Mijn ervaring met RoastBuddy was over het algemeen positief. Ik heb onlangs een barbecue bij hen gekocht en ik ben redelijk tevreden met mijn aankoop. De barbecue zelf is van goede kwaliteit en heeft... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Heel leuk persoonlijk bedrijf om iets te kopen. Zelf heb ik een buitenkeuken voor de Green Egg aangeschaft en daarbij waren ze heel behulpzaam. De keuken was zeer goed verpakt, maar door verplaatsen e... Ver mais
Uitmuntend! Om het maar kort samen te vatten. Vanaf het eerste contact rondom advies met Bas van Roast buddy (rondom het informeren naar de beschikbaarheid van de ooni koda 16 pizzaoven), tot aa... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de churrasqueiras
- Casa de campo
- Loja de móveis de jardim
- Internet Shop
- Loja de utensílios de cozinha
- Loja de mobília ao ar livre
Roast Buddy is het plantform voor de barbecue liefhebber waar allemaal slimme items aangeboden worden die het buiten grillen/koken geweldig maken. Van unieke zelf geproduceerde buitenkeukens voor kamado barbecues, alles van Big Green Egg, Ofyr, Weber, Arteflames, Ooni pizzaovens, bbq accessoires, geweldige rubs, prachtige messen tot de mooiste bbq boeken. Je vind het allemaal bij Roast Buddy. Genoeg smart stuff for outdoor cooking voor de echte grillmaster.
Informações de contacto
De Corantijn 73, 1689 AN, Zwaag, Holanda
- +31625433101
- shop@roastbuddy.nl
- roastbuddy.nl
As pessoas também visitaram
Klant word Persoonlijk gezien en niet als nummer+ top service
Opzoek naar goede houtskool. Na contact gehad te hebben bestelling geplaatst en nog een persoonlijk emailtje gehad. Bestelling keurig de volgende dag in huis met een leuk geschreven kaartje erbij in, top service

RoastBuddy is a Real Buddy
Hoe leuk is het om een handgeschreven begeleidend briefje te ontvangen, dat je veel plezier moet hebben van je aankoop bij RoastBuddy. Dit is nog eens top en heel speciaal in ons jachtige bestaan. Je staat idd even stil bij deze persoonlijke noot van RoastBuddy. Nogmaals topservice en beveel hen van harte aan. Gr. Robin

Resposta da Roast Buddy
Top producten en persoonlijke…
Top producten en persoonlijke communicatie.
Fijne shop!

Resposta da Roast Buddy
Mooie buitenkeuken (Roast pit)
Mooie buitenkeuken voor de Green Egg. Snel geleverd voor een redelijke prijs

Resposta da Roast Buddy
Top advies en supersnel geleverd
Top service, super snel in huis en goed geadviseerd.
Ik bleek met minder accessoires aan de gang te kunnen en welke dus wel en niet noodzakelijk zijn.
Het was een groot feest om voor de 1e keer zelf heerlijkste pizza’s te maken in mijn nieuwe Ooni pizza oven.

Netjes bezorgd
Netjes bezorgd, maar zonde dat er geen doos ofzo om het bestelde artikel zat, waardoor iedereen kan zien wat je koopt en dus ook wanneer het iets is van waarde

Resposta da Roast Buddy
Supervriendelijk en kundig personeel!
Snelle levering met een leuk…
Snelle levering met een leuk persoonlijk kaartje.
Top!
Wat een fijn bedrijf dit
Wat een fijn bedrijf dit! Persoonlijke mailtjes en een snelle levering en ook nog een leuk kaartje bij de bestelling! Wat een service!
We komen zeker terug bij Roast Buddy!

Top bedrijf!
Snelle bediening
De dammers houtskool was binnen een dag bij ons thuis!! En het leuke briefje in de verpakking bracht een 😀 . Ga zo door!

1e keer besteld
1e keer besteld, fijne communicatie, persoonlijk bericht bij de bestelling. Tot de volgende keer.

Resposta da Roast Buddy
Uitstekende communicatie en vriendelijk…
Uitstekende communicatie en vriendelijk te woord gestaan. Product was helaas niet voorradig dus van de aankoop af gezien. Terugbetaling snel en netjes in orde gemaakt.

Resposta da Roast Buddy
Snelle reactie en uitgebreid antwoord…
Snelle reactie en uitgebreid antwoord op al je vragen. Bestelling ook erg snel binnen.

Top kwaliteit.
Top kwaliteit.
Al m’n bestellingen voldoen aan m’n verwachtingen. Heb het gevoel dat het zelf ook enorme liefhebbers zijn.

Tevreden
Het artikel was niet direct voorradig. Ik werd hiervan op de hoogte gesteld. Ik werd op de hoogte gebracht dat het geleverd werd. Er was een persoonlijke boodschap toegevoegd bij het artikel

Resposta da Roast Buddy
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.