Absolutnie nie polecam! Dostałam rośliny w tragicznym stanie. Przymarznięte i pełne mszyc. Kontakt z firmą bardzo utrudniony. Na złożoną reklamację po kilku wiadomościach ponaglająch odpowiedziano mi,... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Bardzo dobrze zapakowane, rośliny zdrowe, jednak niedopilnowano wysyłki i rośliny przeleżały weekend u kuriera, nie przyszły też przez to wszystkie w jeden dzień o co prosiłem (ogólny czas oczekiwania... Ver mais
Sadzonki bardzo dobrze ukorzenione , zamówiłam 40 sztuk i jedyne co mnie trochę zaskoczyło , że na 36 sztuk takich ładnych dorodnych sadzonek te 4 sztuki były malutkie i chude ( patyczki) szkoda , b... Ver mais
Można mnożyć słowa, ale dwa są tu absolutnie na miejscu: życzliwość i profesjonalizm. Nie tylko dostałem odpowiedzi na wszystkie moje pytania, ale też dodatkowe propozycje, co uczynić, żeby drzewom by... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Kupuję od wielu lat
Kupuję od wielu lat , dla siebie i na prezent rośliny, wszystko dociera do zamawiającego, elegancko zapakowane i dobrze się przyjmuje.
Podnože v skvělém stavu
Velmi hezky zabalené rostliny podnoží. Krásně rostlé podnože. Rychlé doručení podnoží. Velmi dobrý obchod na podnože, určitě doporučím ostatním.
Szeroki asortyment
Szeroki asortyment, bieżąca informacja o zamówieniach i wysylka za granicę.
Szybko, tanio, dobrze
Bardzo szybka i bezpieczna dostawa, dobrej jakości drzewka.
Materiał dobrej jakości
Materiał dobrej jakości, profesjonalnie zabezpieczony na czas transportu.
Bardzo miła obsługa i fachowość w…
Bardzo miła obsługa i fachowość w doradztwie
Znakomita jakość drzewek! Polecam!
Jestem bardzo zadowolony z mojego zamówienia! Jakość drzewek jest doskonała – rośliny dotarły w idealnym stanie, są zdrowe i pięknie wyglądają. Cała transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam ten sklep internetowy.
Tragedia antypka na wiosenne…
Tragedia antypka na wiosenne szczepienie przyszła sucha rozkrzewiona pomimo opisy bycia nie rozkrzewiona 80 cm sadzonką a no i oczywiście jej wysokość to 30 cm . Partacze nawet w deklarowanym czasie zamówienia nie potrafili dostarczyć . Według mnie to jedna wielka pralnia pieniędzy idzie e donos
Szybka dostawa
Szybka dostawa . Drzewka w bardzo dobrym stanie dojechały do mnie porządnie zapakowane . Jakość flanc bez zarzutu.
Moja ocena
Trochę długo czekałam na przesyłkę ale drzewka przyszły ładne duże i dobrze ukorzenione. Zamawiam sadzonki wiele lat. Jestem zadowolona.Polecam
Tragedia
Sadzonki zakupione wczesną wiosną nie zostały przysłane, na pytania o nie emailowo nie dostałam żadnej odpowiedzi, a potem po wielu miesiącach zostały one wysłany w drugiej połowie listopada, kiedy już zaczęły się przymrozki.
W emailu proszących o opinię na temat zakupu, kiedy kliknelam niezadowolona minę, zostałam przeniesiona na jakąś stronę z opiniami na której nie dało się dodac opinie. Klikając na zadowolona minę, zostałam przeniesiona tutaj. Cwany sposób na cenzurę negatywnych opinii.
Sadowniczy.pl - polecam ;)
Sadzonki roślin bardzo zadbane i duże, przesyłka profesjonalnie zapakowana, polecam zakupy ;)
Proszę pytać o promocję
Dostaliśmy dokładnie tak jak na filmikach każda sadzonka wyglądała, nic nie połamane, profesjonalnie zapakowane, cena przystępna, nawet udało nam sie w promocji kupić kilka drzewek owocowych. Już patrzymy co na wiosnę do ogrodu trzeba dokupić.
Piękne sadzonki i szybka dostawa
Świetny sklep. Kilka razy zamawiałam sadzonki drzew i krzewów ozdobnych z Sadowniczy.pl i naprawdę to najwyższa Półka. Sadzonki były ładnie rozwinięte i szybko się przyjęły. Sama dostawa była szybka i bezproblemowa. Jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Nie polecam a wręcz ostrzegam
Ogólnie mam wrażenie że pozytywne opinie tego sklepu piszą chyba sami pracownicy tej firmy. No niestety nie jestem zadowolony z zamówienia. Rośliny na zdjęciach wyglądają super a w rzeczywistości porażka. Sam sklep jest dziwny te opłaty jakieś dodatkowe w koszyku -za co ? Za to chyba że byłem naiwny i zamówiłem.
Polecam.Bardzo duży wybór sadzonek.Miła i fachowa obsługa.
Zamówienie doszło świetnie zapakowane
Zamówienie doszło świetnie zapakowane, pierwszy raz zamawiałam ale wrażenia pozytywne
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.