Vi havde købt en sweetdeal til 2 personer med 2 stykker smørrebrød og ankom på restauranten lørdag den 27. juni 13.30. Maden helt i orden, men øllet var lunket og henvendte os og klagede til tjen... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hyggelig restaurant i hjertet af København! Du sidder i rustikke, charmerende omgivelser og får serveret dejlig dansk kost af dygtige tjenere De har mange slags smørrebrød og andre lækre retter til... Ver mais
Fantastisk madoplevelse! Stemningen var super hyggelig, og jeg nød virkelig hvert øjeblik. Juleplatten var helt perfekt - præcis som min mormor laver den. Maden var simpelthen himmelsk, og jeg kan ikk... Ver mais
Var til julefrokost med familien De kolde retter var ok Så stopper det osse alle lune retter Var opvarmet ,flæskesteg vende enderne i vejret branken kanter der var Ingen svære på stegen men... Ver mais
Sem histórico de convites para avaliação
Druk restaurant!
Jeg havde bestilt bord kl. 20:15 og bliver fortalt at der helt bestemt er plads til os.
Vi er to, ankommer kl. 20, og udenfor bliver vi mødt af 20-30 fulde personer som venter på at komme ind.
Vi må derfor vente og kan først komme ind 20:45. Vi bliver både mast, skubbet til, råbt i hovedet, fordi de står så tæt. Det er fuldstændigt uacceptabelt. Vi bliver sat i et lille hjørne og bliver mødt af LANGT flere fulde og utroligt højtråbende og larmende gæster og personale. Det er faktisk slet ikke muligt at tale sammen. Tjeneren hilser ikke på os, men har så travlt at han faktisk kaster bestikket til os, og både kniv og gaffel flyver rundt på bordet. Vi er på det her tidspunkt meget skuffede og ærgerlige, da vi har ventet en del tid på at få mad, og at klokken nu er så mange, at det er umuligt at få et bord et andet sted.
Vi beslutter os for at gå derfra inden vi bestiller og her bliver vi mødt af en kommentar der lyder: “prøv igen søndag aften”. - Absolut ikke. Vi havde kunnet snakke tydeligere og lavere sammen på en bar ved siden af.
Super hyggeligt sted med masser af sjæl
Super hyggeligt sted, i en gammel bygning med masser af sjæl og fint dekoreret indeni. Dejlig atmosfære, lækker mad og nogle søde tjenere, som gjorde alt hvad de kunne for at gøre det til en god oplevelse
Dejlig atmosfærer og skøn mad
Dejlig atmosfærer og skøn mad
Restaurant vita er virkelig et skøn sted. Jeg havde nogle udlandske venner med, og syntes de skulle smage traditionel dansk mad. Der blev både bestilt gammeldags andesteg, stegt flæsk og flæskesteg. Vi var alle fuldt tilfredse og gik meget mætte derfra.
Citron fromage UDEN CITRON
Jeg havde inviteret min datter på Restaurant Vita, som jeg har besøgt før, men var meget skuffet over mit valg.
Min datter fik Wienersnitzel, den var fin.
Jeg fik flæskesteg og det var 2 meget små stykker steg, det smagte godt.
Til dessert valgte vi, troede vi, god gammeldags citronfromage, men det var umuligt at smage forskel på flødeskummet og CITRON fromagen, det var bare sødt, ingen syrlighed at spore, desserterne blev sendt retur, uden at der var spist særligt meget af dem, super ærgerligt, jeg bad den iøvrigt søde tjener om, at videregive idéen om at tilsætte citron, jeg håber kokkene har fået min besked :-)
Selvskab med dårlig resturant opførsel
Vi var i lørdags 4 personer ude for at hygge os og har altid været glade for Vita, men der var et selskab der larmede, råbte, sang og hamrede på klaveret så vi ikke kunne tale sammen uden at skulle råbe. Da min svoger var på toilettet stod der flere og hamrede på døren og råbte til ham,da han kom ud stod der en og tissede i håndvasken. Nu spørger vi først om der er et selskab, min svigerinde er ikke sikker på hun vil der ind igen . Forresten var maden dejlig
Så trist mad..
Så trist mad... en platte, der samlet svarede til to stk. håndmadder - alt tørt og kedeligt!
Meget meget skuffende havde 2 deals til…
Meget meget skuffende havde 2 deals til moules frites og 2 til smørrebrød jeg er godt nok glad for vi ikke betalte fuld pris for det skodmad smørrebrødet var ikke i nærheden af at være prisen værd og det samme med muslingesuppen små sølle muslinger der lå i en gang sjap synd med sådan en beliggenhed at man laver så tarveligt mad til sine gæster i skulle skamme jer
Moules
Vi var fire, der bestilte moules frites , og de var ikke med i muslingefestivalen, fordi vi ikke havde bestilt på forhånd. Så vi betalte prisen fra menukortet, som ikke var urimelig. MEN der var ikke en eneste rigtig musling i portionerne, kun nogle sølle trevler. Det sagde vi desværre først bagefter og fik så en kaffe i kompensation. Vi skulle have klaget fra begyndelsen, men sad jo og håbede, at der skulle vise sig en rigtig musling.
Det var virkelig en øv-oplevelse.
To unge mennesker besøger Vitas får at…
To unge mennesker besøger Vitas får at få god oplevelse af et gavekort.
Tjeneren placerer dem tæt på døren, det er jo blot to unge, så pyt med placeringen. Nu er de ikke tilfreds med dette, så til byder han dem en mere bedre bord tæt ved toilettet.
Hvad går der galt i hoved på en tjener der efterfølgende er slesk over for et større voksenselskab der kommer ind. Dette er er ikke Vitas værdigt.
Jeg har spist på Vitas flere gange men …..?.
Dejlige omgivelser...
Dejlige omgivelser.... Forfærdeligt betjening....bestilte en frokost til 2 og ventede på maden i 1,5 timer - tjener har glemt det. I stedet for undskyldning fik vi en større regning. Dybt uprofessionelt. Aldrig mere...
Den engang så gode restaurant vita…
Den engang så gode restaurant vita lavede dansk mad god ærlig dansk mad de tider er desværre forbi et par anatolske gedehyrder tror de kan lave dansk mad (det kan de ikke) en halv opvarmet færdigret fra Føtex er bedre en det der bliver serveret nu synd for udenlandske turister der tror de skal spise dansk mad og så får de sådan noget bras den ene stjerne er for udsmykning af rummet det er fredet og ikke destrueret hygiejnen kniber også...
Nytårs menu
Stor ros til jer for en dejlig nytårs menu, det gik som smurt ved afhentning, maden var super god, nem at anrette/tilberede og der var rigeligt, så vi vil helt sikkert besøge jer når i åbner igen.
Hyggelige julefrokosten
Fantastisk julefrokost . Det var et hyggeligt og god stemning . God service og dejlige betjening .Vi kommer tilbage!
Vi har netop været forbi Restaurant…
Vi har netop været forbi Restaurant Vita til den årlige julefrokost med vennerne. Vi kunne være 10 personer. Restaurant Vita leverede fantastisk. Vi spiste deres store julefrokost som var fantastisk. Der var andesteg, flæskesteg og alt det gode julemad. Vi smagte deres hjemmelavede snaps med Vanilje og Brombær. Den kan man drikke mange af :-D
Bestiller mad ud af huset en bøf på…
Bestiller mad ud af huset en bøf på 250gram samt noget fisk bøfen var ikke i nærheden af veje 250 gram sovsen var blevet glemt fisken var stort set ikke andet end planering maden var en halv time forsinket på trods af det blev bestilt ca 6 timer før det skulle levers ville hellere have brugt de 550 kr på noget andet
10 personer - Dining Week
Vi var 10 på Dining Week. Fantastisk mad (kan virkelig anbefale svampe toasten), god og venlig betjening, og STOR fleksibilitet i forbindelse med gennemførelse, på trods af at der var booket forkert dag. Stort TAK
En trist oplevelse
Vi var to, der bestilte Wienersnitzel. Ret traditionel men serveret med en tyk, kedelig, brun sovs der ikke hører til en Wienersnitzel. Selve kødet var også en overstegt, kedelig affære. Kartoflerne og ærterne var ok, men det samlede resultat var en trist oplevelse.
Lækker mad og gode vine til Copenhagen…
Lækker mad og gode vine til Copenhagen Dining Week
Svag organisation, uforskammet betjening og sygdomsfremkaldende mad
Vi havde bestilt julemenu og bord til to.
Da jeg ankom blev jeg anvist et bord hvor jeg sad lidt og ventede på min ven skulle ankomme. Det viste sig imidlertid at han allerede sad ved et andet bord og ventede på mig! Skuffende hvor lidt styr de havde på reservationerne. Det samme gjalt maden. De kunne ikke finde vores reservation og måtte meddele vi ikke kunne få julemenu og måtte nøjes med en platte. Provokerende undskyldninger med vi ikke havde husket reservationsnummer!! Heller ingen forsøg på at kompensere for det.
Værre blev det da vi begge fik dårlig mave af maden.
Utrolig skuffende oplevelse.
Skuffende mad
Vi har spist julefrokost på Restaurant Vita både i år og sidste år, men desværre må vi sige, at kvaliteten er dalet voldsomt fra sidste år til i år.
Lokalet er - stadig - fantastisk charmerende, og tjeneren gjorde også et fint job med lidt jokes hist og her.
Men maden var ikke-tilfredsstillende. Rugbrødet var det billigste fra Netto og smagte daggammelt.
Og så var der alt for lidt af det varme mad. Der var slet ikke nok flæskesteg eller and, og flæskestegen var kold og havde ikke sprøde svær. Anden smagte lækkert, men der var alt for lidt, så alle kunne ikke få.
Samme problem gjaldt risalamanden. Der var overhovedet ikke nok! Og vi var nødt til at bede om en ekstra skål, så alle kunne få bare én portion. Den første skål var rigtig god, men den anden skål med risalamande smagte som bundskrabet fra gryden.
Vi havde en rigtig hyggelig aften, men det var pga. selskabet og ikke pga. maden. Det var en ret flad fornemmelse, at der bare generelt ikke var mad nok. Så er det dyrt at betale 349 kr. pr. person.
Pas i øvrigt på med snapsen. Vi glemte at spørge til prisen - og endte med at købe en flaske til 800 kroner...
Det er ærgerligt at måtte skrive en negativ anmeldelse, for stedet har rigtig meget potentiale og sjæl, men det nytter desværre ikke noget, når maden fejler.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.