Vi havde købt en sweetdeal til 2 personer med 2 stykker smørrebrød og ankom på restauranten lørdag den 27. juni 13.30. Maden helt i orden, men øllet var lunket og henvendte os og klagede til tjen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hyggelig restaurant i hjertet af København! Du sidder i rustikke, charmerende omgivelser og får serveret dejlig dansk kost af dygtige tjenere De har mange slags smørrebrød og andre lækre retter til... Ver mais
Fantastisk madoplevelse! Stemningen var super hyggelig, og jeg nød virkelig hvert øjeblik. Juleplatten var helt perfekt - præcis som min mormor laver den. Maden var simpelthen himmelsk, og jeg kan ikk... Ver mais
Var til julefrokost med familien De kolde retter var ok Så stopper det osse alle lune retter Var opvarmet ,flæskesteg vende enderne i vejret branken kanter der var Ingen svære på stegen men... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Fremragende and og god service fra en…
Fremragende and og god service fra en ung herre ved navn sheriff!
Bedste sted i København
Lækker frokost i solen
Lækker frokost i solen, min kone og jeg fik et super lækkert måltid på deres udendørs plads. Jeg fik Fish n chips og min kone fik to stykker smørrebrød. Fisken var super lækker helt sprød udenpå og perfekt tilberedt indeni. Min kone fik smørrebrød med frikadeller og hønsesalat. Det hele smagte godt og man kunne både se og smage at maden var hjemmebagt. Derudover var vores tjener super sød og opmærksom. Alt i alt en super dejlig oplevelse, derfor 5 ud 5 stjerner og vi kommer glade tilbage.
Meget positivt
Spiste på vita . Alt var godt .jeg kan varmt anbefalede
Meget plads til forbedring
Vi besøgte Vita den 21.maj.
Vi bestilte wienerschnitzel. Schnitzlerne kom hurtigt, men...
Det første vi lagde mærke til var at de var meget - rigtig meget stegte, citronskiven våd og "slatten" som om det var genbrug fra en tidligere servering, men OK vi skulle da smage på schnitzlen. Så kom den store oplevelse, hverken min kone eller jeg har nogensinde smagt så ringe tilberedt mad. Paneringen var tykkere end kødet, ca 2/3 panering og 1/3 kød og det var stegt så hårde at det var tørt og næsten umuligt at skære over, ligeledes var tilbehøret usædvanligt dårligt: kolde ærter og usmagelige kartofler. Sovsen var et helt kapitel for sig, ikke smørsovs, som hører til schnitzler, men en fed brun sovs, der formentlig bruges til alle deres retter.
Da vi forholdt tjeneren situationen, fik vi at vide at vi som kompensation kunne få en dessert uden beregning - formentlig lavet af samme uduelige kok, så vi sagde nej tak.
Den lidt morsomme afslutning var da tjeneren sagde han godt vidste, at det ikke var i orden, men han var jo bare tjener og skulle servere, hvad kokken lavede
Vi betalte - FULD PRIS - og forlod stedet.
Bemærk at jeg ikke har brugt ord som måltid eller mad, det ville være blasfemi.
Vi har aldrig besøgt et sted hvor der var så meget plads til forbedring.
Dette indslag er ment som en advarsel til eventuelle kommende besøgende på Vita.
Vi har givet 1 stjerne da det ikke er muligt at give negativ
Restaurant Vita skuffelse
Vi var 2 personer, der hver bestilte to stykker smørrebrød til en pris af 79 kr. per styk. Og det var ærligt talt lidt af en skuffelse: kartoffel madderne var meget kolde og bare kedelige og alt for sparsomt pyntet. Æg med rejer skulle ifølge menukort være med håndpillede rejer, det var det så bare ikke. Igen kedeligt og at sammenligne med det smørrebrød, man kan købe i supermarkedet. Det var overhovedet ikke pengene værd. Øv, for det kan da ikke være så svært, at lave et flot stykke smørrebrød, når man er kok? De to stjerne gives udelukkende fordi tjenerne var søde og smilende og vores rosévin var god til prisen.
Har været der 3 gange og hver gang…
Har været der 3 gange og hver gang bestilt smilende æg med håndpillede rejer.Alle tre gange har jeg ikke fået håndpillede rejer men kedelige bøtte rejer.De siger først at de ikke kan skaffe. Når jeg fortæller at det ved jeg ikke er sandt siger de at de er for dyre.Men det står på menuen.Sidst jeg bestilte gjorde jeg tjener opmærksom på at jeg ville kun have hvis det var håndpillede rejer - han forsikrede mig at det var det. Men igen var det ikke håndpillede rejer. Dumme undskyldninger har de hele tiden.
Desværre kan man ikke give NUL…
Desværre kan man ikke give NUL STJERNER.
Da vi ankom, måtte vi vente længe på service, vi måtte gå helt ind, næsten bagerst i restauranten før vi fandt noget personale.
Da jeg bestilte bord online, skrev jeg det var en fødselsdag reservation…, så jeg regnede da med at der stod flag på bordet, men det gjorde der ikke. Vi bestilte én gang Wienerschnitzel og én gang RibEye. Wienerschnitzel var så tør og uspiselig, ærterne overkogte, kartoflerne halv kolde. RibEye var MEGET lille og tynd og branket i kanterne, bearnaisen meget sur og pommes fritterne halv kolde og kedelige. Personalet havde mere travlt med at servicere diverse TAKE-AWAY bude, end de fysiske gæster der var i restauranten. Da maden var uspiselig, fik vi fat på tjeneren og sagde vi ville betale for drikkevarerne, men ikke maden. Tjeneren undskyldte mange gange, men kom dog med en regning for drikkevarerne…
Jeg kan ikke anbefale dette sted, tværtimod, vil jeg opfordre folk til at undgå stedet.
Hvis jeg var kok på dette sted
Hvis jeg var kok på dette sted, ville jeg godt nok genvurdere hvordan mine kunder modtager deres mad, melklumper i sovsen samt jord på kartofflerne, stegt flæsk stegt til et punkt hvor det var blevet så tørt,
Føj siger jeg
En lidt tynd oplevelse
En lidt tynd oplevelse - på en ellers så hyggelig lørdag aften … Havde købt deals til familietur til Kbh. - rejecocktail som var annonceret med håndpillede rejer men som til alles store skuffelse - gik under kategorien - salatrejer .. Krispy kinakål med stilk som lige var hårdt nok for de ældre …
Hovedretten var en tynd persillesovs med uhakket persille - flæsk der angiveligt havde fået 375 grader i ovnen og som satte tænderne på overarbejde - nye kartofler der til gengæld smagte fortræffelig - men som nok burde have fået 5 min mere …
Desserten derimod - som var Citronfromage - får de 5 stjerner for - godt nok pulverfløde - men den mest fortræffelige smag med citronskal i …
Alt i alt - ikke en oplevelse der er værd at køre efter - personale og service i top - men maden burde de nok tage sig lidt mere af - bare til en start - hvor svært kan det være at koge en kartoffel …
Dejlig frokost
Jeg var på restaurant vita i sidste uge og spise frokost med min kone og datter, jeg fik et stk smørrebrød med hønsesalat og min kone og datter fik et stykke med karrysild og frikadelle. Stedet havde en behalig og afslappende atmosfærre og både maden og servicen var helt i top. Kommer glædigt tilbage til restaurant vita igen.
Ventede 1/2 time på drikkevarer
Ventede 1/2 time på drikkevarer
1 time på maden tjener glemte bestilling. Aldrig fået så dårlig service
Var til en fantastik hyggelig aften på…
Var til en fantastik hyggelig aften på vita
Der var venlig og hurtig betjening.
Maden var stegt perfekt efter ønske og var i en god størrelse. Alt i alt god atmosfære god kvalitet og rimelige priser.
Tak for rigtig god mad.
Tak for rigtig god mad.
Der var rigtig god stemning og mange gæster.
En rigtig god atmosfære med dejlige omgivelser.
Det var hyggeligt med dejlig smørrebrød og varm mad.
Bestilte en Vita steak
Bestilte en Vita steak. Fik en lille steak på under 100 gram. Betalte for 200. Restauranten nægter at hjælpe. Hold jer væk.
Ganske enkelt……virkelig dårligt…
Ganske enkelt……virkelig dårligt smørrebrød. Bestilte fiskefilet og frikadelle. Fik en tør og hård filet som man køber på frost i Netto. 3 små kødboller som helt forsvandt i mængden af kedelig rødkål.
Bedste råd…..bliv væk for at undgå ærgrelse
Du får ikke, hvad der står i dealen
Vi besøgte den smukke restaurant Vita, hvor vi havde inviteret nogle venner med. Dealen er netop nu at finde på Sweet Deal. Der annonceres med, at der er frit valg fra listen af smørrebrød. "Er du eventyrlysten kan du også vælge tatar eller friturestegt camembert", står der i dealen. Netop de to stykker, ønskede jeg. Det kunne jeg ikke få, medmindre jeg ville betale fuld pris. Vi spurgte også en anden tjener, som kom tilbage med det samme svar. Vi kunne kun bestille det som supplement til dealen. Altså skulle der betales 99 kr. ud over dealen, hvis vi stadig ønskede enten tatar eller friturestegt camembert. Der var således få stykker smørrebrød at vælge imellem, hvilket vi så gjorde. Nabobordet havde ingen deal, og deres smørrebrød var mindst dobbelt så store som vores, og langt flottere pyntet. Vores mad havde ikke været omkring en kok, men kom direkte fra købemontren i supermarkedet. Så ærgerligt. også fordi selve stedet er ganske hyggeligt. Som jeg vurderede var det ejeren, som sad på en repos og holdt øje med alt, hvad der foregik. To "venner af huset" kom ind i restauranten, slentrede overlegent og højrøstet gennem lokalet, og satte sig hjemmevant ved bordet bag ejeren. Det virkede noget skræmmende. Vil også lige nævne, at tjeneren der betjente os, var vældig flink, og gjorde sit til at spørge, om vi kunne få vores tatar og ost. Derfor den ene stjerne.
Dårlig service og vejledning
Det er nu anden gang jeg kontakter Restaurant Vita via deres mail og som de henviser til på deres hjemmeside og hver gang har de ikke modtaget nogen mail, hvorfor ind i %#@?§$$$ skal jeg så skrive når de ikke modtager mail.
Første gang skulle jeg booke bord, som jeg blev henvist til da jeg ringede til dem og mail ikke modtaget. Anden gang var for at afbestille booking, den mail havde de heller ikke modtaget.
Sidste gang jeg vil have noget med den restaurant at gøre, så pas på når i skulle forvilde jer ind og skrive til dem, de modtager alligevel ikke mailen og ualmindelig dårlig service.
Uhøflig og grov betjening
Uhøflig og grov betjening, tjenere løb rundt, vanvittigt støj niveau- vi sad 5 mennesker sammen og det var umuligt at tale sammen. Der var 10 cm mellem os og nabobordet.
Al maden kom på en gang, så vi sad med hovedret og dessert oven i hinanden. Lang ventetid på menukort og drikkevarer. Kan absolut ikke anbefales. Hold jer lang væk.
Vi var 4 piger som havde glædet os til…
Vi var 4 piger som havde glædet os til Julefrokost , vi blev præsenteret for en ihjelstegt fiskefilet , sild hvor der nærmest ingenting var i den ene skål , roastbeef en megatynd skive gemt i remoulade samt 2 friturestegte små løgringe man nærmest ikke kunne få øje på , en halv skive flæskesteg som når alt fedet var skåret fra var nærmest ingenting , en flad lille stav tør ost som så ud som om at den havde været inde mere end en gang , et halvt æg med 6 små rejer samt laks som var tør i kanterne . Pynt var en mangelvare ligesom der ikke var brød nok . Sidste gang vi nogensinde har været der .
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.