Ringsted Tandklinik Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik hevet mine visdomstænder ud. Birgit og hendes personale var så søde og gode til st berolige mig. Det føltes meget trygt. Kan virkelig anbefale stedet. De er enormt søde.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ankom i sin tid som akutpatient fra en anden tandlæge. Der blev taget imod mig med åbne arme i min pressede situation, og jeg havde et længere og krævende forløb. Jeg blev behandlet til UG hele vejen... Ver mais

Informações sobre a empresa

7. Próteses

Sobre Ringsted Tandklinik

Escrito pela empresa

Hvad står vi for?
Hos os er der plads til alle. Vores vision er, at alle skal beholde deres egne tænder i munden hele livet.

Vi står inde for højt fagligt niveau og personale med mange års erfaring. Vi har elevator og handicapvenlige forhold på klinikken. Vi tilbyder alle former for forebyggende behandlinger og undersøgelser, alle typer af tandbehandling, større kirurgiske behandlinger og implantat og knogleopbygning. Alt under samme tag - i trygge rammer.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

16 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Fik hevet mine visdomstænder ud

4 de setembro de 2026

Resposta da Ringsted Tandklinik

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har en rigtig dygtig og kompetent…

Jeg har en rigtig dygtig og kompetent tandlæge, der renser mine tænder omhyggeligt og godt. Der er omtanke for mig som menneske og jeg giver Pia mine bedste anbefalinger.

25 de agosto de 2026

Tak det bliver Pia glad for at læse 🥰

God behandling

God information om forløbet og hurtig/god behandling. Fik hevet en flækket tand ud og sat en ny i. Rart endelig at kunne bruge venstre side i munden til at tygge med.

14 de agosto de 2026

Resposta da Ringsted Tandklinik

Tusind tak for din pæne anmeldelse. Det sætter vi stor pris på

Classificada 4 em 5 estrelas

Fin og høflig betjening / behandling.

Fin og høflig betjening / behandling.
Der er lidt lang ventetid, når der skal betales.

4 de fevereiro de 2026

Hej med dig.
Tak for din anmeldelse, ja vi kan have lidt ventetid desværre, men håber ikke det sker hver gang. God aften til dig 🙂

Tandlægeangst - odontofobi

Min tandlæge formår at udføre sin behandling på en måde der får mig tilbage i tandlæge stolen gang efter gang, selvom jeg ikke bryder mig om at skulle til tandlæge. Det er altså godt klaret. Samtidig holder en aftale, der varsles i rigtig god tid og det er nemt at ændre en aftale

13 de janeiro de 2026

Resposta da Ringsted Tandklinik

Det er vi rigtig glade for at høre. Tak for at dele din oplevelse med os. Rigtig dejlig aften til dig.

Venlig personale

Venlig personale. Er lyttende og forstående. Lidt dyre end andre. Men god service. Kan meget varmt anbefale dem.

12 de janeiro de 2026

Resposta da Ringsted Tandklinik

God aften. Vi er super glade for din anmeldelse. Tak for det.

Kæmpe anbefaling

Rigtig god oplevelse, hver gang. Selv for mig med tandlægeskræk. Alle er søde og venlige og atmosfæren er rolig og positiv. Man føler aldrig man bliver prakket noget ekstra på, som jeg har oplevet flere andre steder. Kæmpe anbefaling herfra.

7 de novembro de 2025

Hvor er det fedt. Tak for det. Rigtig god weekend 😍

Classificada 5 em 5 estrelas

Personalet var som altid rigtig søde og…

Personalet var som altid rigtig søde og behagelige og altid en smil med på vejen . Altid hjælpsomme uanset om det er en kort eller lang besøg, billigt eller dyrt.
Så kan til enhver tid anbefale Rinsted Tandklinik
VH Karin

6 de outubro de 2025

Resposta da Ringsted Tandklinik

Tusind tak :) Dejligt du gav dig tid til at skrive lidt om os.

Classificada 5 em 5 estrelas

Første gang i klinikken som kunde

Første gang i klinikken som kunde. Følte mig taget godt i mod og godt og omsorgsfuldt behandlet. Tandplejeren forklarede, hvad hun gjorde undervejs, hvilket jeg godt kan lide- hun gav mig oplysninger, så jeg selv kunne træffe valg om røntgen. Jeg følte mig inddraget og helt tryg.

3 de outubro de 2025

Resposta da Ringsted Tandklinik

Dejligt du føler dig tryg hos os. Tusind tak for din anmeldelse 😍

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais