Vi havde købt en sweetdeal til 2 personer med 2 stykker smørrebrød og ankom på restauranten lørdag den 27. juni 13.30. Maden helt i orden, men øllet var lunket og henvendte os og klagede til tjen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hyggelig restaurant i hjertet af København! Du sidder i rustikke, charmerende omgivelser og får serveret dejlig dansk kost af dygtige tjenere De har mange slags smørrebrød og andre lækre retter til... Ver mais
Var til julefrokost med familien De kolde retter var ok Så stopper det osse alle lune retter Var opvarmet ,flæskesteg vende enderne i vejret branken kanter der var Ingen svære på stegen men... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Bestilte en wienersnitzel via wolt
Bestilte en wienersnitzel via wolt. Maden virkede ikke helt frisk, kartoflerne var svampede/ bløde de skulle forestille at være stegte, og ærter var indskrumbede. Anjosen var nærmest opløst. Jeg fik det seriøst rigtigt dårligt og måtte ud og kaste op.Og har haft rigtigt ondt i maven hele aften. Kan ikke anbefale det her sted. Føj Jeg har anmeldt det til fødevare styrelsen.
Uspiselig wienerschnitzel
Uspiselig wienerschnitzel - kødet så dårligt st det ikke kunne tykkes
Gennemsnitlig og heller ikke mere
Gennemsnitlig og heller ikke mere. Madderne på det jævne. Købte en spotdeal på 2 madder. Selvom jeg havde oplyst dealkode ved bordbestilling kom det dog bag på dem da jeg nævnte det. 1snaps og 1 øl til maden blev 200kr hvilket måske er lidt til den dyre side (40cl øl & 5 cl snaps hvis din hånd ikke ryster)
Ligegyldig og dårlig betjening
Vi var 4 til frokost den 29.3. Vi blev ikke mødt af nogle tjenere til en start og måtte helt ind ved baren og stå og vente indtil der kom en og tog i mod. Da vi skulle bestille maden ville vi have påskefrokost menuen men den kunne vi ikke bestille da den skulle forudbestilles, hvilket ikke står på deres hjemmeside! I øvrigt er det mad som de har på menuen i forvejen. Vi fik vores mad som var ok, men der blev ikke undervejs spurgt om maden smagte eller om vi skulle have mere at drikke. Der var en i selskabet som lige havde lagt bestikket, og så kom der en personale og bare tog tallerkenen uden at spørge om man var færdig, hvilket ikke var tilfældet og tallerkenen måtte sættes tilbage igen. Vi måtte selv op i baren og finde en man kunne bestille kaffe hos og da regningen kom havde de taget 49kr for filtreret vand aka postevand.
Vi fik en smilende og god modtagelse i…
Vi fik en smilende og god modtagelse i dag til frokost.
Der var to kvindelige tjenere som behandlede os godt og havde styr på det. Virkeligt godt smørrebrød bl.a. hjemmelavet hønsesalat.
Tak for det hele vi kommer igen
Bedste restaurant i København
Fantastisk restaurant i København! God service og fik det bedste stegt flæsk jeg nogensinde har smagt.
Derfor ville jeg anbefale at tage den ad libitum!
Fantastisk jule aften
Dejlig juleaften menu.hyggeligt,første…
Dejlig juleaften menu.hyggeligt,første gang jeg har været i byen juleaften.
great food nice service
Ringe mad - dårligt indeklima
Vi var fire venner, der var ude at spise sammen. De tre valgte nogle gedigne, danske hovedretter – jeg selv et par lune forretter. De store hovedretter blev serveret først, mens jeg måtte vente. Til gengæld kom begge samtidigt, og jeg måtte forklare den unge tjener – som tydeligvis ikke var uddannet indenfor faget – at han måtte tage den ene tilbage, indtil jeg var færdig med den første. Min hummersuppe var vanvittig salt, og der var drysset en håndfuld rejer i bunden. Min svampetoast, som jeg måtte vente på, indtil en tjener opdagede at min tallerken var halvtom, var heller ikke noget prisværdigt: et stykke franskbrød (det samme som lå i brødkurven på bordet), som ikke engang var ristet, med en omgang stuvede champignon. Desuden sad vi mast sammen som kvæg i en kreaturvogn, så det var svært at råbe hinanden op. Hovedretterne, stegt flæsk, var som forventet, derfor får de to og ikke en stjerne.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse
Var inde og spise julefrokost med arbejdet super lækkert mad hyggelig atmosfære
Glæder mig til næste gang
Kommer igen
Rigtige søde tjenere, og meget lækkert mad! Jeg ville altid foreslå andestegen, som de er kendt for:)
Julimenu til kr.395 på en tirsdag med…
Julimenu til kr.395 på en tirsdag med alt for meget forskelligt er for ringe.
Kvaliteten er meget under middel, selvom betjeningen var venlig og god.
Uspiselig ret
Fik flæskesteg hvor den ikke var mør kartofler var ikke kogte og alt blev serveret koldt gik retur til køkkenet samme ret kom retur lige så dårligt.
Var fuldstændig uspiseligt.
Så at der gik rigtig meget mad ud af huset, måske køkkenet skulle kæle lidt for maden til gæsterne.
Dårlig betjening/ingen henvendte sig, tjenerne stod bare og snakkede.
Wonderful night
I tried danish food in this restaurant. Was fantastic experienced. Service minded waiters with delicious food and cozy environment.
Forfærdelig oplevelse
Bestilte stor pakke kr 13.000 for 8 personer-total til grin.
1 fire ville gerne have en snaps eller to men da regningen kom skulle der betales 850 kr. for en hel flaske selvom vi kun havde fået en fjerdedel - total grådigt.
2 sild bestod af fire små skåle med sidestykker som vi måtte dele mellem otte personer så så folk kun smagte enkelte ting
3 stiv fiskefilet og en lille rund smørskål med remoulade som er væk når to personer havde taget
4 bakke med flæskesteg og and. Anne lår skåret i tre skiver og små stykker flæskesteg fem styk. Ingen fik begge dele og der var alt for lidt
5 elendig risalamande igen meget lidt til hver
6 uklar dårlig musik og klaverspil så højt at det var umuligt at tale med den der sad overfor. De mest propfyldte rum som alle støttede ind i hinanden.
7 på bordet fik fire personer helt samme mængder som os der var otte selv de beklagede sig over at der var for lidt
8 hele stemningen bærer præg af at man skal udnytte og pressesituationen så det giver flest mulige penge. Enkelt personale var meget lidt serviceminded
Prisen i forhold til kvaliteter og mængde var helt uden for rækkevidde så måtte hen på en burgerbar som man kunne blive
Kan se andre har haft samme oplevelse kom aldrig der igen😡😡😡😡😡😡
Fantastisk madoplevelse
Fantastisk madoplevelse! Stemningen var super hyggelig, og jeg nød virkelig hvert øjeblik. Juleplatten var helt perfekt - præcis som min mormor laver den. Maden var simpelthen himmelsk, og jeg kan ikke få rost den nok. Et sandt kulinarisk eventyr med ægte hjemlig følelse. Kan klart anbefales til enhver, der søger en autentisk og lækker madoplevelse!
Restaurant Vita leverede en fremragende middag
Restaurant Vita leverede en uforglemmelig juleoplevelse med deres lækre juleplatte. Hvert stykke smørrebrød var en gastronomisk fornøjelse, og anden samt flæskestegen var møre og velsmagende. En absolut anbefaling for en festlig og velsmagende julemiddag. Tillykke med en fantastisk kulinarisk oplevelse!
Deeeejlig julefrokost
Restaurant Vita leverede en uforglemmelig julefrokostoplevelse, der kombinerede sublim smag, imødekommende service og en festlig atmosfære. Hvert serveret ret var en kulinarisk fornøjelse, nøje sammensat og præsenteret med finesse. Personalet var opmærksomt og venligt, hvilket bidrog til den hyggelige stemning. Vita formåede at skabe den perfekte balance mellem traditionelle julesmagsoplevelser og innovative kulinariske overraskelser. En mindeværdig julefrokost, der helt sikkert vil trække os tilbage næste år.
Perfekt sted for en julefrokost!
Lækker mad, ekstraordinær god service og generelt super stemning! What’s not to like?
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.