Leia as opiniões dos outros
Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione , zamówiłam 40 sztuk i jedyne co mnie trochę zaskoczyło , że na 36 sztuk takich ładnych dorodnych sadzonek te 4 sztuki były malutkie i chude ( patyczki) szkoda , b... Ver mais
Można mnożyć słowa, ale dwa są tu absolutnie na miejscu: życzliwość i profesjonalizm. Nie tylko dostałem odpowiedzi na wszystkie moje pytania, ale też dodatkowe propozycje, co uczynić, żeby drzewom by... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Absolutnie nie polecam
Absolutnie nie polecam! Dostałam rośliny w tragicznym stanie. Przymarznięte i pełne mszyc. Kontakt z firmą bardzo utrudniony. Na złożoną reklamację po kilku wiadomościach ponaglająch odpowiedziano mi, że mieli przymrozki stąd marny stan roślin. Nue informowano o tym przed zakupem, ani cena nie została obniżona! Na koniec korespondencji obiecano mi zwrot 30 % kosztów. Mijają 2 miesiące pieniędzy nadal nie mam ! Zastanówcie się dwa razy zanim zamówicie!
Uwaga na ten sklep
Uwaga na ten sklep, sprzedają rośliny z 5x mniejszą bryłą korzeniową niż rozmiar doniczki
Niezadowolenie wysłanego produktu
Zamówiłem trzy bananowce i niestety jestem bardzo rozczarowany sposobem przygotowania przesyłki. Rośliny zostały zapakowane niedbale, bez odpowiedniego zabezpieczenia na czas transportu. Po otwarciu paczki część liści była połamana, rośliny były przemieszczone w kartonie, a samo opakowanie nie dawało im praktycznie żadnej ochrony.
Kupując żywe rośliny, oczekuję, że sprzedawca zadba o ich bezpieczne dostarczenie. W tym przypadku wyglądało to tak, jakby paczka została przygotowana w pośpiechu, bez uwzględnienia tego, że zawartość jest delikatna i łatwo ulega uszkodzeniu.
Mam nadzieję, że sprzedawca wyciągnie wnioski i poprawi sposób pakowania roślin, ponieważ klienci płacą za pełnowartościowy towar, a nie za rośliny uszkodzone podczas transportu z powodu niewłaściwego zabezpieczenia. Na podstawie mojego doświadczenia nie mogę polecić tego sposobu wysyłki.
Zamówienie wysłane w piątek wieczorem
Zamówienie wysłane w piątek wieczorem, przeleżało przez weekend w sortowni, dotarło w opłakanym stanie: kolkwicja miała zasuszone młode liście, krzewuszka cała sucha bez oznak życia. A itea, którą wybrałam ze względu na to, że miała być duża (40-70cm) miała zaledwie 18 cm. 5 róż the fairy okazało się zupełnie inną odmianą! Pięciornik Pink Queen okazał się biały. Odzyskałam ułamek kwoty jaką za nie zapłaciłam. Nigdy więcej!
Braki w zamówieniu
Zamówienie opłacone w styczniu. Kupiłem cztery sadzonki. Za chwilę mam je otrzymać 20 maja. Ale nie otrzymam dwóch nie wiadomo z jakiego powodu. Nikt się ze mną nie skontaktował a dowiedziałem się o tym z bankowości elektronicznej. Skoro w styczniu zbierali zamówienia to chyba umieją liczyć. I co sprzedali na lewo? To brak szacunku do klienta. Nie polecam
Otrzymałem miałem 2 marne sadzonki…
Otrzymałem miałem 2 marne sadzonki jabłoni, a jedna była prawie całkowicie usunięta, pomijając to z w ostatniej chwili jedną sadzonkę wycofano mi bo chyba jej nie mieli a na stronie ciągle była do zakupu
Uwaga na tą firmę,zamówiłem u nich…
Uwaga na tą firmę,zamówiłem u nich magnolię,otrzymałem roślinkę która nie miała żadnego listka i raczej już nie wypuści.Zgłosiłem reklamację ale niestety zero odzewu
Dbałość o roślony
Bardzo dobrze zapakowane, rośliny zdrowe, jednak niedopilnowano wysyłki i rośliny przeleżały weekend u kuriera, nie przyszły też przez to wszystkie w jeden dzień o co prosiłem (ogólny czas oczekiwania miesiąc, więc nie zaskoczyłem zamówieniem). Mała rzecz, a ogrodnika trzeba było odwołać (zaliczka przepadła) i zajmować się roślinami samodzielnie w tyg. roboczym.
bardzo dobrze spakowane
bardzo dobrze spakowane, towar zgodny z zamówieniem
Rozbita dostawa
Sadzonki są dobrze zabezpieczone na czas podróży.
Denerwuje mnie brak informacji przed dokonaniem zakupu, że dane towary nie będą szły w jednej dostawie; myślałam, że jeżeli jest informacja o tej samej grupie logistycznej to pójdzie jedną paczką - niestety myliłam się - zamówienie zostało rozbite i trzeba ponieść dodatkowe koszty dostawy. Nie jest to komfortowe dla kupujących - informacja zwarta przy grupie (w rozwinięciu) niestety mija się z prawdą!!
Wszystko ok,roślinki solidnie…
Wszystko ok,roślinki solidnie zabezpieczone do transportu.Jakość sadzonek super.
Sadzonki
Przesyłka dotarła na czas i zgodnie z zamówieniem, Sadzonki w bardzo dobrym stanie. Polecam.
Bardzo zadowolona klientka
Dokladne deskrypcje roslin pomogly nam wybrac odpowiednie sadzonki do naszych potrzeb. szybka wysylka i dobrej jakosci sadzonki rowniez zrobily wrazenie. Na pewno bedziemy korzystac w przyszlosci - cala dzialka do zagospodarowania :)
PROFESJONALIZM
Dobry kontakt, miła i pomocna obsługa, szybka realizacja zamówienia. Zamówienie bardzo dobrze zapakowane w rewelacyjnym stanie wizualnym .Mam nadzieje, że wszystko będzie rosło....
Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione
szkoda , bo miałam wyliczone sadzonki do stworzenia żywopłotu . Polecam mimo wszystko, zapakowane bardzo dobrze i szybka dostawa.
Wszystko super!
Doskonały kontakt ze Sprzedającym
Doskonały kontakt ze Sprzedającym, bardzo szybka wysyłka, towar zgodnie z oczekiwaniem.09
Bardzo dobry i pomocny kontakt
Bardzo dobry i pomocny kontakt. Szybka dostawa. Bardzo dobry material roslinny zapakowany wręcz perfekcyjnie w firmowe opakowania a nie przypadkowe pudła.
Polecam na 100%
Wszystko w jak najlepszym porządku
Wszystko w jak najlepszym porządku. Drzewka dostarczone bez zadnych ekscesow, porządnie zapakowane.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.