In maart 2026 begonnen bij René. Ik kreeg Megan als coach toegewezen. Sporten deed ik al mijn hele leven maar de combinatie met voeding vond ik lastig. Megan heeft mij laten zien dat je niet alleen wo... Ver mais
Al jarenlang wilde ik mijn leven gezonder inrichten, maar nu lukt het écht! Sinds ik me heb aangemeld en een paar weken bezig ben, ben ik nog nooit zo bewust geweest van mijn voeding en hoe je gezond... Ver mais
De ondersteuning die mijn coach megan mij gaf was ik enorm blij en tevreden mee. Ondanks dat ik mijn doelen door prive zaken en blessures niet heb kunnen halen bleef ze mij ondersteunen. Alle kennis d... Ver mais
Na mijn zwangerschap lukte het niet om van die laatste 10kg af te komen. In het transformatieprogramma leer je zoveel over afvallen, voeding, gewoontes, beweging, verleidingen. Een hele andere levens... Ver mais
Online fitness coaching voor een next level lichaamstransformatie. Wil jij jezelf op fysiek en mentaal vlak doorontwikkelen? Laat mij je begeleiden bij het behalen van je doelen. Samen naar jouw droomfysiek!
De Nieuwe Erven, 5431 NV, CUIJK, Holanda
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Eind maart ben ik begonnen met dit traject en ben nu al 14 kilo afgevallen. Ik ben zo blij dat ik hiermee begonnen ben. Het geeft me echt die extra motivatie en de hulp die ik nodig heb om mijn doelen te bereiken. Coach Floortje heeft me al die weken gesteund en dat doet ze nog steeds. Ze heeft me geleerd hoe ik het anders moet aanpakken.

Resposta da Renespoelstra
In februari ‘25 begonnen met de transformatie. Het roer moest om, het lukte mij zelf niet om af te vallen, een jojo, met afvallen en aankomen met rente.. De filmpjes van Rene op Instagram wekte mijn interesse. Was het dan echt zo “simpel?” Na een intakegesprek gekozen voor het 26 weken programma.
Ik had werkelijk geen idee wat ik kon verwachten. Samen met lieve coach Sem aan de slag gegaan. Wat een topper!
Een gepersonaliseerd voedings-en trainingschema werd voor mij gemaakt. Goede begeleiding, goed contact, snelle reacties op berichten. Iedere week een check-in, met duidelijke feedback.
De filmpjes van René met goede, simpele uitleg, een waardevolle toevoeging op het programma.
Inmiddels ben ik 12 kilo afgevallen, en heb ik veel meer energie. Ik ben supertrots met wat ik tot nu toe heb bereikt. We gaan nog 4 maanden door, bewuste keuze maar nu met de focus op spieropbouw . Als je goed luistert naar wat zij adviseren en de schema’s volgt, boek je écht resultaat!
Het zijn je centjes dubbel en dwars waard, een investering in jezelf!

Resposta da Renespoelstra
Wat een warm bad. Alle hulp krijg je bij René en zijn team. Uiteindelijk moet je het natuurlijk wel zelf doen maar je staat niet alleen. Inmiddels bijna op mijn streefgewicht maar nog beter is de shape die mijn lichaam nu heeft.

Resposta da Renespoelstra
Ik heb me aangemeld door de motivatie en leuke eerlijke video’s van Renè Spoelstra op Instagram, omdat ik lekker in me vel wil zitten en goede fysieke & mentale levensstijl wilde en goede relatie met voeding . Het is me gelukt . Wat ben ik blij en super trots ! Strak lichaam / lekker in me vel en zelfverzekerd. Ik zou het iedereen aanraden!! Ik krijg zoveel complimenten van mensen om me heen.

Resposta da Renespoelstra
Het is een fijn programma met een handige app waar alles goed staat ingesteld staat voor je zodat je precies weet hoeveel je binnen mag krijgen qua voeding. Er wordt vanalles uitgelegd via video's, er staan maaltijden in, sportschema's en nog veel meer. Ook is het contact met de coach super waardevol en het contact is goed.
Zelf voel ik ook al verschil en zijn mijn prestaties ook vooruit gegaan! Een aanrader dus! :-D

Resposta da Renespoelstra
Het is nog steeds een super ervaring zo blij dat dit project / programma en begeleiding online op mijn pad is gekomen.
De online coach het motiveren om te sporten de eetmomenten
Mij doet het heel goed

Resposta da Renespoelstra
Nog nooit zo blij en zeker in het leven gestaan met dit traject, de onzekerheid is weg, zoveel geleerd over voeding, sporten en discipline.
Bedankt hiervoor

Resposta da Renespoelstra
Hallo ik ben de mem van rené inmiddels 22 kg afgevallen door het transformatie programma onder begeleiding van coach raquel . Ben daardoor fitter beter in mijn vel en vertrouwen in mijzelf dat met deze levenstijl je heerlijk kunt uit eten gaan op vakantie kunt en ook nog lekker je kunt eten wat jij lekker vind . Ik zou zeggen ga ervoor en kom bij rene en zijn team 💪🥰💯
Ik ben 5 weken bezig en 3 kg kwijt ik had het niet durven dromen. Door de overgang lukt het maar niet om af te vallen. Ik voel me veilig in de omgeving om alles te delen want niets is te gek. Je wordt met al je onzekerheden geholpen. Zit je in een dip trekken ze je erruit. Gaat het goed krijg je een boost. Top programma.

Resposta da Renespoelstra
De voeding schema is niks voor mij maar ik vind het wel leuk om te zien zodat ik ook zoiets kan maken,
En je kan makkelijk je voeding erin zetten of je check inns
Alleen heb ik soms het gevoel dat je niet echt wordt gecoacht wordt maar dat komt denk ik omdat het online is

Resposta da Renespoelstra
Na alles geprobeerd te hebben, ben ik een tijd geleden gestart met het programma van Rene Spoelstra. Mijn persoonlijke coach is Bertjan. Ik kan met al m'n vragen terecht en krijg altijd vlot een antwoord. Tijdens de feedback, na m'n check-in, krijg ik altijd een positief en motiverend bericht. Wanneer ik zelf niet tevreden ben ( ben erg kritisch🤭), krijgt hij het toch altijd voor elkaar om mij een goed gevoel te geven. Ik ben super blij dat ik deze investering in mijzelf heb gedaan! Ik ben nog niet waar ik wil zijn maar ik ga er komen! 💪🏼

Resposta da Renespoelstra
Ik start nu met m'n 2e week en ben al 3 kilo afgevallen. Ik vind de coaching zo fijn. Heb me nog nooit zo goed gevoeld tijdens een afvaltraject. Ik ben Rene zo dankbaar hiervoor, nu al. Ik heb een fijne coach. De app geeft veel motivatie doordat er dagelijks iets op de communitie staat. Dit is zo fijn. En niet te vergeten die heerlijke recepten.

Resposta da Renespoelstra
Nu 3 weken bezig met het programma, en toch al 2,3 kg verloren. En toch kan ik nog veel en lekker eten! Zalig toch

Resposta da Renespoelstra
Via instagram zag ik video's voorbij komen van René met al veel goede tips en gratis e-books. Ik merkte dat ik het niet alleen kon en via instagram contact gehad waar ik op al mijn vragen antwoord kreeg.
Nu 6 weken verder en wat ben ik blij dat ik me aangemeld heb! Verschil is al zo groot. En als je vragen hebt staat je coach voor je klaar. Wil je andere voedingsplan wat beter bij je past, dan wordt dat geregeld. Gun jezelf dit als je twijfelt, de resultaten liegen er niet om!

Resposta da Renespoelstra
Via Insta ben ik in contact gekomen met Rene, heb me aangemeld en ben nu 7 weken bezig. Het fijne vind ik dat ik kan eten wat ik lekker vind maar dan wel binnen mijn calorie budget. Het contact met mijn coach is ook te gek, alsof je elkaar al heel lang kent, ik kan vrijwel alles bij hem kwijt. Door de manier waarop dit transformatieprogramma is opgebouwd weet ik zeker dat ik mijn doel ga halen. Het is nog niet zo ver maar alvast bedankt top team.

Resposta da Renespoelstra
Sinds 5 weken bezig met het testprogramma. Het is een goede stok achter de deur, ik kan met al mijn vragen terecht bij mijn coach en de trainingen zijn top. Heel anders dan dat ik hiervoor deed, en daarom zie ik nu wel resultaat en hiervoor niet;)
Zoveel geleerd ook al! En het belangrijkste voor mij is dat ik alles kan blijven eten! Alleen dan met mate. En vandaag kreeg ik de eerste reactie van een vriendin, wauw wat zie je er goed uit! Na zo n korte tijd zien mensen het al. Echt een top programma tot zover!

Resposta da Renespoelstra
Ik ben deze week begonnen met het transformatieprogramma, ik was al zelf 22 kilo afgevallen en ik wilde mij vooral focussen op mijn vet percentage verlagen en meer spiermassa aan te maken. Ik heb vaker programma’s gevolgd maar elke keer weer die oneindige lange boodschappenlijstjes en lang in de keuken staan. Daar had ik geen zin in. En met dit programma voelt het gewoon normaal, ik eet gewoon normaal en geen gekke dingen maar ik voedt mijn lichaam weer ipv te vullen maar rotzooi! Ik ben erg benieuwd waar ik over een half jaar sta maar ik heb de volste vertrouwen in René en zijn team dus dat gaat helemaal goed komen!

Resposta da Renespoelstra
Ik ben eind maart begonnen aan dit programma en dat is de beste keus die ik ooit gemaakt heb. Ik ben bijna 100 cm in omvang kwijt . De trainingen zijn leuk en op maat gemaakt . Ook als je ergens op vakantie bent kunnen de trainingen aangepast worden. Heerlijke recepten en zo makkelijk vol te houden omdat je je een nieuwe levensstijl aanmeet. Je leert bewuste keuzes te maken maar ook te blijven genieten. Ik raad dit programma iedereen aan die aan zichzelf wil werken!

Resposta da Renespoelstra
na lang twijfelen heb ik me zelf ingeschreven bij Rene om af te vallen ! ik ben nu bijna 3 weken bezig en ik kan zeggen dat ik er al heel blij mee ben! nu al zo'n andere relatie met voeding gekregen! Mijn coach floris helpt me goed met het proces erg blij mee 💪 ik raad het iedereen aan !

Resposta da Renespoelstra
Op dit moment ben ik tevreden over de trainingen en voedingsschema. Ook de communicatie en kopjes binnen de app zijn enorm motiverend. De coach reageert altijd best snel.