Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering en goed verpakt. Mooie materialen zijn gebruikt en prachtig afgewerkt. Chapeau! Alleen de wierook ruikt naar mijn mening nergens naar. Alleen naar verbrand papier. Dat was jammer. Vand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Alleen maar complimenten. De armbanden zijn waanzinnige eyecatchers, de levering razend snel, goed verpakt en met leuke katoenen zakjes geleverd. En het leukste, het geld gaat naar diegene die de prod... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Organização de comércio justo
  2. Loja de roupa
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de acessórios de moda
  5. Loja de moda feminina

Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Een eerlijk loon staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen de vrouwen met wie we werken met hun gezinnen, en vaak de gehele community, ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede. Samen met de makers werken we aan een prachtige collectie van handgemaakte home deco, interieur, cadeau en fashion producten. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen uit het land en de kennis van kleuren en vormen van onze designers. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product: handgemaakte producten met een bijzonder verhaal.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

72 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,7

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fijne hulp via de mail

De website is overzichtelijk. Het lukte mij niet meteen om een cadeaubon in te vullen bij het afrekenen. Na mailcontact (met snel antwoord) kwam er een duidelijk advies. De levering was ook snel en de producten zijn netjes geleverd. Erg blij mee! Het zijn mooie producten en komen overeen met de foto's.

3 de janeiro de 2024

Leuke en eerlijke producten

Leuke en eerlijke producten. Blij met mijn eerste ervaring!

31 de dezembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Dank voor je positieve review! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.Team, Return to Sender

mooie producten goede levering

mooie producten goede levering,
met de beste wensen en een goed jaar vol liefde, inspiratie en mooie gedachten,

hartelijke groet,
Yvonne

28 de dezembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Dankjewel Yvonne voor je mooie review! De beste wensen van team Return to Sender.

Classificada 5 em 5 estrelas

Blij met mijn kerstcadeau!

Hele mooie en stevige canvastas “enjoy today” en prachtige sleutelhangers. Dezelfde combie gemaakt als Katja op de website. Omdat ik voor 80 euro had besteld, kreeg ik er tevens een mooie gratis borrelplank bij. Blij met mijn kerstcadeau!!!!✨🌟

20 de dezembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Hoi Lianne, bedankt voor je enthousiaste reactie en positieve beoordeling! Heel veel plezier met je mooie tas en sleutelhanger. Dank voor het steunen van onze missie. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Team, Return to Sender

Mooie manden

Snelle levering. Ik ben zo blij met mijn mooie manden.

19 de dezembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe manden. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik vond de levering heel goed gaan

Ik vond de levering heel goed gaan. Ik had de vaas die ik kocht groter ingeschat. Hij is klein maar fijn. Vind dit een erg leuke online shop

17 de dezembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je lieve kleine vaasje ;-) We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb heel fijn mailcontact gehad

Ik heb heel fijn mailcontact gehad, ik kreeg het niet voor elkaar om een bon te verzilveren en die mevrouw heeft mij goed geholpen.
Heel blij met mijn mooi geschilderde mokken

18 de dezembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Fijn dat je goed geholpen bent en geniet van de mooie mokken! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, goed verpakt, brievenbus pakketje, cadeau in goede staat

18 de dezembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe Return to Sender item. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Mooie producten

Snelle service! Mooie producten.

17 de dezembro de 2023

Mooie website

Mooie website, razendsnelle levering

30 de novembro de 2023

Goed verpakt

Goed verpakt, mooie kaarsen. Branden veel beter dan uit de winkel, geen druip kaarsen. Je kan ze echt tot het laatst branden

1 de dezembro de 2023

Mooie vaas

Mooie vaas, goed verpakt, genieten

27 de novembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe vaas. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Goede omschrijving product.

23 de novembro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Kruk nog mooier dan op de foto

Kruk nog mooier dan op de foto. Anders dan anders en staat prachtig hier!

21 de novembro de 2023

Eerlijke producten

Snelheid, product voldoet aan verwachtingen, prettige communicatie, eerlijke producten

16 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.