Dzień dobry, moje zamówienie #6658 dla Moniki w Warszawie zostało jej dostarczone w nienaruszonym opakowaniu. Niestety po otwarciu przesyłki spotkało ją rozczarowanie, gdyż pudełko w którym miał zn... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Świetny krem! Aż by się chciało nim całą twarz wysmarować:)) nawilżenia na 6+, lepiej na noc bo się ładnie wchłonie, na dzień też stosuje pod makijaż bo wchłanianie jest dosyć długie i błyszczy bez ni... Ver mais
A empresa respondeu
Zawsze byłam sceptyczna co do takich zabiegów, masaży twarzy itp… aż nie zobaczyłam efektów u innych ludzi i nie poczytałam recenzji innych osób. Ponieważ sama od niedawna zaczęłam używać rollera, ka... Ver mais
Trafiłam na kosmetyki przypadkiem
Trafiłam na kosmetyki przypadkiem, dokonałam zakupu zachęcona misja marki oraz dobrym składem produktów. Jestem bardzo zadowolona z jakosci kosmetyków. Obsługa klienta na najwyzszym poziomie. Dostawa w miare szybka, polecam.

Resposta da Rosental
Zamówiłem produkty dla żony jako…
Zamówiłem produkty dla żony jako prezent, bardzo konkretna obsługa klienta, pomogła z doborem produktów. Żona bardzo zadowolona, także polecam!!

Resposta da Rosental
Super produktu do cery dojrzałej
Super produktu do cery dojrzałej, 50+. Szybka dostawa, bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Polecam:)

Peeling do twarzy Rosental
Firmę Rosental poznałam niedawno, na ten moment mogę powiedzieć, że mają sprawną obsługę klienta i szybką dostawę produktów.
Od około 2 tygodni używam Peelingu drobnoziarnistego Rosental i jestem bardzo zadowolona. Ma fajny skład Super oczyszcza, nie wysusza tylko pięknie nawilża.

Avo Clay Maska
Używam tej maski od pewnego czasu, jest rewelacyjna. Super oczyszcza i usuwa zaskórniki.Przy czym bardzo ładnie pachnie. Produkt jest bardzo przyjemny dla twarzy. Wysyłka jest expresowa, bardzo polecam!

Świetne produkty
Świetne produkty, mój ulubiony to krem Crystal głów, idealna konsystencja, dobrze nawilża, szybko się wchłania, idealnie sprawdza się jako baza pod makijaż. Zdecydowanie kupię ten produkt ponownie! Dostawa oraz obuslga klienta 5/5! Polecam.

ROSENTAL
Bardzo polecam kosmetyki firmy Rosental. Polecam Serum Rosental Hyaluron Supreme!
Świetnie nawilża i wygładza skórę.
Piękny zapach i świetna konsystencja.
Expresowa wysyłka.
Super! Polecam!

Super produkt
Super produkt! Świetnie sprawdził się do mojej cery, długo szukałam odpowiedniego, ponieważ mam cerę problematyczna. Polecam każdemu!!!

Idealny produkt
Zachęcona przez koleżankę, zamówiłam serum, powiem szczerze że jestem bardzo pozytywnie zaskoczona, skóra intensywnie odżywiona i nawilżona. Dodatkowo obsługa klienta na najwyższym poziomie.

Serum Hyaluron Supreme
Serum Hyaluron Supreme ma super konsystencję i jest bardzo wydajne. Jest lekkie, szybko sie wchłania i bardzo dobrze nawilża skórę. Przesylka dotarla do mnie bardzo szybko. Na pewno kupie inne kosmetyki tej marki.

Krem Crystal Glow
Krem Crystal Glow jest świetny. Skóra jest nawilżona, wygładzona, idealnie nadaje się pod makijaż. Po całym dniu skóra twarzy nie świeci się.
Dostawa przebiegła pomyślnie.
Obsługa klienta bardzo pomocna.
Szczerze polecam!

Resposta da Rosental
Pierwszy i na pewno nie ostatni raz
Pierwszy i na pewno nie ostatni raz! Kupiłam serum dla mamy - jest zachwycona:)
+szybka wysyłka

Uwielbiam tą markę!
Uwielbiam tą markę! Nie wyobrażam już sobie pielęgnacji i relaksu bez rollera, dzięki któremu rozprowadzanie serum stało się wyjątkowo przyjemne. Pierwsze produkty kupiłam dzięki poleceniu koleżanki, dostawa przebiegła szybko i sprawnie w związku z tym kolejne produkty są tylko kwestia czasu. Komunikacja i obsługa na bardzo wysokim poziomie. Zdecydowanie polecam ;)

Resposta da Rosental
Serum Hyaluron Suprem - totalny sztos!
Serum Hyaluron Supreme to totaly sztos! Jest lekkie, głęboko nawilża, a co najważniejsze - szybko się wchłania i twarz się po nim nie swieci! Jest idealne jako baza pod codzienny makijaż. Szczerze polecam!

Super marka kosmetyczna
O firmie Rosental dowiedziałam się dość niedawno i całkowicie przez przypadek. Testowałam i nadal używam Hyaluron Supreme Serum i jestem pod wrażeniem działania, super konsystencji i mega wydajności tego kosmetyku. Przesyłkę otrzymałam bardzo szybko, a jak potrzebowałam informacji na temat dostawy to pracownicy działu obsługi klienta pomogli bez najmniejszego problemu! Zdecydowanie kupię jeszcze inne kosmetyki tej firmy :)

Polecam!
Bardzo pomocna obsługa klienta, a produkty fajne jakościowo i wydajne. Szczególnie polecam serum Hyaluron Supreme i roller do twarzy, od dwóch tygodni stosuję taki zestaw przed snem i widzę, że skóra jest mocno nawilżona i bardziej sprężysta niż do tej pory! Polecam!

Resposta da Rosental
Koleżanka mi poleciła Rosental i nie…
Koleżanka mi poleciła Rosental i nie mogłam uwierzyć jakie super produkty oni mają! Po paru dniach już czułam i widziałam różnice. Używam „Hyaloron Supreme” i Rollera na codzień i jestem bardzo zadowolona! Bardzo polecam :)

Resposta da Rosental
Rewelacyjne produkt do codziennej pielęgnacji!
Rewelacyjne produkt do codziennej pielęgnacji twarzy! Skóra staje się gładsza, rozświetlona i promienna już po pierwszych zastosowaniach. Bogata gama produktów, które mają fantastyczny, naturalny skład. Pomagają widocznie zwężać pory, dzięki czemu zapobiegają powstawaniu zaskórników oraz niedoskonałości. Pomagają też zredukować przebarwienia oraz pierwsze zmarszczki. Skuteczne, bardzo delikatne, a do tego uniwersalne, bo nadają się do każdego typu cery. Przy regularnym stosowaniu dają spektakularne efekty!

Resposta da Rosental
Kosmetyków z rosental zaczęłam używać…
Kosmetyków z rosental zaczęłam używać od niedawna ale po regularnym stosowaniu zauważyłam już efekty:) tak jak kiedyś moja skóra wyglądała na zmęczona jest teraz bardziej promienna i miła w dotyku dzięki serum Hyaluron!

Resposta da Rosental
Produkty marki Rosental pozytywnie mnie…
Produkty marki Rosental pozytywnie mnie zaskoczyły. Jestem zadowolona, jak bardzo dobrze sprawdziły się w przypadku mojej cery mieszanej z niedoskonałościami. W przyszłości jeszcze nie raz sięgnę po kosmetyki tej marki :)

Resposta da Rosental
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.