Repro.nl Opiniões 691

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Onze bestelde foto behang was per abuis niet zwart wit afgedrukt, terwijl we dat wel zo besteld hadden. Maar fouten maken is menselijk, het gaat erom of het goed wordt opgelost! Aangezien wij haast ha... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super transparant en eerlijk bedrijf! Ik had wat besteld aan behangprint eigen motief. Dit bleek niet genoeg pixels te hebben, waardoor het er anders zou komen uit te zien. Dit is netjes overlegd en u... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Victor heeft ons geduldig goede raad gegeven en ons geholpen om een zo mooi mogelijk resultaat te verkrijgen, hartelijk dank daarvoor, groetend Wim Verweij, Streekmuseum Reeuwijk.

Classificada 4 em 5 estrelas

Voor het derde jaar op rij, laten wij met onze toneelvereniging een foto voor de achtergrond op het decor, op behang drukken en leveren. Dit proces verloopt telkens heel vlot. Dit jaar was er een pro... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de papel de parede
  2. Impressora digital
  3. Impressão digital
  4. Impressão de fotografias
  5. Loja de impressões e letreiros
  6. Loja de impressões

Repro.nl is dé online printservice voor Nederland en België. Een plexiglas foto aan de muur, fotobehang of bedrukte bierviltjes. Gratis verzonden vanaf €50,- en snel in huis.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

691 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Het foto behang was heel goed

Het foto behang was precies zo als ik het bedoeld had. Dacht eerst dat de korrel te zien zou zijn , masr dat was niet zo. Er zaten donkere vlekken op de te behangen muur ( stuc weg ) toch was dat in de print niet te zien. Er was wel weinig speelruimte tussen de banen.

16 de julho de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Betaling nooit aangekomen

Betaling voldaan, maar ze geven aan dat de betaling niet binnen is. Product wordt pas verzonden na betaling dus zit al een week te wachten op verzending.

5 de agosto de 2024
logótipo da Repro.nl

Resposta da Repro.nl

Goedemiddag Délanie,

Na uw e-mail op 13-08 over de status van uw bestelling, hebben wij direct actie ondernomen. U geeft aan wel betaald te hebben dit hebben wij doorgegeven aan onze financiële administratie. Vanwege de vakanties kan het zijn dat het langer duurt voordat dit is uitgezocht, helaas kunnen wij tot deze tijd nog geen maatwerk voor u printen.

Topresultaat!

De service vooraf maar vooral ook het resultaat. Wat een geweldig behang! Het staat spectaculair, was makkelijk te verwerken, geen uitzoekerij met banen want heel handig geprint, je kan je niet vergissen. Ook het aanbrengen ging heel makkelijk en het zit er nu 10 dagen op en we zien geen krimpnaden oid. Echt echt een aanrader!

16 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Beste 'Repro' harte bedankt!

Beste 'Repro' team dankzij jullie het is voor mij mogelijk om realiseren het concept van mij foto tentoonstelling in Pulchri Studio (in Den Haag).
Maken grote afdrukken in zwart wit bij jullie in zo goed gualiteit, bevestigt mij teorie dat het is mogelijk maken seriose expositie's geschoot met camera van een smartphone!

Heel vriendelijk personel bij jullie, snel service en mogelijkheiden om te handelen over details wat betreeft realisatie van opdrachten maakt jullie de best in Den Haag.
Nog een keer harte bedankt en tot volgende keer!!!
Ook in noodig hele team naar mij expo die neem plaats in Pulchri Studio vanaf 28juli t/m 25augustus

12 de julho de 2024

Enorm Blij!!

Eindelijk de perfecte oplossing gevonden voor mijn naaipatronen!! Ze printen zo goed, mooi en leveren zo enorm snel. Zeker herhaling vatbaar!!

17 de julho de 2024
Opinião espontânea
Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service! Er werd niet gewoon gedrukt, maar met een proefdruk gekeken of het allemaal klopte. Na een aanpassing van onze kant kon de krant gedrukt worden!

21 de maio de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Rimpels, scheve hoeken en vuile vlekken...

We hebben onlangs onze bestelling van 250 kranten ontvangen, waarbij een aanzienlijk deel van de afdrukken met merkbare gebreken arriveerde.
Bij inspectie ontdekten we dat ongeveer 158 van de 250 kranten zichtbare kleine gebreken heeft. De problemen omvatten rimpels, scheve hoeken en vuile vlekken op de voorpagina, wat de algehele presentatie en kwaliteit van de materialen aanzienlijk beïnvloedt :(

14 de maio de 2024

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.