Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... Ver mais
A empresa respondeu
O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... Ver mais
Bardzo dobre produkty
ZAMÓWIENIE #3633
Bardzo dobre produkty , uwielbiam kamienie Gua Sha od rosental , a ich maseczki w płachcie to najlepsze maseczki jakie są na rynku ! Szybka wysyłka , produkty bardzo ładnie zapakowane . Polecam :)

Ładnie zapakowane produkty
Ładnie zapakowane produkty. Paczka przyszła pocztą, a była wysłana kurierem Dhl. Zapach serum herbal zielonego sredni.

Zamowienie 2277 i 2278
Avo Clay Mask odmieniła diametrlanie moją kapryśną cerę. Pozbylam się zaskórników, pory zdecydowanie są duuuzo mnie widoczna a krem Crystal Glow to złoto! Moja cera latami nie wyglądała tak dobrze, mimo stosowania róznych kosmetykow. Polecam! <3

#5086 Wild Herb Supreme
Wspaniałe kosmetyki. Problem cery naczynkowej ukoiło serum Wild Herb Supreme. Dla mnie rewelacja. Szczerze byłam sceptycznie nastawiona a naprawdę bardzo pozytywne zaskoczenie. Dzięki

serum z bakuchiolem
#3674
Świetne serum z bakuchiolem moja skóra nigdy nie wyglądała tak dobrze. Polecam

Wszystko super
Wszystko super. Kosmetyki rewelacyjne a obsługa na najwyższym poziomie
#4574
dorotamatzen@gmail,com

Cudowne produkty
Cudowne produkty, serum które działa cuda, gua sha masuje moją twarz, relaksuje i wygładza zmarszczki! Polecam, te kosmetyki działają!

#3330
#3330
Gąbka cudownie sprawdzą się w codziennej pielęgnacji, idealnie miękka, masuje i oczyszcza twarz

Resposta da Rosental
Zawsze byłam sceptyczna co do takich…
Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, kamienia skwalan i wiem ze potrzebuje czasu i samodyscypliny. Wtedy zobaczę efekty napewno. Dlaczego? Bo zmiana nastąpiła w głowie ze wiem ze to jest Możliwe. Cieszę się ze na rynku są takie firmy jak Państwa. ❤️
Pozdrawiam

Resposta da Rosental
Dzięki rosental polubiłam masaż gua…
Dzięki rosental polubiłam masaż gua sha, a wraz z kosmetykami tej firmy naprawdę daje niesamowite efekty😊 polecam też krem BB pod oczy👌

Bardzo dobre produkty jakościowo
Bardzo dobre produkty jakościowo, a używałam i używam sporo rodzajów, od mgiełki przez serum, maski, kremy i krem bb pod oczy. Z czystym sumieniem mogę polecić zarówno kosmetyki jak i kamienie do masażu twarzy ❤️

Super naturalne produkty
Super naturalne produkty, jakość za rozsądna cenę. Firma godna polecenia.
#4193

Naturalne produkty
Testowałam już wiele produktów Rosental. Żaden nie powodował podrażnień, nie uczulał, wszystkie produkty są delikatne dla skóry. Cenię markę za naturalne składy i przyjemne stosowanie. Polecam!

Mimo problemów z dostawą
Mimo problemów z dostawą, a to raczej wina DHL, poleciłabym kosmetyki z Rosental, nie uczulają, nie wysypuje mnie po nich, nie pachną sztucznie.

Produkt super
Produkt super, ale na dostawę trochę długo czekałam :( a w ofercie było 3-5 dni :((

Resposta da Rosental
Okazało się ze paczka jest na…
Okazało się ze paczka jest na poczcie😉Długi czas realizacji ale jestem zadowolona😉👍

Świetne produkty
Świetne produkty, bardzo dobrej jakości. Wysoki poziom obsługi klienta, każde zamówienie zakończone pozytywnie. Polecam !

Szybka wysyłka
Szybka wysyłka, super produkty i bardzo fachowe podejście do klienta! Polecam

Resposta da Rosental
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.