Restaurant Vita Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Vi havde købt en sweetdeal til 2 personer med 2 stykker smørrebrød og ankom på restauranten lørdag den 27. juni 13.30. Maden helt i orden, men øllet var lunket og henvendte os og klagede til tjen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelig restaurant i hjertet af København! Du sidder i rustikke, charmerende omgivelser og får serveret dejlig dansk kost af dygtige tjenere De har mange slags smørrebrød og andre lækre retter til... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk madoplevelse! Stemningen var super hyggelig, og jeg nød virkelig hvert øjeblik. Juleplatten var helt perfekt - præcis som min mormor laver den. Maden var simpelthen himmelsk, og jeg kan ikk... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Var til julefrokost med familien De kolde retter var ok Så stopper det osse alle lune retter Var opvarmet ,flæskesteg vende enderne i vejret branken kanter der var Ingen svære på stegen men... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

Todas as opiniões

30 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Dejlig traditionel dansk mad

Dejlig traditionel dansk mad, flæskesteg, and, smørrebrød, osv. hyggelig atmosfære og søde tjenere. Meget travlt i weekenderne med liv i, så tag hellere på Vita andre dage i ugen hvis i vil have en roligere oplevelse. Hyggelig restaurant i hjertet af København.

15 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Kunderne kan rende os, vi skal bare tjene penge

Restauranten køres alt for hårdt med henblik på indtjening. Da vi ankom kl 18 til vores bestilte bord var det ikke klar. De næste 45 min var der både søde og undskyldende tjenere og en der måske er ejeren (chefen?) der mest gav udtryk for, at han synes vi var i vejen. Ca 45 min for sent fik vi endeligt et bord. En tjener insisterede på, at vi stadig skulle forlade bordet kl 20 hvor de åbenbart havde brug for det til en anden reservation. Overfyldt, stresset, upersonligt og bare ringe og ubehagelig service med tjenere der insisterede på at få ordre asap da de havde travlt og vi skulle ud så hurtigt som muligt. Vi fik burgere, som egentligt var ok, men stemningen var bare ikke i mødekommende. Ringe til elendig oplevelse. Kommer til at tage et stykke tid før jeg har lyst til at komme på Vita igen.

13 de dezembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Det bliver sidste gang vi holder…

Det bliver sidste gang vi holder julefrokost på restaurant Vita. Aldrig har jeg været så stresset på en restaurant! Bord fra 17-20 med fri bar til 850 kr. pr. Gæst. Maden blev serveret fint, normal dansk julefrokost med sild, laks frikadeller osv. ikke det bedst men ok. Meeen vi nåede ikke at spise det der kom på bordet, før det blev hevet af bordet igen, uden alle havde fået! Dernæst næste ret og sammen fremgangsmåde! Der skulle spises hurtigt hvis du skulle nå at smage alt. Blev sagt til tjener, men de virkede ligeglad og trak bare på skuldrene. Følte os som dyr der skulle fodres af hurtigst muligt. Meget dårlig oplevelse. Absolut ingen julehyggestemning der.

6 de dezembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Aldrig mere på den restaurant

Var til julefrokost med familien
De kolde retter var ok
Så stopper det osse alle lune retter
Var opvarmet ,flæskesteg vende enderne i vejret branken kanter der var Ingen svære på stegen men man havde lagt nogle tørre færdig lavet som ikke hørte til stegen !! Pinligt og uspiseligt 😡
Anden så tør og trevlet kød FØJ

Betjening så dårlig og kedelig
Skuffet når man betaler næsten 600kr pr person !!
Aldrig mere derind aldrig

3 de dezembro de 2024

ALDRIG BESØG VITA

Jeg og 3 kollegaer var ude og skulle have noget "god mad" Dette blev godt nok ikke en realitet.

Vi starter med at bestille en dyr flaske rødvin, som tjeneren spilder på bordet, og udover tøjet på min ven, og havde en reaktion på "hov, der skete ikke noget"

Vi bestilte en sharing menu med Stægt flæsk, flæskesteg og andesteg for 400kr pr. mand.

4 stykker flæsk, 4 stykker and, og 4 stk flæskesteg og katoffler vi kan tælle på 2 hænder til 4 personer ankommer til vores bord. "hvis vi vil have mere mad bliver det 135kr mere.

Maden var ovenikøbet dårlig, og meget af det uspiseligt.

Vi slap afsted med at betale 2400kr, og gik meget sulte forbi en pølsevogn på vejen hjem.

Jeg ville ikke anbefale dette sted til min værste fjende!

Service - 0 stjerner
Maden - 0 stjerner
Mængden - 0 stjerner
Prisen - 0 stjerner

FØJ.

2 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Hyggelig restaurant i hjertet af…

Hyggelig restaurant i hjertet af København!
De har mange slags smørrebrød og andre lækre retter til frokost. Om aftenen kan du vælge mange traditionelle retter så som stegt flæsk, andesteg og lammeskank

23 de novembro de 2024

Recommend!

Beautiful restaurant with a great atmosphere and good service! Ordered salmon multiple times, best salmon I've ever had in Copenhagen! They also offer gluten-free meals! Definitely recommend to visit 😊

16 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

I had a great experience

I had a great experience! The traditional Danish food was great, it is a must to visit this restaurant. Their whole menu is just fantastic and I will definitely visit again!

23 de outubro de 2024

Uspiseligt stegt flæsk

Efter en fed koncertoplevelse skulle vi finde et sted at stille vores sult og valget faldt på Vita, som de fleste af os kendte fra "gamle dage". Den kok vi kendte, var tydeligvis gået på pension og erstattet af en halvdårlig mikroovn. Man bør ikke reklamere med stegt flæsk på en selvstændig poster, hvis man ikke engang kan stege et stykke flæsk. Det var det ringeste, tørreste og mest uspiselige stykke skamstegt og genopvarmede flæsk, jeg har udsat mine heldigvis sunde tænder og stærke kæbemuskler for, og det ville være mere passende at kalde "retten" for "Hengemt super dried pig jerky". Årsagen til de mange stjerner i anmeldelsen er, at mine medgæster godt kunne spise deres ret (Vita's gryde)
Synd deroute for et ellers hyggeligt sted, som bestemt ikke kan anbefales.

13 de outubro de 2024

We ate lunch here today

We ate lunch here today. Both the roast duck and the traditional “smoerrebroed” was amazing. Also the service was great.
Would definitely recommend!

3 de outubro de 2024

Dårligste restaurant

Dårligste restaurant, jeg nogensinde har prøvet, maden kom på bordet efter 3 minutter i en Micro ovn, det så forfærdeligt ud og var uspiseligt 😱 Mega trist at så nogle steder findes

7 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Af 4 frokostretter var de to…

Af 4 frokostretter var de to uspiselige. Fish and chips til 159 kr. var stadig frosset ned - blev dog skiftet ud med en optøet opvarmet, men retten ligner noget der er løgn. Frostvare i 'nugget'-format. Pinligt til den pris. En frikadelle mad som smagte af bouillion på tørt rugbrød som smuldrer. Samme dårlige brød under en kedelig lille fiskefilet. Det var langt under lavmålet - der kommer vi ikke mere. En elendig gang mad.

1 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Troede det var en god restaurant

Troede det var en god restaurant, blev dog meget skuffet, til prisen burdet det havde være prima.
Bestilte ribey, den var fyldt med sener, fuldstændig uspiselig, tilbehør var noget der svarede til en lille gulerod skåret i stave, stegt for meget, så de var bløde/gummiagtige.
Tjeneren forstod ikke dansk, talte heller ikke dansk.
Jeg vil ikke anbefale dette sted. 😕

12 de julho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais