Købte et par løbesko til min søn i fødselsdagsgave. Desværre blev skoene forsinket, men blev ringet op og varskoet af Lars som beklagede meget. Meget fin service som blev løst og jeg blev kompenser... Ver mais
A empresa respondeu
Den bedste butik hvor Produkter, service, Brands, værdien i at handle et rigtig positivt og skønt sted hos Lars i Køge. Jeg har altid modtaget flot service og jeg anbefaler fuldt ud at handle her hos... Ver mais
A empresa respondeu
The simple website with no fancy buttons and eye candies makes you really feel like there's a physical shop behind the scene, owned by somebody that likes to run :-) Personalized note, small sweet g... Ver mais
A empresa respondeu
Var nede for at udskifte mine slidte løbesko Fik en super kompetent behandling, priser der uden problemer kan hamle op med websider, men her får man den gode personlige behandling Købte lidt e... Ver mais
A empresa respondeu
RUN4ALL, Køge har eksisteret siden 2007 og er en Specialbutik for løbere på ALLE nivauer. Jeg sætter en stor ære i at hjælpe både vores kunder i den fysiske butik, men også i vores Webshop, hvor vi har kunder fra hele landet. Jeg glæder mig til at byde dig og din familie Velkommen. Mange løbehilsener Lars H. Bjerregaard RUN4ALL
Kirkestræde 19b, 4600, Køge, Dinamarca
Sem histórico de convites para avaliação
Velassorteret løbebutik, godt udvalg i sko og tøj til rigtig gode priser – Saysky er min personlige favorit. Hurtig levering altid med en venlig hilsen fra Lars og en lille ekstra gave i pakken. Altid en fornøjelse.

Resposta da RUN4ALL
Har handlet et par gange nu, og er yderst tilfreds :)

Resposta da RUN4ALL
Rigtig god service og hurtig levering! Varerne var pakket forsvarligt ind - hyggeligt med en lille hilsen i pakken. Handler gerne hos RUN4ALL igen :-)

Resposta da RUN4ALL
Fantastisk service fra start til slut og opfølgning på ordren. Hurtig ekspedit, og oven i købet en personlig hilsen + ekstra gave ved levering af varen. Det er virkeligt GOD STIL :-)
Jeg handler helt klart der igen 👍👏🏼

Resposta da RUN4ALL
Fantastisk service fra start til slut. Hurtig ekspedit, og oven i købet en personlig hilsen + ekstra gave ved levering af varen. Det er GOD STIL :-)
Jeg handler helt sikkert hos run4all igen.

Resposta da RUN4ALL
Super oplevelse fra start til slut 😊 samt personlig hilsen i pakken 😃

Resposta da RUN4ALL
Super service og hurtig levering, bestemt ikke sidste gang jeg har handlet hos run4all 👍

Resposta da RUN4ALL
Helt fantastisk service. Bestilte solbriller som ikke var på lager mandag eftermiddag og i dag, onsdag, er de hos os. Lars ringede hurtigt tilbage og har holdt hvert ord. Ikke sidste gang vi har handlet her!

Resposta da RUN4ALL
Meget fin og hurtig service samt levering

Resposta da RUN4ALL
Altid god service hos Run4all, uanset om det er over webshoppen eller fysisk i butikken

Resposta da RUN4ALL
God service og hurtig levering og så får man tilmed små gaver med i pakken.
Abselut ikke sidste gang jeg handler hos RUN4ALL!

Resposta da RUN4ALL
Service i top og gode priser
Lagde ordren om eftermiddagen og modtog en e-mail morgenen efter, at pakken var klar til afhentning.

Resposta da RUN4ALL
Selvom hjemmesiden ligner noget fra 00'erne, så fungerer den og priserne er helt fine. Især deres tilbuds varer er godt prissat. Fin service, fik endda et par små gels ved siden af min ordre som gave.

Resposta da RUN4ALL
Super fin service og hurtig ekspedition!!! Jeg havde i første omgang bestilt den forkerte størrelse og ombytningen gik upåklageligt. Og så lige en tak for den hilsen og gave, der var lagt ved begge forsendelser!! Hermed en varm anbefaling

Resposta da RUN4ALL
Fantastisk service. Pakken var lidt længere undervejs end normalt grundet vinterferie, så da vi modtog og åbnede lå der en lille gave som undskyldning. Bestemt ikke sidste gang vi handler der

Resposta da RUN4ALL
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.