Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Totaal onbetrouwbaar bedrijf. Rugtas is een zeer goedkope variant uit China. De tas mag terug gestuurt worden maar dit wil het bedrijf NIET!! Ze doen allerlij voorstellen maar willen geen ret... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Deze rugzak ziet er prachtig uit en de indeling van de vakken is perfect. Helaas zijn de schouderbanden niet voorzien van schuimrubber zodat de banden schuren en erg hard aanvoelen. Om deze reden jamm... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

De rugzak is netjes ontvangen en heerlijk vol met allerlei vakjes en ritsjes, dus ik kan alles er in opbergen wat ik nodig heb. Heb er een kortere tocht mee gedaan wat prima ging. De ruglengte i... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Casa e jardim

Sobre Rugzak.com

Rugzakken en tassen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Op onze website Rugzak.com vindt je alle rugzakken en tassen online. Je vindt er onder andere scherp geprijsde rugtassen van kwaliteitsmerken zoals Highlander, Nomad, Mi-Pac en Easy Camp.

Rugzak.com is een speciaalzaak van Mundo Recreatie.

Informações de contacto

3,1

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

105 opiniões

Totaal onbetrouwbaar bedrijf.

Totaal onbetrouwbaar bedrijf.

Rugtas is een zeer goedkope variant uit China.

De tas mag terug gestuurt worden maar dit wil het bedrijf NIET!!
Ze doen allerlij voorstellen maar willen geen retouradres geven en ook je geld niet terug.

LET OP MENSE!! DIT IS EEN ONBETROUWBAAR BEDRIJF

19 de março de 2024
Opinião espontânea
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring mee.

Zeer slechte ervaring mee.
Al 40 jaar bezig om mijn rugzak niet meer met mij mee te hoeven dragen maar ik krijg hem gewoon niet los. Nu loop ik al die tijd met onnodige bagage rond.

16 de agosto de 2023
Opinião espontânea

Top!

Groot, sterk, mooi en niet duur. Supersnelle levering. Top!!

Mooi dat de rughengsels opgeborgen kunnen worden ook.

19 de março de 2023
Classificada 5 em 5 estrelas

Prima service en top rugzak!!

We hebben net een 15-daagse rondtrip door Schotland met rugzak afgerond. Top is dat je de rugzak kan huren! Je krijgt een rugzak van een heel goed merk, die voldoet aan de voorwaarden die je er zelf aan stelt. Wij: lichtgewicht, inhoud makkelijk benaderbaar van boven en de zijkant, draaggemak. En dit alles vooraf te bekijken, uit te proberen, kilo's bepakking aanvoelen.
Goed advies, ruim de tijd voor genomen. Rugzakken worden paar dagen voor vertrek toe gezonden in een returnbak. En alles voor een heel redelijk tarief!!

24 de setembro de 2022

Rugzak

Een duidelijke website. Snelle levering en goede communicatie. Prijs kwaliteit is top

11 de agosto de 2022

Rugzak voor het wandelen

De perfecte rugzak bij het wandelen met ventilatie over de rug, heup en borstriem. Heel snel geleverd. Ik ben heel blij met mijn aankoop.

24 de maio de 2022
Classificada 2 em 5 estrelas

Slecht!!

Geen bevestigings mail gehad na bestelling
Daarover gebeld, wel gelijk opgelost.
Kon geen routerlabel uitprinten..daar over gebeld...
Retourneren kost geld.

Bestellen was eenmalig

11 de maio de 2022

Satisfait

Je suis satisfait de mon achat, livraison rapide, c'est discret pour porter ses document de voyage que je ferai au Etats Unie au mois de septembre

11 de abril de 2022

Goede info.

Goede info.
Bestelling keurig behandeld en afgeleverd.
In vergelijking met andere winkels heel redelijoe prijssteling .
Rugzak nog niet gebruikt.
Eerste indruk: kwalitatief een uitstekende rugzak met een relatief lage prijs daarvoor.

8 de abril de 2022

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.