Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności t... Ver mais

Informações sobre a empresa

2 estrelas
1 estrela

Bardzo dobre produkty

ZAMÓWIENIE #3633
Bardzo dobre produkty , uwielbiam kamienie Gua Sha od rosental , a ich maseczki w płachcie to najlepsze maseczki jakie są na rynku ! Szybka wysyłka , produkty bardzo ładnie zapakowane . Polecam :)

6 de maio de 2022

Joanna,

bardzo dziękujemy za Twoją opinię ❤️

Classificada 4 em 5 estrelas

Ładnie zapakowane produkty

Ładnie zapakowane produkty. Paczka przyszła pocztą, a była wysłana kurierem Dhl. Zapach serum herbal zielonego sredni.

6 de maio de 2022

Nat,

dziękujemy za recenzję 😊

Zamowienie 2277 i 2278

Avo Clay Mask odmieniła diametrlanie moją kapryśną cerę. Pozbylam się zaskórników, pory zdecydowanie są duuuzo mnie widoczna a krem Crystal Glow to złoto! Moja cera latami nie wyglądała tak dobrze, mimo stosowania róznych kosmetykow. Polecam! <3

Kasia,

to świetnie, że nasze kosmetyki ułatwiły Twoją pielęgnację. Dziękujemy za recenzję 💜

#5086 Wild Herb Supreme

Wspaniałe kosmetyki. Problem cery naczynkowej ukoiło serum Wild Herb Supreme. Dla mnie rewelacja. Szczerze byłam sceptycznie nastawiona a naprawdę bardzo pozytywne zaskoczenie. Dzięki

Joanna,

dziękujemy za zaufanie, bardzo cieszą nas efekty naszych klientów 💜

Classificada 4 em 5 estrelas

serum z bakuchiolem

#3674
Świetne serum z bakuchiolem moja skóra nigdy nie wyglądała tak dobrze. Polecam

Karolina,

również kochamy bakuchiol ❤️ dziękujemy za recenzję.

Wszystko super

Wszystko super. Kosmetyki rewelacyjne a obsługa na najwyższym poziomie
#4574
dorotamatzen@gmail,com

Piękna,

dziękujemy za Twoją opinię ❤️

Cudowne produkty

Cudowne produkty, serum które działa cuda, gua sha masuje moją twarz, relaksuje i wygładza zmarszczki! Polecam, te kosmetyki działają!

Agnieszka,

bardzo dziękujemy za polecenie ❤️

#3330

#3330
Gąbka cudownie sprawdzą się w codziennej pielęgnacji, idealnie miękka, masuje i oczyszcza twarz

Kamila,

uwielbiamy gąbki 💜. Dziękujemy za recenzję.

Classificada 5 em 5 estrelas

Zawsze byłam sceptyczna co do takich…

Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, kamienia skwalan i wiem ze potrzebuje czasu i samodyscypliny. Wtedy zobaczę efekty napewno. Dlaczego? Bo zmiana nastąpiła w głowie ze wiem ze to jest Możliwe. Cieszę się ze na rynku są takie firmy jak Państwa. ❤️
Pozdrawiam

Helcia,

bardzo nam miło, nie możemy się już doczekać Twoich efektów 💜

Classificada 5 em 5 estrelas

Dzięki rosental polubiłam masaż gua…

Dzięki rosental polubiłam masaż gua sha, a wraz z kosmetykami tej firmy naprawdę daje niesamowite efekty😊 polecam też krem BB pod oczy👌

Natalia,

bardzo dziękujemy za zaufanie i recenzję 🥰.

Bardzo dobre produkty jakościowo

Bardzo dobre produkty jakościowo, a używałam i używam sporo rodzajów, od mgiełki przez serum, maski, kremy i krem bb pod oczy. Z czystym sumieniem mogę polecić zarówno kosmetyki jak i kamienie do masażu twarzy ❤️

Aga,

cieszymy się, że tak polubiłaś nasze produkty ❤️ dziękujemy za recenzję.

Super naturalne produkty

Super naturalne produkty, jakość za rozsądna cenę. Firma godna polecenia.
#4193

4 de maio de 2022

Piękna,

dziękujemy za recenzje :)

Naturalne produkty

Testowałam już wiele produktów Rosental. Żaden nie powodował podrażnień, nie uczulał, wszystkie produkty są delikatne dla skóry. Cenię markę za naturalne składy i przyjemne stosowanie. Polecam!

4 de maio de 2022

Klaudia,

bardzo dziękujemy 💜!

Mimo problemów z dostawą

Mimo problemów z dostawą, a to raczej wina DHL, poleciłabym kosmetyki z Rosental, nie uczulają, nie wysypuje mnie po nich, nie pachną sztucznie.

3 de maio de 2022

Magda,

dziękujemy za recenzję! Cieszymy się, że nas polecasz!

Classificada 3 em 5 estrelas

Produkt super

Produkt super, ale na dostawę trochę długo czekałam :( a w ofercie było 3-5 dni :((

3 de maio de 2022

Małgorzata,

dziękujemy za recenzję. Bardzo się cieszymy, że jesteś tak zadowolona z naszych produktów! Bardzo nam przykro, że tym razem nie mogliśmy dotrzymać naszej obietnicy dostawy. Jest tak wiele powodów, które mogą opóźnić wysyłkę, niestety nawet z DHL może się zdarzyć, że nie dotrzymają terminu. Mamy nadzieję, że produkty to nadrabiają 💜.

Classificada 5 em 5 estrelas

Okazało się ze paczka jest na…

Okazało się ze paczka jest na poczcie😉Długi czas realizacji ale jestem zadowolona😉👍

28 de abril de 2022

Beata,

bardzo przepraszamy za opóźnienia w dostawie, cieszymy się, że produkty są już u Ciebie 💜.

Świetne produkty

Świetne produkty, bardzo dobrej jakości. Wysoki poziom obsługi klienta, każde zamówienie zakończone pozytywnie. Polecam !

26 de abril de 2022

Emilia,

dziękujemy za zaufanie 💜.

Classificada 1 em 5 estrelas

Sandra,

niestety podczas dostawy kurier nie zastał nikogo w domu i zostawił awizo. Paczka czeka na odbiór w Urzędzie Pocztowym. Nasz zespół wsparcia już skontaktował się z Tobą, aby udzielić Ci więcej informacji 💜.

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka, super produkty i bardzo fachowe podejście do klienta! Polecam

23 de abril de 2022

Ania,

dziękujemy za opinię 💜.

Team Rosental

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais