Sacha Shoes Opiniões 3399

TrustScore: 4.5 em 5

4,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Altijd blij met de service van Sacha! Snel verzonden, duidelijke communicatie en meestal precies die schoenen/laarzen die ik zocht!

Classificada 1 em 5 estrelas

Ich bin insgesamt sehr enttäuscht von diesem Kauf. Ein Paar der bestellten Stiefel musste ich reklamieren, weil nach nur 3-maligem Tragen ein tiefer Riss im Absatz aufgetreten ist. Der Mangel wurd... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super Schuhe, perfekte Passform und das schon seit Jahren. Meine ersten »Sacha« Schuhe habe ich im Store geshoppt. Seit dem bestelle ich auch online. Der Kundenservice reagiert mega schnell und zuverl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Laarsjes in twee dessins gekocht. Denim en leopard. Reden: ze zijn super fashionable met strikjes op de neus, ze zitten super comfortabel door zachte afwerking aan de binnenkant en de hakhoogte is ook... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Compras e moda

Van (enkel)laarzen tot veterschoenen, bontlaarzen, high heels, cut out boots, bikerboots, you name it! Op sacha.nl vind je altijd een passende schoen. Maak je outfit compleet met fashionable accessoires en een tas en jij bent verzekerd van een stijlvolle look. Goed om te weten is dat alle bestellingen vanaf €49,95 gratis worden bezorgd!

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

3 mil opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

Respondeu a 93% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Schoenen in mijn maat besteld

Schoenen in mijn maat besteld. Vielen helaas klein uit. Direct retour gestuurd met bijgeleverd label. Gelijk maar andere maat groter besteld. Was er met 2 dagen. Retour ook snel afgehandeld. Al met al een positieve ervaring.

4 de novembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Bedankt voor de positieve feedback.

Bestellung einfach nicht möglich

Ich versuche nunmehr seit einer Woche Schuhe zu bestellen, die ich unbedingt haben möchte. Über mein Handy habe ich 6mal versucht eine Bestellung aufzugeben, die einfach nicht durchging. Jedes Mal funktionierte keine Zahlungsmethode. Daraufhin habe ich einen Laptop genutzt, und auch hier war gänzlich keine Bestellung möglich. Inzwischen ist meine Größe (selbstverständlich) ausverkauft. Nun gut, dann wollte ich eine Nummer kleiner bestellen. Auch hier funktioniert es seit 2 Tage nicht. Egal welches Endgerät, egal welche Größe, egal welche Zahlungsmethode ist es mir unmöglich dort meine Bestellung aufzugeben. Bei keinem Onlineshop hatte ich solche Probleme. Es ist fraglich warum es seit Jahren überall problemlos machbar ist, nur hier, über diese Firma, geht einfach gar nichts. Sry, Daumen runter.

7 de novembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Das tut uns sehr leid. Vielleicht können Sie sich an unseren Kundenservice wenden, damit wir der Sache mit Ihnen nachgehen können.

Classificada 1 em 5 estrelas

Un colis renvoyé pour un retour (le…

Un colis renvoyé pour un retour (le modèle ne convenait pas ) le 9 octobre j’ai été remboursée le 7 novembre après je pense au moins 5 mails envoyés…….
Une catastrophe !

7 de novembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Veuillez nous excuser pour le délai de traitement. Vous pouvez peut-être contacter notre service client pour trouver une solution.

Goede aankoop

Snelle verzending en product zoals op de foto's.

31 de outubro de 2025

Fijn dankjewel!

Aanschaf laarsjes op Elle Koopzondag

De laarsjes die ik had besteld hadden een beschadiging. Om deze reden de laarsjes dezelfde dag nog terug gestuurd. De laarsjes had ik besteld met korting op de Elle Koopzondag. Ik wilde ze heel graag weer bestellen maar dan wel weer met deze korting. Om deze reden een mail gestuurd naar de klantenservice. Had heel snel een reactie en na het opsturen van wat foto's, kreeg ik een kortingscode zodat ik alsnog een nieuw paar kon bestellen met dezelfde korting.
De reden waarom het geen 5 sterren zijn, heeft te maken met het retourneren. Op de website is te lezen hoe je moet retourneren. Er wordt niet aangegeven dat je eerst contact met de klantenservice op moet nemen of de reden van retournering op de pakbon moet vermelden.
Van de medewerkster van de klantenservice kreeg ik te horen dat ik had moeten wachten op de instructies vanuit de klantenservice. Uiteindelijk is het wel allemaal goed gekomen!!

11 de outubro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Bedankt voor je positieve feedback!

Fijne sneakers

Fijne sneakers, mooie aanbieding! Dit is het tweede paar dat ik heb besteld, omdat ik ze zo fijn vind!

15 de outubro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Wat fijn om te horen dat je ze al voor de 2e keer hebt, veel draag plezier!

Classificada 1 em 5 estrelas

Erreur commande de leur part & 0 retour !!!

J’ai commandé sur Sacha une paire de bottines ; je me retrouve livrée d’une paire de baskets avec une facture qui n’est pas à mon nom dans un emballage à mon nom ! J’essaie de joindre le service réclamation depuis le jeudi 09/10 (par mail car pas de téléphone!) pour connaître la marche à suivre pour être remboursée. Très très mauvais service !!!

9 de outubro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Nous sommes désolés d'apprendre cela ; ce n'est absolument pas notre intention. Veuillez nous contacter à cette adresse e-mail et nous réglerons ce problème au plus vite. serviceclient@sacha.fr

Classificada 3 em 5 estrelas

Service is net als snelle levering echt…

Service is net als snelle levering echt top! Alleen niet het bestelde werd geleverd, nl n verkeerde maat. Hierdoor pakket retour moeten zenden, wat makkelijk ging. Een nieuwe moeten bestellen, wederom bezorgkosten moeten betalen. Maar gelukkig wordt dit n.a.v. mail (mijn initiatief) zOnder problemen verrekend. De nieuwe bestelling werd met juiste maat weer snel geleverd. De laarzen zitten goed!

13 de outubro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Fijn te horen dat het ongemak correct voor je is opgelost, wij doen ons uiterste best dit niet nog eens te laten gebeuren, bedankt voor de review!

Cowboylaarzen

Duidelijke omschrijving over de schachthoogte en schachtbreedte wat ik heel erg kan waarderen aangezien ik smalle benen heb. De cowboy laarzen waren snel binnen en vielen zoals ik verwacht had. Top!

9 de outubro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Heel erg fijn dit te lezen bedankt!

Slechte klantenservice

Door een fout van de bezorgdienst werd mijn pakket zonder reden teruggestuurd naar Sacha. Vervolgens heb ik contact opgenomen met de klantenservice met de vraag mijn pakket opnieuw naar mij te versturen. Om een voor mij onbekende reden was dit niet mogelijk. Sacha wilde mij ook niet tegemoet komen. Het geld zou teruggestort worden en ik moest mijn bestelling opnieuw plaatsen. Ik heb nog expliciet gevraagd of ook de verzendkosten terugbetaald zouden worden, volgens de medewerker was dit het geval. Echter is dit niet gebeurd. Inmiddels heb ik de klantenservice al 5x een bericht verstuurd, verspreid over een periode van 2 weken (!), maar al mijn berichten worden genegeerd. Onwijs slechte service!

17 de setembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Jammer dit te horen, ik wil je vragen onze klantenservice nog een mail te sturen zodat we er nog eens voor je naar kunnen kijken!

Geweldige schoenen!!!

Er zijn niet alleen maar mooie schoenen, er zijn ook zeer comfortabel!! Ik bevel deze schoenen zeker aan!!

3 de outubro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Dank je wel, hopelijk loop je er nog lang op rond!

Prima webshop

Prima webshop. Makkelijk te bestellen. Achteraf betalen met Riverty, altijd prettig

23 de setembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Super bedankt voor je vertrouwen!

Classificada 4 em 5 estrelas

De verzending was snel en verliep…

De verzending was snel en verliep prima.
De laarzen zelf liepen echter totaal niet lekker dus ik heb ze geretourneerd. Dat proces vind ik wel erg lang duren, maar ligt wellicht niet geheel aan Sascha (ligt ook aan DHL).

16 de setembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Dank je voor je vertrouwen in onze winkel.

Temperament in katoen

Wat een ontdekking! De katoenen zooltjes van Sasha zijn pure perfectie, zelfs barefoot zitten ze als gegoten. Comfortabel, luchtig én verleidelijk goed… ik word er wild van! 💃🔥 Een klein detail met groots effect.

22 de setembro de 2025

Resposta da Sacha Shoes

Dank je, daar doen we het voor!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.