Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Rugtas is een zeer goedkope variant uit China. De tas mag terug gestuurt worden maar dit wil het bedrijf NIET!! Ze doen allerlij voorstellen maar willen geen ret... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

We hebben net een 15-daagse rondtrip door Schotland met rugzak afgerond. Top is dat je de rugzak kan huren! Je krijgt een rugzak van een heel goed merk, die voldoet aan de voorwaarden die je er zelf... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Deze rugzak ziet er prachtig uit en de indeling van de vakken is perfect. Helaas zijn de schouderbanden niet voorzien van schuimrubber zodat de banden schuren en erg hard aanvoelen. Om deze reden jamm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De rugzak is netjes ontvangen en heerlijk vol met allerlei vakjes en ritsjes, dus ik kan alles er in opbergen wat ik nodig heb. Heb er een kortere tocht mee gedaan wat prima ging. De ruglengte i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casa e jardim

Sobre Rugzak.com

Rugzakken en tassen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Op onze website Rugzak.com vindt je alle rugzakken en tassen online. Je vindt er onder andere scherp geprijsde rugtassen van kwaliteitsmerken zoals Highlander, Nomad, Mi-Pac en Easy Camp.

Rugzak.com is een speciaalzaak van Mundo Recreatie.

Informações de contacto

3,1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

105 opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Rugzak verloren

Niet geleverd op de dag dat was afgesproken en door post nl aan buren gegeven en laten aftekenen waardoor rugzak verdwenen is. Nog geen antwoord op hoe ze dat gaan oplossen maar ben in ieder geval niet tevreden. Geld weg en rugzak die ik toch wel nodig had ook weg. Zeer teleurgesteld

7 de agosto de 2017
logótipo da Rugzak.com

Resposta da Rugzak.com

Beste mevrouw Seuntjes,

Bedankt voor uw oprechte review. Wij betreuren deze situatie enorm. Zeker omdat zowel wij als bedrijf en de bezorgdienst haar werk goed hebben gedaan. Het pakket is bij de buren afgeleverd en ook getekend door de buren. Helaas is door nalatigheid van de buren het pakket kwijt geraakt. Dat spijt ons enorm. Na overleg binnen het team heeft mijn collega inderdaad besloten de bestelling niet terug te betalen. Ik begrijp dat dat erg vervelend is. Wel willen wij u graag een korting van €15 aanbieden op een nieuwe bestelling. U kunt dan ook in het besteloverzicht ook aangeven dat het pakket niet bij de buren afgeleverd mag worden. Wellicht heeft u dat de eerste keer over het hoofd gezien.

Wij hopen dat uw volgende ervaring bij Mundo Recreatie wel in een positief verhaal zal eindigen. Toch bedankt voor uw eerlijke mening!

Odessah | Mundo Recreatie | Rugzak.com

Classificada 4 em 5 estrelas

Prima rugzak

Prima rugzak, was even zoeken naar de juiste afstelling, maar uiteindelijk waar voor je geld. Veel vakken om zaken apart te houden, tikkie aan de zware kant, maar prima te doen.

5 de agosto de 2017
Classificada 5 em 5 estrelas

Supersnel geleverd en precies wat ik wilde

Makkelijk kunnen vinden wat ik zocht en rugzak is precies zoals op de foto's. Ik heb 2 euro extra betaald om hem die avond nog te laten leveren en dat is netjes op tijd gebeurd. Top!

29 de março de 2017

een Topper

Praktisch, Mooi en slim uitgekiend met handige regenbescherming die je moeilijk kwijt kunt raken omdat het vast zit. Alles bij je op je rug en het zit comfortabel omdat je het in kunt stellen.

28 de dezembro de 2016
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.