R O S E N F E L D T Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I dag modtog min søn sine billeder fra skolen. Han sendte med det samme snaps til mig og var skuffet over at jeg havde bestilt forkert. Jeg var sikker på at jeg havde bestilt rigtigt og skrev med det... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik bestilt et forkert billede via skolefoto og sendte derfor hurtigt en mail til Rosenfeldt. Jeg forventede ikke at få svar med det samme, men Fillipa skrev tilbage lynhurtigt. Jeg oplevede de... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Selve Rosenfeld skolefotos er fine nok. Men meget underlig opbygning af hjemmeside, hvor man skal vælge foto - farve og s/h i skøn blanding. Min største anke er den aggressive prisstruktur. Med fuldst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste skolefoto til dato! Bestemt meget bedre kvalitet end de mange andre år børnene har fået taget skolefotos. Enten havde jeg el Rosenfeldt lavet en fejl. Ihvertfald modtog jeg ikke det bille... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

101 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Uventet, god kundeservice

Jeg VAR rigtig sur over en inkassoskrivelse og ved at skrive en sur anmeldelse herinde, men nogle gange bliver man overrasket positivt. Efter en skriftlig indsigelse (som jeg ærlig talt regnede med blev afvist og derfor betalte for at afslutte) er jeg netop blevet ringet op af Rosenfeldt, som på bedste vis har løst sagen. Nogle gange betaler dialogen sig, sikkert ikke for alle, men jeg har fået lidt tiltro til den personlige service tilbage. Tak for det.

1 de agosto de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

REPOST

REPOST: DA DE HAR SLETTET MIN ANMELDELSE.

Vedr. uretfærdig behandling og inkassosag fra Rosenfeldt Fotografi

Jeg oplever som både uretfærdigt og dårligt håndteret af Rosenfeldt Fotografi:

1.Rosenfeldt har valgt at sende regningen til min eksmand, fordi han stod øverst på den bestillingsseddel. Problemet er, at min eksmand hverken har betalt regningen eller reageret på de rykkere, han har modtaget.

2. Manglende kommunikation til mig
Jeg har aldrig modtaget nogen regning eller rykkere fra Rosenfeldt – hverken via e-mail eller e-Boks. Derfor havde jeg ingen mulighed for at betale rettidigt.

3. Løfte om deling af regning
Efter jeg tog kontakt, sagde Rosenfeldt, at de ville sende regningen til både mig og min eksmand, og at vi skulle dele den. Regning er ikke sendt endnu.

4. Inkassosag uden varsling
Uden at kontakte mig eller undersøge, hvorfor regningen ikke blev betalt, sendte Rosenfeldt sagen direkte videre til inkasso. Det skete uden nogen form for varsling eller kommunikation til mig.

5. Stor inkassoregning
Jeg modtog pludselig en regning på 1.091,84 kr. fra inkasso. Jeg synes ikke, det er rimeligt – særligt fordi jeg aldrig fik mulighed for at betale de oprindelige 299 kr., da regningen ikke blev sendt til mig.

6. Urimeligt ansvar lagt på mig
Rosenfeldt brugte min e-mail til at sende sagen til inkasso – på trods af at det kun var min eksmand, der modtog regning og rykkere. Nu står jeg med hele ansvaret, selvom det ikke udelukkende er mit ansvar.

7. Jeg har betalt – men protesteret
Jeg har betalt det fulde beløb til inkasso, men har samtidig sendt en indsigelse, hvor jeg forklarer, at det ikke er min fejl. Rosenfeldt valgte selv at sende regningen til eksmanden, og han valgte at ignorere den. Han burde også have kontaktet mig.

8. Rosenfeldts afvisning
Jeg forsøgte at forklare Rosenfeldt situationen og foreslog, at regningen burde deles mellem mig, eksmanden og dem selv, da de har begået en fejl. Men de afviste alt og bad mig selv kontakte inkasso.

9. Uprofessionel behandling
Jeg oplevede deres svar som både modbydelige og uprofessionelle. Jeg har aldrig oplevet en virksomhed håndtere fejl og mennesker på denne måde.

10. Jeg venter nu på svar fra inkasso
Jeg afventer svar fra inkassofirmaet, som jeg håber vil tage min indsigelse seriøst

11. Min betalingshistorik
Jeg betaler altid mine regninger, når jeg får dem – enten på e-mail eller i e-Boks. Jeg har aldrig haft lignende problemer før.

12. Advarsel til andre
På baggrund af min dårlige oplevelse og
de mange negative anmeldelser, der allerede findes om Rosenfeldt LAD VÆRE AT BRUG DEM.

13.Sagen er afsluttet, og jeg har lært på den hårde måde, at Rosenfeldt IKKE er et firma, man kan stole på."

29 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse og smukke billeder! ✨✨

Min bror og jeg havde fornøjelsen af at få taget billeder af os, til vores forældres sølvbryllupsgave – og resultatet var intet mindre end fantastisk! Fotografen var både professionel, nærværende og fik os hurtigt til at føle os godt tilpas foran kameraet. Billederne blev virkelig flotte og fangede både stemningen og vores personligheder på den fineste måde. ✨✨

1 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Elendig kundeservice

Efter mere end 1 måned fortsat ikke modtaget skolefotografier. Link til valg af fotografi duede ikke. Talrige mails frem og tilbage. Delvis refundering ikke modtaget trods rykker.

Kan absolut IKKE anbefales!

27 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har af flere omgange brugt…

Jeg har af flere omgange brugt Rosenfeldt - både via skole og privat i deres studie, senest til konfirmationsbilleder som blev taget ved kirken. De er lynhurtige til at svare mails og vi har altid været glade for resultatet af billederne, så stor anbefaling herfra.

27 de maio de 2025

Topkvalitet og super behagelig service

Topkvalitet og super behagelig service

Imødekommende og effektiv service
Altid en fornøjelse med deres venlige og personlige tilgang
En rigtig tryg og god oplevelse hver gang
Super flotte skolefotos hvert år 😊

21 de maio de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og flotte billeder!

Super service og flotte billeder!

Vi er virkelig imponerede over både kvaliteten af billederne og den fantastiske service. Vores teenager blev fanget på en naturlig og flot måde – ikke nogen nem opgave, men det lykkedes fotografen virkelig godt med!

Og da vi (meget uheldigt) kom til at smide billederne væk, fik vi hurtigt og uden problemer og beregning tilsendt et nyt sæt. Det er sjældent, man oplever så hjælpsom og imødekommende kundeservice.

Vi er super taknemmelige – og glæder os allerede til næste gang!

16 de maio de 2025

Imponerende imødekommenhed

Wow, jeg har overset returret på et af mine fire kære børns fotopakke, men Jan fra Rosenfeldt skiftede en rykker ud med en kreditering og lod mig beholde billederne - mage til fantastisk og overordentlig god service er sjældent oplevet :) Kæmpestor anbefaling herfra, og jeg bør også selv få bestilt tid til fotoserie af børneflokken:)

15 de maio de 2025

Fantastisk kundeservice.

Fantastisk kundeservice.
Havde brug for et billede af vores datter i høj opløsning, og jeg fik det tilsendt ub. Det redder lige hendes konfirmation - så tusind tak herfra :-).

6 de maio de 2025

Fantastisk service.

Vi var så uheldige at vi havde mistet vores 3 børns skolefotots fra det pågældende skoleår. Jeg skriver derfor en mail til dem hvad det koster at købe blot enkelte billeder af børnene og få dem tilsendt. De svare hurtigt at de blot har brug for oplysninger også får jeg dem tilsendt uden beregning. Modtog dem et par dage efter, fantastisk service.

25 de abril de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg kan kun give Rosenfeldt foto mine…

Jeg kan kun give Rosenfeldt foto mine varmeste anbefalinger, hvor vi fik taget fotos i december og februar. Ridvan er en god og behagelig fotograf, og ejeren Jan er meget service minded.

Vi vil helt sikkert bruge Rosenfeldt foto fremadrettet.

21 de fevereiro de 2025

Super god service

Super god service, manglede det lille digitale foto i min datters fotopakke. Der gik en halv time, fra jeg ringede til dem, til billedet kom på mail.

17 de fevereiro de 2025

Super service.
Havde ved en fejl bestilt 2 af samme billede i stedet for ét af hver af mine børn, og uden forespørgsel fik jeg mine penge retur, for det ekstra billede. Tak for fantastisk service!

13 de janeiro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais