geraakt! En ik ga door! Echt een aanrader!

Resposta da Renespoelstra
Deze online trainingsapps zijn niet voor mij weggelegd.

Resposta da Renespoelstra
Ben net 3 weken begonnen in de testfase. Contact verloopt fijn, niet teveel en niet te weinig. App is duidelijk, sporten doe ik maar werk niet met de app maar is meer persoonlijk. Loggen voeding is makkelijk, kan nog niet alles scannen of invullen

Resposta da Renespoelstra
Dit werkt echt heel goed. Alles kun je in de app invullen, producten scannen en ze staan er meteen in.
Je hebt een coach die je altijd kunt berichten.

Resposta da Renespoelstra
Zelf erg lang bezig geweest met het proberen om in een ritme te komen met sporten en gezonde voeding, door deze coaching heb ik eindelijk dat ritme gevonden en genoeg kennis opgedaan om nu zelf verder te gaan. Ik had Megan als coach en zij heeft mij overal goed bij begeleid en advies gegeven wanneer ik hulp nodig had met het uitvoeren van de oefeningen, voeding, etc

Resposta da Renespoelstra
Ik kan alleen maar positief zijn over dit programma. Een geweldige coach die je bijstaat in al je vragen, maar je ook weet te motiveren.
Natuurlijk heb ik getwijfeld om het wel of niet te doen ook vanwegen de kosten, maar het is het echt waard geweest. Ik had een doel gesteld die heb ik al ruimschoots gehaald. Ik eet beter en vooral gezonder ik ben fitter, veel meer energie en voel me zelfverzekerder dat ooit.

Resposta da Renespoelstra
Ze hebben me geholpen in dit traject wat ik al me hele leven wilde! Heb me resultaat behaald waar ik van durfte te dromen een sixpack in ze zomer!! Natuurlijk is het zelf kei hard werken maar met behulp van hun is het top top top en makkelijker

Resposta da Renespoelstra
In week 15 van een 22 weken transformatie programma en inmiddels 25kg kwijt. Omdat het simpelweg werkt. Je coach is altijd binnen bereik. Je wordt niet gedwongen om rare dingen te doen of te eten die niet bij jou of jouw levensstijl passen.

Resposta da Renespoelstra
Ik ben nu 15 weken begonnen en wat een transformatie en hulp krijg ik elke week een nieuwe les wat ik elke keer mee neem inmiddels ruim 10 kilo kwijt en heel wat cm is er af eindelijk een figuur waar ik nooit van durfde te dromen de afgelopen jaren heb ik zo vaak geprobeerd om af te vallen maar het lukte me steeds niet het doel te behalen maar nu met rene en ze team is het wel aan het gebeuren in zit op halve wegen van me programma en verwacht een prachtige eind resultaat

Resposta da Renespoelstra
Al jarenlang wilde ik mijn leven gezonder inrichten, maar nu lukt het écht! Sinds ik me heb aangemeld en een paar weken bezig ben, ben ik nog nooit zo bewust geweest van mijn voeding en hoe je gezond eten combineert met voldoende beweging. En het mooiste: ik zie al resultaat! Maar het gaat verder dan alleen kilo’s of centimeters, je krijgt alle begeleiding om blijvende, gezonde gewoontes te ontwikkelen. Mede dankzij coach Floortje 🙏 voelt dit als een echte reset en nieuwe start!

Resposta da Renespoelstra
De begeleiding/coaching is echt top! Je kunt letterlijk alles vragen en delen wat het super laagdrempelig maakt. Ook delen ze goede tips die voor mij heel handig zijn en tot nu toe ook werken. De app is heel overzichtelijk en hier kun je ook goed je progressie bijbouden!

Resposta da Renespoelstra
Ik ben zelf nog niet zo super lang bezig met het proces bij Rene en mijn coach Raquel, alleen ben ik nu al erg enthousiast om verder te gaan. Je krijgt veel duidelijke en leerzame uitleg en video's. De app en communicatie is verder ook fijn. Ik zou het daarom zeker aanraden.

Resposta da Renespoelstra
Zojuist begonnen aan het programma bij Renée .
De juiste coaching en de juiste begeleiding is nu al te merken .
Er wordt met je mee gedacht !
Over 6 maanden komt er een resultaat foto

Resposta da Renespoelstra
Ik wilde beetje afvallen met daarbij ook vetverlies . Door Rene en de coach die ik heb krijg ik de juiste adviezen en een mooi trainingsprogramma op mijn afgestemd tevens met het aantal calorieën per dag . Ik ben nu 7 weken bezig 4kg lichter en het vet vliegt eraf . Ben er achter door dit programma dat iedereen kan afvallen . Ik zou het iedereen aanbevelen zeker voor mensen die allerlei dieeten hebben gevolgd,dit is geen dieet dit kan je heel je leven volhouden .

Resposta da Renespoelstra
Ik heb nu een half jaar coaching gehad van rene en zijn top team! Met name Megan!
Ze is een topper en coacht me door alle moeilijkheden heen. Ik heb net weer voor een half jaar afgesproken om nog verder me doelen te behalen en te onderhouden! Ze staan open voor alles dus als je ergens mee zit bespreek het vooral met ze!!