Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Snelle levering en goed verpakt. Mooie materialen zijn gebruikt en prachtig afgewerkt. Chapeau! Alleen de wierook ruikt naar mijn mening nergens naar. Alleen naar verbrand papier. Dat was jammer. Vand... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele mooie en stevige canvastas “enjoy today” en prachtige sleutelhangers. Dezelfde combie gemaakt als Katja op de website. Omdat ik voor 80 euro had besteld, kreeg ik er tevens een mooie gratis borre... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De website is overzichtelijk. Het lukte mij niet meteen om een cadeaubon in te vullen bij het afrekenen. Na mailcontact (met snel antwoord) kwam er een duidelijk advies. De levering was ook snel en de... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Organização de comércio justo
  2. Loja de roupa
  3. Decoração e Design de Interiores
  4. Loja de acessórios de moda
  5. Loja de moda feminina

Return to Sender zet zich in voor werkgelegenheid voor vrouwen in de armste regio’s van de wereld. Een eerlijk loon staat bij ons voorop. Hierdoor kunnen de vrouwen met wie we werken met hun gezinnen, en vaak de gehele community, ontsnappen uit de vicieuze cirkel van armoede. Samen met de makers werken we aan een prachtige collectie van handgemaakte home deco, interieur, cadeau en fashion producten. Een collectie die geïnspireerd is op de technieken en materialen uit het land en de kennis van kleuren en vormen van onze designers. Op deze manier komen twee werelden samen in één uniek product: handgemaakte producten met een bijzonder verhaal.

Informações de contacto

4,7

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

72 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

4,7

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Levering was snel

Levering was snel, producten zijn goed ingepakt en correct geleverd. Los van de leveringen steunen wij het hele idee en concept. Producten zijn origineel en als je het verhaal een beetje kent, heb je er ook meer plezier van.

13 de novembro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele snelle levering en netjes verpakt

Hele snelle levering en netjes verpakt. Prachtige producten

2 de novembro de 2023

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering van mooi product.

31 de outubro de 2023

Goede kwalitiet, beetje glad

Geleverd op het afgesproken moment en kwalitatief hoogwaardige producten , wel een tikje gladde kopjes

24 de outubro de 2023

Prachtige spullen

Mooi en waardevol

2 de outubro de 2023

Mooi armbandje

Ik ben erg tevreden met het armbandje en zal deze site vaker bezoeken. Bezorging was heel snel en het armbandje was goed verpakt in een leuk zakje waar je het in kan bewaren. Ook een fijn idee dat deze vrouwen door dit initiatief geholpen worden. Groetjes Anita.

14 de outubro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van het armbandje. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Heel leuke windlichten!

26 de setembro de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, mooi materiaal!
Een aanrader!!

25 de setembro de 2023

Gebroken schaal

Mijn schaal was in het bezorg proces gebroken. 2 dagen later is er een nieuwe bezorgd.

7 de setembro de 2023

Beste John,
Bedankt voor je review! Fijn dat het snel opgelost is. Geniet van je nieuwe Return to Sender item. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn.
Team Return to Sender

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldig mooie vaas

Wat een geweldig mooie vaas. Ik ben er superblij mee.
Het lastige alleen is om een keuze te maken: bijna alle vazen zijn prachtig.
En daarnaast was de levering heel snel.

28 de agosto de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je vaas. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke producten met een mooi verhaal

Leuke producten met een mooi en goed verhaal!
De webshop is voor mij de ideale cadeauwinkel.

29 de julho de 2023

Resposta da returntosender.nl

Wat leuk om te lezen Leoni. Bedankt voor de positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe Return to Sender item. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Prachtige armbanden

Prachtige armbanden! Mooie spullen met een mooie missie ❤️

27 de julho de 2023

prachtige vaas

wat ik had besteld, was in het echt nog mooier dan op de foto. Ik ben blij :-)

11 de julho de 2023

Alles keurig geregeld

10 de julho de 2023

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering en super blij
met Kimono!

27 de junho de 2023

Resposta da returntosender.nl

Dankjewel Dolores voor je mooie review! Geniet van je kimono. Bedankt voor het steunen van onze missie ❤️

2 armbandjes waren snel kapot

2 armbandjes waren snel kapot. E-mail gestuurd en met Selma prettig contact gehad en een oplossing gevonden.

26 de junho de 2023

Resposta da returntosender.nl

Wat fijn om te lezen Janine dat het goed opgelost is! Dankjewel voor het steunen van onze missie. ❤️

Alleen maar complimenten

Alleen maar complimenten. De armbanden zijn waanzinnige eyecatchers, de levering razend snel, goed verpakt en met leuke katoenen zakjes geleverd. En het leukste, het geld gaat naar diegene die de producten maken. Zoals het hoort maar meestal niet het geval is. Ik ben fan!

26 de junho de 2023

Resposta da returntosender.nl

Dankjewel Astrid voor deze prachtige review! Veel plezier met het dragen van de armbanden. Bedankt voor het steunen van onze missie ❤️

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie kwalitatieve producten met een…

Mooie kwalitatieve producten met een goed verhaal!

20 de junho de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt Emma voor je positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe Return to Sender item. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Prachtig product

Prachtig product! Snelle en goede levering

24 de maio de 2023

Resposta da returntosender.nl

Bedankt voor je positieve beoordeling en het steunen van onze missie! Geniet van je nieuwe Return to Sender item. We hopen je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn. Team Return to Sender

Classificada 5 em 5 estrelas

Prachtige producten en fijne…

Prachtige producten en fijne klantgerichte service

24 de maio de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.