R O S E N F E L D T Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,6

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg fik bestilt et forkert billede via skolefoto og sendte derfor hurtigt en mail til Rosenfeldt. Jeg forventede ikke at få svar med det samme, men Fillipa skrev tilbage lynhurtigt. Jeg oplevede de... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Selve Rosenfeld skolefotos er fine nok. Men meget underlig opbygning af hjemmeside, hvor man skal vælge foto - farve og s/h i skøn blanding. Min største anke er den aggressive prisstruktur. Med fuldst... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste skolefoto til dato! Bestemt meget bedre kvalitet end de mange andre år børnene har fået taget skolefotos. Enten havde jeg el Rosenfeldt lavet en fejl. Ihvertfald modtog jeg ikke det bille... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Min søn havde en virkelig god og sjov oplevelse hos skolefotografen og vi var også tilfredse med billederne der blev taget. Desværre var de meget mørke da vi modtog dem printede og jeg kontaktede Ro... Ver mais

Informações sobre a empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

136 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk service

Super god og ikke mindst lynhurtig service trods misforståelser ang. bestilling.
Tak til Anna fra Rosenfeldt.

31 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

God stil og god kundeservice!

Vi havde selv lavet en fejl ifm. bestilling af billeder, men selvom fejlen var på vores side, var kundeservice stadig i top og sagen blev løst med det samme og uden omkostninger for os. God stil og god kundeservice!

22 de outubro de 2025

Så fine billeder

Så fine billeder! Det er 2 år i træk at min datter har fået taget billeder på skolen (hun går i 1.) og de er bare blevet så gode, der var faktisk flere af billederne som bare var mega gode 🤩 vi har både fået fysisk billeder men elsker de også tilbyder et digitalt billede.
Utrolig flinke når man har brug for hjælp eller har spørgmål, til gamle ordre eller andet ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ kun plus her fra!

29 de outubro de 2025

Virkelig god kundeservice!

Virkelig god kundeservice. Jeg havde ved en fejl både fået bestilt skolebilleder via en bestillingsseddel + online via deres webshop af mine to børn. Da jeg modtager billederne + en faktura fra bestillingssedlen undre jeg mig (dels fordi jeg havde betalt online, men også fordi det ikke var det billede jeg valgte). Jeg kontaktede dem, og de svarede lynhurtigt at de krediterede de to bestillingsseddel ordrer, og at de billeder jeg havde modtaget (som jeg ikke selv havde udvalgt) kunne jeg bare beholde - trods det i sidste ende jo nok var MIN fejl.

5 stjerner herfra!

29 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Flotte billeder, med god variation og god kundeservice

Gode skolebilleder, hvor der var taget et stort udvalg man kunne vælge ud fra.
Ud fra billederne havde mit barn også haft en rigtig god og sjov oplevelse, som virkelig kom til udtryk på billederne.
Derudover er der altid rigtig god kundeservice, og yderst hurtigt svar på henvendelse.

28 de outubro de 2025

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Vi havde ved en fejl ikke modtaget billeder til udvælgelse. Det blev der rettet op på lynhurtigt, og vi har fået lovning på fremsendelse af nye. Billederne er ydermere af god kvalitet.

23 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og stor hjælp!

Jeg havde brug for hjælp i forbindelse med en lille justering af filtre på skolefotos. Jeg blev mødt med stor omhu og professionalisme, og hele teamet, især Jonas, var både hjælpsomme og tålmodige gennem hele processen.

Det er tydeligt, at de går op i kvalitet og kundetilfredshed, og jeg følte mig hele tiden godt taget hånd om. Jeg kan varmt anbefale R O S E N F E L D T og giver dem 5 stjerner!

22 de outubro de 2025

Skole foto

Det var super service jeg fik.
Jeg havde fået forkert skolefoto af min søn og skrev til dem om jeg kunne bytte til andet billede.
Her fik jeg allerede svar tilbage dagen efter med besked om jeg fik det andet billede jeg valgte uden ekstra omkostninger og meget høflig betjening.👍😊.
Kan kun varm anbefale dem.

21 de outubro de 2025

Verdens bedste kundeservice 🫶

Jeg har lige oplevet den bedste kundeservice nogensinde. Jeg kom selv til at lave rav i mine bestillinger i skole fotos for mine tvillinger, og fik verdens bedste service lige med det samme. Tusind tak for jeres hjælp ❤️❤️❤️

19 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået en meget fin behandling hos…

Vi har fået en meget fin behandling hos Rosenfeldt. Vores datter blev fotograferet i studiet i Gentofte, og det var nemt og hurtigt, og personalet var søde og imødekomme.
Vi har fået hurtige svar på vores henvendelser på mail og endda fået en refundering, fordi vi bestilte et klassefoto for meget.

13 de outubro de 2025

Meget fine billeder

Meget fine billeder, og god service.
Jeg læste forkert omkring digitale fil formater men de var hurtigt og søde til at hjælpe med få min fejl ændret

14 de outubro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Verdens klasse god kundeservice.

Verdens klasse god kundeservice.
Om det var et tilfælde af Anna og Lotte hænder fra min side eller en system fejl må stå hen i det uvisse. Men det billede jeg fik tilsendt var ikke det jeg havde tiltænkt mig. Jeg kontaktede kundeservice og fik en service som kun kan betegnes som WOW af Anna (og ikke hende med dukkehænderne) En service helt i verdensklasse. Anna tilbød at sende mig et sæt af det portræt som jeg ønskede mig, kvit og frit -og så leveret til min adresse. Det er mere end jeg på nogen måde kunne forvente. Så tusind tak for det!

10 de outubro de 2025
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais