Sindsyg god service. Lynhurtig response efter henvendelse på email. Løste problem med det samme. Kan varmt anbefales, kan kun blive en god oplevelse 🥰 Tak for hjælpen Brian👍🏻🫶🏻
Leia as opiniões dos outros
God service, da jeg så at jeg havde bestilt forkerte vare tog jeg kontakt til firma på email, der gik ca 10 min så kom der svar. De kunne sagtens bytte varen før den blev sendt. Mange tak
Hyggelig retro site med diverse ting man kan være heldig RetroBros ligger inde med. produkter kom som de så ud på billeder. Ordre blev håndteret og sendt indenfor meget kort tid. Bestemt ikke sidste... Ver mais
A empresa respondeu
Al ære og respekt for at ligge inde med noget så sjældent som uåbnet dvd'er. Jeg fandt den her ja nærmest sjældne dvd her hos Retrobus, som var Terminator 2. Hurtig forsendelse og fin forsvarlig indpa... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Velkommen til RetroBros.dk her kan du finde en masse spændende retrospil og konsoller fra din barndom, eller måske blot finde nogle nye Videospil til en god gaming dag.
Informações de contacto
Dinamarca
- retrobros.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Sindsyg god service.
Sindsyg god service.
Lynhurtig response efter henvendelse på email.
Løste problem med det samme.
Kan varmt anbefales, kan kun blive en god oplevelse 🥰
Tak for hjælpen Brian👍🏻🫶🏻
Super tilfreds med Retrobros.
Super tilfreds med Retrobros.
Fin service og levering og gode produkter i fin stand (jeg ikke kunne finde andre steder), så det var mega fedt jeg faldt over deres hjemmeside

Resposta da Retrobros
Jeg købte en VHS maskine som var i…
Jeg købte en VHS maskine som var i stykker da jeg fik den

Resposta da Retrobros
Super hurtig levering og produktet var…
Super hurtig levering og produktet var i god stand da jeg modtog den. Kæmpe feedback her fra af og kan klart anbefales

Resposta da Retrobros
Har det sjældne indhold i butikken
Al ære og respekt for at ligge inde med noget så sjældent som uåbnet dvd'er. Jeg fandt den her ja nærmest sjældne dvd her hos Retrobus, som var Terminator 2. Hurtig forsendelse og fin forsvarlig indpakning.

Resposta da Retrobros
Jeg købte nogle brugte spil til pc
Jeg købte nogle brugte spil til pc, og til trods for at de var brugte, var de i rigtig god stand, og virkede som de skulle. Kan varmt anbefal Retrobros.

Resposta da Retrobros
De havde et par spil som jeg manglede…
De havde et par spil som jeg manglede og de kom hurtigt frem. Super god service og hurtig levering🙂

Fin service
Fin service, er gode til at reagere; fik uden beregning og uden returbesvær og med lidt ekstra (kabel) ombyttet et P/S 3 Controller, da 1. levering var defekt.

Resposta da Retrobros
Retro hjemmeside med hurtig forsendelse.
Bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

Resposta da Retrobros
Fik retrofilm som jeg havde bestilt
Fik retrofilm som jeg havde bestilt, i perfekt stand

Resposta da Retrobros
En af varene defekt, men hurtig respons og tilbagebetaling
Jeg bestilte 3 spil, men det ene af dem var så ridset, at disken ikke kunne læses. Jeg gjorde dem opmærksom på problemet her lørdag aften og fik respons og penge tilbage samme dag. Samt et tip om, hvor jeg har har mulighed for at få disken slebet.

Resposta da Retrobros
Hurtig levering og godt pakket!
Sikke en herlig virksomhed. Holder liv i de gamle klassikere og leverer i perfekt stand.

Fremragende kundeservice
Fantastisk service! Havde bestil en dvd serie og ved ankomst virkede nogle af dvd’erne ikke, men efter at have kontaktet RetroBros. Blev pengene refunderet. Super service. Ser frem til næste køb hos dem.

Resposta da Retrobros
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.